Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(rasssyte @ 2011 02 13, 18:01)
Nu ka gi as ir vel cia gryztu pasisemti ikvepimo.. jau buvau lyg susiemus.. bet vis paluztu.. vel stengiuosi is naujo.. bet ir vel pritruksta valios.. niekaip nesuvaldau saves... kaip jus sugebate atsispirti maisto pagundoms?? ka sau sakote ar ka darote? atrodo taip paprasta kai paskaitai jusu komentarus..tiesiog paimti ir nevalgyti.. bet kaip???!!  cray.gif

labai gerai pažįstama situacija...
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 02 13, 17:01)
Nu ka gi as ir vel cia gryztu pasisemti ikvepimo.. jau buvau lyg susiemus.. bet vis paluztu.. vel stengiuosi is naujo.. bet ir vel pritruksta valios.. niekaip nesuvaldau saves... kaip jus sugebate atsispirti maisto pagundoms?? ka sau sakote ar ka darote? atrodo taip paprasta kai paskaitai jusu komentarus..tiesiog paimti ir nevalgyti.. bet kaip???!!  cray.gif

tiesiog reikia susiimti ir nenuolaidžiauti sau, o jei taip atsitiko, kaip įmanoma greičiau stengtis atstatyti ankstesnę mitybą mirksiukas.gif taip, yra gan sunku, bet tikrai įmanoma thumbup.gif

laiku pasakyk sau STOP, ir stenkis kuo sveikiau maitintis mirksiukas.gif patikėk, nuo vaisių ir daržovių, salotų svoris tikrai neauga ir užpakalis neplatėja mirksiukas.gif ( aišku, jei tai paruošiama be jokių riebių ir nederančių padažų ir priedų ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 17, 15:39)
oi, sindirela, patikėk kaip tai 100% realu  mirksiukas.gif  aišku, gal iš šono žiūrint man dabar lengva rašyti, bet tikrai prisipažinsiu- pati pradžia nebuvo tokia lengva - bet tikrai įmanoma įveikti  thumbup.gif

taip kad pirmyn visu greičiu ir nusipurtysi tuos nereikalingus 8 kg  mirksiukas.gif
Tauryt, kaip tu laikais? senai begirdėta, tikiuosi viskas ok?  4u.gif  žiū, o kaip tu žiūri į maisto derinimą? nes čia tokių įdomių dalykų sužinojau ir pradėjau po truputį mažais žingsniukais derinti prie savo mitybos  mirksiukas.gif

Irmulia, tavo foto nepakartojamos. Sveikinimai tongue.gif wub.gif
Aš tai normaliai. Nusidirbus visiškai, laiko miegui neturiu. Savaitgaliais važiuoju slidinėti kol sezonas nesibaigė. Labai mėgstu slidinėti. Šiais metais labai ištobulinau savo slidinėjimo sugebėjimus ir jau varau sudėtingiausiom trąsom. Aišku dažnai ridenuosi, bet visvien keliuosi ir varau. Nugalėjau aukščio baimę. Kai stovi ant trąsos krašo, matai visą vaizdą aplink ir žmonės kaip skruzdėles o kartais žmonių net nebeįžiūri, užgniaužia kvapą. Atrodo viduje kažkas apsiverčia nuo vaizdo ir jausmo. Po to pasileidi ir viskas, vaizdai kaip filme, kaip ne su tavim vyksta,.
Žodžiu dirbu, slidinėju, laukiu pavasario.
Sportuoti nėjau seniai, bet reikia. Eisiu. Kūnas sukrito, nors svoris ir neužkilo, bet sivijauta kitokia, noriu būti vėl raumenų mazgelis. Jamsiu trenere pradžiai, kad vėl iškočiotų mane gerai. Baisiai vis dar noriu tų 55kg bigsmile.gif

QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 18, 08:54)
tik kad va reikia irgi moketi islaikyti savo numesta svori  rolleyes.gif

Mano svoris tolygus. Kai sportavau, buvo 57-59m dabar 59-61. Valgau ką noriu, tik protingu laiku ir mano norai seniai pasikeitę į sveikesnius, todėl nesijaučiu savęs ribojanti.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Tauryt, puikiai atrodai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

smagiai laiką leidi thumbup.gif ech, kalnai wub.gif nostalgija apėmė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2011 02 14, 22:10)
Valgau ką noriu, tik protingu laiku ir mano norai seniai pasikeitę į sveikesnius, todėl nesijaučiu savęs ribojanti.

žinok, pas maniškį per stulbinamai trumpą laiką beveik 10 kg nukrito (dar tiek pat liko) thumbup.gif , kai nustojo vėlai vakarais daug valgyti mirksiukas.gif + gaminti pradėjau hihihi.gif sveikiau : visokios mėsytės garintos su daržovėmis ( be bulvių, jokių kruopų ir makaronų) šviežios daržovės salotos, vaisiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 15, 00:13)
Tauryt, puikiai atrodai  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

smagiai laiką leidi  thumbup.gif  ech, kalnai  wub.gif  nostalgija apėmė  biggrin.gif
Papildyta:
žinok, pas maniškį per stulbinamai trumpą laiką beveik 10 kg nukrito (dar tiek pat liko)  thumbup.gif  , kai nustojo vėlai vakarais daug valgyti  mirksiukas.gif  + gaminti pradėjau hihihi.gif sveikiau : visokios mėsytės garintos su daržovėmis ( be bulvių, jokių kruopų ir makaronų) šviežios daržovės salotos, vaisiai  bigsmile.gif

thumbup.gif Mano mama neseniai buvo, tai nupenėjo cepelinais ir kitokiais bulvių patiekalais doh.gif Mama niekaip nesupranta kaip galima išgyventi be bulvių ir " lajaus" biggrin.gif

Kalnai kalneliai wub.gif Jei pavyks, šeštadienį minsime į 2 kart aukštesnius doh.gif
Atsakyti
jooo bigsmile.gif , mamos tam ir yra , kad mus lepintų wub.gif wub.gif

ania? na aš irgi jau pradėjau bulves valgyti, bet vienas, visai be nieko t.y. jokių mėsų ir pan. (gaunasi retokai) labiau su kitomis daržovėmis arba garintomis, keptomis arba šviežiomis biggrin.gif ir skanu, tik kad jos sunkiai virškinasi unsure.gif

va kokį skanumą vakar pietums kepiau, MB valgė apsilaižydamas hihihi.gif o štai, vakarienei, manau, toks skanumynas jau būtų per sunku virškinti.... mastau.gif

Hasselback Potatoes
user posted image

tik pati panaudojau truputį kitokius prieskonius: trintas šviežias česnakas + druska + juodi ir balti malti pipirai + džiovinti krapai - tai ką turėjau po ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 15, 09:47)
va kokį skanumą vakar pietums kepiau, MB valgė apsilaižydamas hihihi.gif  o štai, vakarienei, manau, toks skanumynas jau būtų per sunku virškinti.... mastau.gif
tik pati panaudojau truputį kitokius prieskonius: trintas šviežias česnakas + druska + juodi ir balti malti pipirai + džiovinti krapai - tai ką turėjau po ranka  biggrin.gif

Kaip skaniai atrodo ir skamba aprasymas wub.gif wub.gif wub.gif Tik jauciu MB dar prie to ir kokiu desreliu pareikalautu biggrin.gif

Taure, jugi nemazai sportinio kruvio gauni kalnuose, o ypac, jei varai ten kiekviena savaitgali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 02 13, 17:01)

kiekviena atranda sau palankiausią būdą,bet,kas be ko,turi nusistatyti sau tam tikrus reikalavimus,nes jeigu iš pradžių nebus griežto grafiko,vadelės labai lengvai atsileis rolleyes.gif

QUOTE(Taurė @ 2011 02 14, 22:10)

suuuper thumbup.gif o jau vaizdai wub.gif wub.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Taurė-puikiai atrodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 15, 04:12)
Kaip skaniai atrodo ir skamba aprasymas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tik jauciu MB dar prie to ir kokiu desreliu pareikalautu  biggrin.gif

Taure, jugi nemazai sportinio kruvio gauni kalnuose, o ypac, jei varai ten kiekviena savaitgali  mirksiukas.gif

Tai jo, užtenka dabar. Po slidinėjimo kojos kaip vatinės iki ryto būna. Nežinau ar pajėgčiau daryti tai ką dabar darau ant kalno su silpnesnėm kojom doh.gif Ir dar smagu, kad man neskauda raumenų, o mb pukšti pastoviai lotuliukas.gif

Ačiū panos 4u.gif

mamuke68, kol neišmoksi valdytis, nuteikti save kita vaga, nieko nebus. Turi suprasti, kad tavo senas mitybos režimas ir būdas niekam tikęs. Reikia naujo, kuris išpradžių būna priverstinis, po to pripranti ir pasidaro normalus. Reikia valios kol praeisi "priverstinį" laikotarpį.

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 02 15, 20:23)
Reikia naujo, kuris išpradžių būna priverstinis, po to pripranti ir pasidaro normalus. Reikia valios kol praeisi "priverstinį" laikotarpį.

būtent,kažkaip pralaukti,pragyventi tą priverstinį,o paskui viskas pasidaro savaime natūralu drinks_cheers.gif
Atsakyti