Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(rasssyte @ 2011 02 13, 18:01)
tiesiog paimti ir nevalgyti.. bet kaip???!!  cray.gif

Valia valia ir dar karta valia. Ir jos daugiausiai reikia pradzioj. Koki menesi istvertumem, po to visai kitaip butu. Bet va, ta pradzia..

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 14, 09:48)
Uzsiklijuokite savo foto su maudomu ant saldytuvo  mirksiukas.gif  Kiekviena karta i ji lendat nebesinores imti maisto  smile.gif

Manau tikrai veiksminga butu, bet dar ir darbe reiketu tokios lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 02 14, 13:04)
svarstyklių parodymai bei dailėjančio kūno atvaizdas veidrodyje  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tik sunkiausiai tai pasiekti, kad jau matytusi rezultatas. O tada jau azartas, jau formuojasi nauji iprociai..

Taure, smagiai laika leidi thumbup.gif Ten, kur jau temstant foto, tai man filma Frozen primena brrr...

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 02 15, 20:23)
Tai jo, užtenka dabar. Po slidinėjimo kojos kaip vatinės iki ryto būna. Nežinau ar pajėgčiau daryti tai ką dabar darau ant kalno su silpnesnėm kojom  doh.gif Ir dar smagu, kad man neskauda raumenų, o mb pukšti pastoviai  lotuliukas.gif

Maciau FB tavo filmukus, tai OMG doh.gif Jauciu neisdrisciau taip, nors aisku ir adrenalinas didelis, ir apkrova kunui nemaza mirksiukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 17, 11:39)
Manau tikrai veiksminga butu, bet dar ir darbe reiketu tokios  lotuliukas.gif

Ant stalciaus darbe pvz biggrin.gif Tik jei sedi su vyrais kabinete nelabai kas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Taure, pavydžiu ... aina sau, kaip smagu slidinėti bigsmile.gif ..atrodai liux.. sportsmenka smile.gif smile.gif

esu irgi FB http://www.facebook.com/home.php#!/pro...100000427158177 noriu pažiūrėti tavo vojažus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 17, 11:39)
Tik sunkiausiai tai pasiekti, kad jau matytusi rezultatas. O tada jau azartas, jau formuojasi nauji iprociai..

ne visai, kiek pamenu, man pirmieji 4 kg per porą savaičių nukrito, kai sureguliavau mitybą ( 4-5 kartai per dieną, po nedaug, tam tikru laiku) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 17, 04:39)
Valia valia ir dar karta valia. Ir jos daugiausiai reikia pradzioj. Koki menesi istvertumem, po to visai kitaip butu. Bet va, ta pradzia..
Manau tikrai veiksminga butu, bet dar ir darbe reiketu tokios  lotuliukas.gif

Taure, smagiai laika leidi thumbup.gif Ten, kur jau temstant foto, tai man filma Frozen primena brrr...

Vakar vėl buvom bigsmile.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 17, 05:19)
Taure, pavydžiu ... aina sau, kaip smagu slidinėti  bigsmile.gif ..atrodai liux.. sportsmenka  smile.gif  smile.gif

esu irgi FB http://www.facebook.com/home.php#!/pro...100000427158177 noriu pažiūrėti tavo vojažus blush2.gif

jau

Vakar nuo 10 ryto ant kalno su mb buvom. Liko 2 trąsos nebandytos ir nebevažiuosim ten, reikės naujus pradėt. Kad tik šaltukas laikytusi.

Susitariau su trenere susitikti, vakare susidarysim tvarkaraštį. Vienžo vėl pradedu sportuoti. Kai pagalvoju apie skaudančius raumenis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 02 21, 23:16)

Susitariau su trenere susitikti, vakare susidarysim tvarkaraštį. Vienžo vėl pradedu sportuoti. Kai pagalvoju apie skaudančius raumenis  doh.gif

thumbup.gif šaunuolė, sportas yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif prisiskaičiau jūsų istorijų - ir užsivedžiau! kokios jūs šaunuolės, kad nesėdėjot rankų sudėjusios ir augančio svorio nenurašėt "genams", "sulėtėjusiai medžiagų apykaitai" ir t.t. Žiūriu į jūsų nuotraukas ir iš pavydo seilė tysta! thumbup.gif
Supratau, kad laikas ir man pasakyti stop savo gražiam apvalėjimui ir imtis priemonių. Nesu stora, bet norėčiau numesti 10 kg, kurie pasiskirstę ant viso kūno, o labiausiai puošia klubus biggrin.gif vakar pradėjau mankštintis namie, o nuo šiandien pradėsiu reguliuoti mitybą. labai tikiuosi, kad po kurio laiko galėsiu vėl vilkėti savo išaugtus rūbus, kurie lentynoje kantriai laukia "geresnių laikų"...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 17, 12:20)
ne visai, kiek pamenu, man pirmieji 4 kg per porą savaičių nukrito, kai sureguliavau mitybą ( 4-5 kartai per dieną, po nedaug, tam tikru laiku)  mirksiukas.gif

Irmulia, o kaip darbe pvz reikia valgyti 4-5 kartus? Viska nesates? Ar pas jus toks "laisvesnis" darbas, ne ofise prie kompo? g.gif
Atsakyti
Sunreja, manau galima ir darbe suderinti mitybą mirksiukas.gif pusryčiai - namie , na pietūs yra pietūs, bet visokie priešpiečiai ar pavakariai - puikiai jiems tiks vaisiai ar kokie duonukai nesaldūs , o tokį dalyką į darbą drąsiai įmanoma nusinešti ir sukrimsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 22, 10:10)
Sunreja, manau galima ir darbe suderinti mitybą  mirksiukas.gif pusryčiai - namie ,  na pietūs yra pietūs, bet visokie priešpiečiai ar pavakariai - puikiai jiems tiks vaisiai ar kokie duonukai nesaldūs , o tokį dalyką į darbą drąsiai įmanoma nusinešti ir sukrimsti  mirksiukas.gif

Vat tame reikalas ir yra, kad as pusryciauju darbe blush2.gif Paskui pietauju mieste, po darbo einu i sporta, griztu velai apie 20h 20.30h, tai nebesinori vakarienes, o reiktu dar pavalgyti doh.gif Ir taip gaunasi, kad valgau tik du kartus per diena doh.gif unsure.gif Niekaip neiseina man daugiau kartu valgyti, nebent neinu sportuot, tada galiu namie kazka uzkasti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 11:22)
Vat tame reikalas ir yra, kad as pusryciauju darbe  blush2.gif  Paskui pietauju mieste, po darbo einu i sporta, griztu velai apie 20h 20.30h, tai nebesinori vakarienes, o reiktu dar pavalgyti  doh.gif  Ir taip gaunasi, kad valgau tik du kartus per diena  doh.gif  unsure.gif  Niekaip neiseina man daugiau kartu valgyti, nebent neinu sportuot, tada galiu namie kazka uzkasti...  ax.gif

nemanau kad 5 kartus valgymas būtinai turi būti traktuojamas kaip normalus pavalgymas prie stalo.. mano akimis turėtų būti 3 normalūs valgymai su dviem užkandžiais tarp valgio. O užkandžių pasiimt į darbą nėra bėdos
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 22, 11:26)
nemanau kad 5 kartus valgymas būtinai turi būti traktuojamas kaip normalus pavalgymas prie stalo.. mano akimis turėtų būti 3 normalūs valgymai su dviem užkandžiais tarp valgio. O užkandžių pasiimt į darbą nėra bėdos

Nu uzkandziu tikrai galima isideti, bet kad as nenoriu ju doh.gif Tame problema ir yra... unsure.gif
Atsakyti