saunuolė
nuostabi ikvepianti istorija tavo lieknejimo reikes ir man bandyti,nusistatyti ir pradeti galvoti apie maista kitaip,nes jau pavargau buti storule!!!!o dabar dar po gimdymo tai isvis nesinori i save ziureti veidrodyje sportuoti jau po truputi pradejau,dabar reik nustoti apsiryjineti.
P.S. musu dukryciu vardai tokie patys
+2009 10 28, 15:40-->
Nustok valgyti perdaug ir reikalai pajudės. Tos, kas sako, kad sportuoja ir svoris visvien nekrenta, reiškias jos valgo ir toliau perdaug, čia faktas
Patys gražiausi vardai
QUOTE(storulka @ 2009 10 28, 15:40)
nuostabi ikvepianti istorija tavo lieknejimo reikes ir man bandyti,nusistatyti ir pradeti galvoti apie maista kitaip,nes jau pavargau buti storule!!!!o dabar dar po gimdymo tai isvis nesinori i save ziureti veidrodyje sportuoti jau po truputi pradejau,dabar reik nustoti apsiryjineti.
Nustok valgyti perdaug ir reikalai pajudės. Tos, kas sako, kad sportuoja ir svoris visvien nekrenta, reiškias jos valgo ir toliau perdaug, čia faktas
Patys gražiausi vardai
Toliau progresuoju -26 (svoris 59). Ir jau labai mažai liko iki 58
Malačius, Taure o man sunku nepersivalgyti nors pajaučiu, kad tikrai nedaug tereikia, jog pasisotinčiau, bet va.... tas .. niu dar mažytį gabalėlį ir pražudo....
58 kg
niu mano pasiekimai maži, bet vis pradžia - jau gera savaitėlė kaip nebevalgau nei kasnelio po 20 val. užtad rytas būna pasakiškai lengvas -ir pusryčių norisi ir jėgų daugiau
Tikrai įkvepianti istorija Taurė, atrodai nuostabiai
Aciu, kad pasidalinai patirtimi. Norėjau paklausti, o kaip su skysčiais, daug geri vandens? Ir dar skaičiau, kad druskos vartojimą reikia mažinti. Ar pasitvirtino tavo atveju?
Beje, kaip tik šiandien pirmadienis, gal pavyks pradėti ir man naują gyvenimą
Aciu, kad pasidalinai patirtimi. Norėjau paklausti, o kaip su skysčiais, daug geri vandens? Ir dar skaičiau, kad druskos vartojimą reikia mažinti. Ar pasitvirtino tavo atveju?
QUOTE(Katrix @ 2009 11 09, 06:49)
Tikrai įkvepianti istorija Taurė, atrodai nuostabiai
Nemažinau druskos, jokių prieskonių neatsisakiau.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2009 11 07, 02:35)
niu mano pasiekimai maži, bet vis pradžia - jau gera savaitėlė kaip nebevalgau nei kasnelio po 20 val. užtad rytas būna pasakiškai lengvas -ir pusryčių norisi ir jėgų daugiau
Pervėlu nuo 20 valandos nevalgyti
Taure,
dabar tik perskaičiau tavo istorija - tikrai tokia įkvėpianti
Aš tai norėčiau sverti 68 bet kad svoris niekaip nejuda dabar.. sveriu 80kg - ir tai kilogramas į vieną pusę, tai į kitą...
Bet kai pagalvojus, kai svėriau 95kg ...
Gaila, kad pas mane nėra galimybės lankyti sporto klubą
dabar tik perskaičiau tavo istorija - tikrai tokia įkvėpianti
Aš tai norėčiau sverti 68 bet kad svoris niekaip nejuda dabar.. sveriu 80kg - ir tai kilogramas į vieną pusę, tai į kitą...
Bet kai pagalvojus, kai svėriau 95kg ...
Gaila, kad pas mane nėra galimybės lankyti sporto klubą
QUOTE(Taurė @ 2009 11 10, 11:18)
kažkada bandžiau iki 18 val. valgyti, bet labai sunkiai gavosi . O 20 val. kaip tik, nes miegoti einu ~ 24 val. ( lieka 4 val. iki miego viskam suvirškinti)
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2009 11 10, 14:05)
kažkada bandžiau iki 18 val. valgyti, bet labai sunkiai gavosi (mat jei būnu per alkana, tai negaliu užmigti o tai jau kančia...). O 20 val. kaip tik, nes miegoti einu ~ 24 val. ( lieka 4 val. iki miego viskam suvirškinti)
As nuo vakar vel susiemiau Kazkada seniai pries gerus 4 metus sveriau apie 82-84kg (ugis 172). Kai pamaciau nuotraukose kaip atrodau susiemiau ir per gera pusemti pavyko pasiekt 70kg labai gerai jauciausi, bet dabar ziuriu svarstykles vel rodo 72-73kg Dabar vel imsiuosi priemoniu pasiekt 63-65kg riba ir tokia islaikyt tikiuosi pavyks
P.S Taure saunuole
P.S Taure saunuole