Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 11:35)
Nu uzkandziu tikrai galima isideti, bet kad as nenoriu ju  doh.gif  Tame problema ir yra...  unsure.gif

tai žiūrint kokie užkandžiai smile.gif.. nematau skirtumo ar valgyti ir užkąsti smile.gif ..esmė dažno valgymo yra nepraalkti, kad po to prisėdus nesuėsti už du. o ir medžiagų apytaka nestoja .. todėl viskas priklauso nuo užkandžių .. pridedama kai užkandžiauji visą dieną.. o jei užvalgai ko tam tikru laiku ir tam tikru rėžimu - nuo to tikrai nepridėsi.
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikrai taip, juk galima užkąsti šokoladuką biggrin.gif arba mango, bananą , obuolį - tai du skirtingi dalykai mirksiukas.gif

o dažnas valgymas ir po nedaug bet sveikai - tikrai veiksmingas thumbup.gif praktiškai patikrinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 22, 11:51)
tai žiūrint kokie užkandžiai smile.gif.. nematau skirtumo ar valgyti ir užkąsti smile.gif ..esmė dažno valgymo yra nepraalkti, kad po to prisėdus nesuėsti už du. o ir medžiagų apytaka nestoja .. todėl viskas priklauso nuo užkandžių .. pridedama kai užkandžiauji visą dieną.. o jei užvalgai ko tam tikru laiku ir tam tikru rėžimu - nuo to tikrai nepridėsi.

As uzkandziais isivaizduoju visokius trapucius, riesutus, vaisius, talerius ir pan. Bet ko gero reiktu ismokti ta daryti, nes tarp valgymu as neturiu iprocio uzkandziauti blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 02 22, 12:23)
o dažnas valgymas ir po nedaug bet sveikai - tikrai veiksmingas  thumbup.gif  praktiškai patikrinta  thumbup.gif

Nu vat noreciau to ismokti doh.gif
Atsakyti
Mergaitės jungiuosi ir aš,bandysiu savo valią
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 13:05)
Nu vat noreciau to ismokti  doh.gif

patikėk, kaip tai įmanoma thumbup.gif ir smagus jausmas thumbup.gif dar jei rezultatus pamatai, tai iš vis "užveda" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 22, 13:33)
Mergaitės jungiuosi ir aš,bandysiu savo valią

sveika prisijungusi bigsmile.gif papasakok kokie tikslai, kokie norai? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano norai tokie maži blush2.gif noriu tik kokius 5 kg numesti,nes labai jaučiuosi sunki,tingi.Lankau aerobiką 2 kartus savaitėje po 1 val, nu bet pareinu tai būtinai turiu prisivalgyti. Ir aplamai nejaučiu saiko valgymui,dėl to ant savęs pystu.
O kažkada sugebėjau laikytis delčios dietos,taip gera buvo viduje atrodo tuščia,lengva buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 22 vasario 2011 - 16:37
QUOTE(irmulia @ 2011 02 22, 13:55)
patikėk, kaip tai įmanoma  thumbup.gif  ir smagus jausmas  thumbup.gif  dar jei rezultatus pamatai, tai iš vis "užveda"  thumbup.gif

Rezultatams pasiekti zinau ir kitu budu ax.gif Nu bet vat noreciau ismokti valgyti daugiau kartu per diena mazesnem porcijom, tik dar nesugalvoju, kaip ta padaryti g.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 22, 16:35)
Mano norai tokie maži blush2.gif  noriu tik kokius 5 kg numesti,nes labai jaučiuosi sunki,tingi.Lankau aerobiką 2 kartus savaitėje po 1 val, nu bet pareinu tai būtinai turiu prisivalgyti. Ir aplamai nejaučiu saiko valgymui,dėl to ant savęs pystu.

As po treniruotes geriu specialu proteinini kokteiliuka su pienu, kuris numalsina nora valgyti mirksiukas.gif O ir raumenukam gerai fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 20:32)
Rezultatams pasiekti zinau ir kitu budu  ax.gif  Nu bet vat noreciau ismokti valgyti daugiau kartu per diena mazesnem porcijom, tik dar nesugalvoju, kaip ta padaryti  g.gif

po truputį pratinkis mirksiukas.gif ir pavyks thumbup.gif man iš pradžių irgi atrodė misija neįmanoma, bet dabar sakau - įveikiama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 22, 21:20)
po truputį pratinkis  mirksiukas.gif ir pavyks  thumbup.gif  man iš pradžių irgi atrodė misija neįmanoma, bet dabar sakau - įveikiama  bigsmile.gif

Na jo, jei ipras organizmas, tai ir reikalaus dazniau maisto, reik kazkaip tuom uzsiimti... blush2.gif
Atsakyti
as irgi greitu laiku jungsiuos prie metanciuju svori smile.gif ir nemazai teks mest- koki 15 kg smile.gif o dar ne dabar nes siuo metu esu nestuke.gif smile.gif
jau koki 10 metu kovoju su savo lasinukais, pries pastodama sveriau 57 kg, o ugis mano 172cm, buvau beveik patenkinta savimi smile.gif zinau ta saldu jausma, kai svarstykliu rodykle pajuda zemyn smile.gif daugiausiai esu sverusi 80 kg blush2.gif bet senei jau cia taip buvo, na o dabar kai jau skaiciuoju paskutini nestumo menesi irgi ziuriu kad galiu 80 kg savo rekorda pamusti, taigi teks vel pradet is naujo...
Atrodo zinau ka ir kaip reik daryti, bet jungiuosi prie jusu, nes drauge lengviau ax.gif bijau kad vienai gali pritrukti valios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yffa @ 2011 02 23, 22:33)
as irgi greitu laiku jungsiuos prie metanciuju svori smile.gif ir nemazai teks mest- koki 15 kg smile.gif o dar ne dabar nes siuo metu esu  nestuke.gif  smile.gif
jau koki 10 metu kovoju su savo lasinukais, pries pastodama sveriau 57 kg, o ugis mano 172cm, buvau beveik patenkinta savimi smile.gif zinau ta saldu jausma, kai svarstykliu rodykle pajuda zemyn smile.gif daugiausiai esu sverusi 80 kg  blush2.gif bet senei jau cia taip buvo, na o dabar kai jau skaiciuoju paskutini nestumo menesi irgi ziuriu kad galiu 80 kg savo rekorda pamusti, taigi teks vel pradet is naujo...
Atrodo zinau ka ir kaip reik daryti, bet jungiuosi prie jusu, nes drauge lengviau  ax.gif  bijau kad vienai gali pritrukti valios  blush2.gif

Tai kad jus po gimdymo ir maitinimo neteksit kokiu 20 kg, nebe daug beliks ir mesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 24, 10:18)
Tai kad jus po gimdymo ir maitinimo neteksit kokiu 20 kg, nebe daug beliks ir mesti  mirksiukas.gif

cha nieko panasaus po gimdymo galima netekti nu max max 10kg, as iki siol maitinu ir ka svoris nekrenta ne velnio,cia nuo daug ko priklauso ax.gif
Atsakyti