Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2011 02 07, 22:35)
mes čia lieknėjam be jokių operacijų  mirksiukas.gif  o valios ir pasiryžimo bei didelio noro atrodyti puikiai - dėka  mirksiukas.gif
žinai, įvairiems pratimams ( kaip pilvo presas , kojoms ir/ar užpakaliukui) labai ypatingų sąlygų ir nereikia  mirksiukas.gif

o kad įkvepia tai faktas  thumbup.gif  iki šiol džiaugiuosi prisijungusi prie Taurės nes jau turiu ko taip ilgai norėjau  thumbup.gif  dabar beliko tik formas tobulinti sporto pagalba ir per daug nesilepinti  saldumynais biggrin.gif

šaunuolė 4u.gif be abejo,tokiems pratimukams nereikia,bet norisi kompanijos ir intensyvesnio sporto.bet kai nėra sąlygų,tinka ir lankas bei hanteliukai smile.gif
aš kažką praleidau,visos aikčioja,kaip šauniai atrodai,sekiau sekiau,bet neužmačiau blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif 37 psl. yra vaizdelis prieš ir po mirksiukas.gif be abejo, jau geriau lankas su hanteliais thumbup.gif nei visai nieko ir drybsojimas prie televizoriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 01 25, 23:02)
nes mano ugis labai panasus, 175. Kaip daznai tu valgai? kiek kartu ir kokiom valandom?

Sveikos,
mano ugis kaip rassytes ir irgi esu uzburto rato dalyve lotuliukas.gif Kaip po gimdymo nusiritau, tai ir neatsistatau.. Kas apmaudziausia, kad buvo like gerus 5 kg numesti, bet sugebejau sekmingai kopti i pliusa doh.gif

Kaip ir dauguma esu sveikai gyventoja nuo ryt/nuo pirmadienio. Jau tikrai saves tokios nesu macius, kokia esu, tas vaizdas labai nepatinka, bet valios, nu ner tos valios. Visada mintys tik apie maista.

Visa teorija labai neblogai zinau ir pries kelis metus buvau visai neblogos figuros - sveika mityba, sportas. O priverte tik nelaiminga meile lotuliukas.gif Kuri grizo (ta pati) su kaupu ir su svorio kaupu lotuliukas.gif

As dar karta noreciau akcentuoti tinkama raciona, t.y. pusryciai - svarbiausias dienos maistas. Ir ne jogurtai, nes jie nesuteikia energijos, geriau juos vakarui palikti, o koses ir dar karta koses. Ar koks virtas kiausinis su rupia duona.

Tai cia as tiek trumpai, nes mintys apie grazia figura ir maista sukasi istisai, o ypac, kai darbe darbo pristinga blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 09, 11:31)
As dar karta noreciau akcentuoti tinkama raciona, t.y. pusryciai - svarbiausias dienos maistas. Ir ne jogurtai, nes jie nesuteikia energijos, geriau juos vakarui palikti, o koses ir dar karta koses. Ar koks virtas kiausinis su rupia duona.

nežinau: pusryčiams ir kiaušius esu valgiusi ir visokius sumuštinius ir sausus pusryčius su pienu, bet man vis tik daugiausiai energijos suteikia tik vaisiai ir jų sultys ( natūralios ir šviežios)

todėl jau kuris laikas būtent taip ir pusryčiauju - vaisiai, įvairūs vaisiai thumbup.gif energijos stygiumi rytais nebesiskundžiu, dar gerokai ( ~ 1,5 val.) sugebu pasportuoti tongue.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 09, 11:31)
Tai cia as tiek trumpai, nes mintys apie grazia figura ir maista sukasi istisai, o ypac, kai darbe darbo pristinga blush2.gif  biggrin.gif

na mano tokios mintys buvo tada, kai savęs tik gailėjau, tik žiūrėjau į veidrodį ir nieko daugiau nedariau mirksiukas.gif

o dabar po visų svorio metimų, jau turint tai ko taip ilgai troškau - labai džiaugiuosi thumbup.gif ir laukiu nesulaukiu šiltų orų - oi kaip "prasinešiu" su visomis sexy suknelėmis , trumpais šortukais, bikini biggrin.gif

dykai nesėdžiu - kasdien stengiuosi sportuoti mirksiukas.gif tad manau, ilgai netrukus turėsiu ir galutinį rezultatą : lieknas (tą jau turiu) ir tvirtas kūnas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 09, 13:05)
nežinau: pusryčiams ir kiaušius esu valgiusi ir visokius sumuštinius ir sausus pusryčius su pienu, bet daugiausiai energijos suteikia tik vaisiai ir jų sultys ( natūralios ir šviežios)

todėl jau kuris laikas būtent taip ir pusryčiauju - vaisiai, įvairūs vaisiai  thumbup.gif  energijos stygiumi rytais nebesiskundžiu, dar gerokai ( ~ 1,5 val.) sugebu pasportuoti  tongue.gif

Tik klausimas ar gerai skrandziui tik vaisiai ryte? Nezinau, man tai idomiai skamba, kad vaisiai suteikia energijos. Ne tas maisto produktas, kuris aprupina organizma ir smegenis butinomis medziagomis.

Valgant 4 kartus per parą, pusryčiams turėtų tekti 25 % energinės vertės; pietums – 35 % energinės vertės; pavakariams (priešpiečiams) – 15 % energinės vertės; vakarienei – 25 % energinės vertės.

Tiek energijos vaisiai nesuteikia.

Na, bet nesigincysim 4u.gif

Atsakyti
kažkada jau rašiau kad šiuo metu mano mitybos principai išsidėstę taip - pusryčiams maksimaliai angliavandenių ( košės, dribsniai, miltiniai produktai), pietums stengiuosi per puse angliavandenių, ir baltymų/riebalų, o vakarienei - daugiau baltymų ( t,y varškė, kiaušiniai, jogurtai) kol kas esu patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 09, 13:34)
Tik  klausimas ar gerai skrandziui tik vaisiai ryte? Nezinau, man tai idomiai skamba, kad vaisiai suteikia energijos. Ne tas maisto produktas, kuris aprupina organizma ir smegenis butinomis medziagomis.

Valgant 4 kartus per parą, pusryčiams turėtų tekti 25 % energinės vertės; pietums – 35 % energinės vertės; pavakariams (priešpiečiams) – 15 % energinės vertės; vakarienei – 25 % energinės vertės.

Tiek energijos vaisiai nesuteikia.

Na, bet nesigincysim 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o čia jau teorijų piršimas gaunasi mirksiukas.gif

kiekvienas pasirenka, tai kas jam geriausia, o ne aklai sekti pagal kažkokius kanonus ar teorijas mirksiukas.gif anksčiau vėliau , nuo tų visų teorijų yra pabėgama biggrin.gif

taip, kad, jei jums tinka kiaušinis su duona rytais - puiku mirksiukas.gif

o man - vaisiai labai pakeliui thumbup.gif
Atsakyti
Taure, tik dabar atradau tavo visą istoriją 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif Artėja vasario 21 d., kokie rezultatai dabar, po 2 metų? tongue.gif

Irmulia, gal gali parašyti kokį turi elipsinį treniruoklį, kiek kainuoja ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 09, 12:05)
dykai nesėdžiu - kasdien stengiuosi sportuoti  mirksiukas.gif  tad manau, ilgai netrukus turėsiu ir galutinį rezultatą : lieknas (tą jau turiu)  ir tvirtas kūnas  thumbup.gif

kaip aš čia praleidau tas foto-suuuper pasikeitimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va toks kūnas ir mano svajonė blush2.gif buvau numetus netoli 30kg,tik jau kažkiek susigrąžinau per šią žiemą doh.gif todėl kad ir nesusivaldau dėl maisto,bet nuo šiol sportas kiekvieną dieną,savijauta iškart kitokia thumbup.gif turiu elipsiuką namie,bandau su vaikais susitarti,kad leistų mamytei paminti kas vakarą lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu ka gi as ir vel cia gryztu pasisemti ikvepimo.. jau buvau lyg susiemus.. bet vis paluztu.. vel stengiuosi is naujo.. bet ir vel pritruksta valios.. niekaip nesuvaldau saves... kaip jus sugebate atsispirti maisto pagundoms?? ka sau sakote ar ka darote? atrodo taip paprasta kai paskaitai jusu komentarus..tiesiog paimti ir nevalgyti.. bet kaip???!! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 02 13, 17:01)
Nu ka gi as ir vel cia gryztu pasisemti ikvepimo.. jau buvau lyg susiemus.. bet vis paluztu.. vel stengiuosi is naujo.. bet ir vel pritruksta valios.. niekaip nesuvaldau saves... kaip jus sugebate atsispirti maisto pagundoms?? ka sau sakote ar ka darote? atrodo taip paprasta kai paskaitai jusu komentarus..tiesiog paimti ir nevalgyti.. bet kaip???!!  cray.gif

Uzsiklijuokite savo foto su maudomu ant saldytuvo mirksiukas.gif Kiekviena karta i ji lendat nebesinores imti maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2011 02 13, 17:01)
Nu ka gi as ir vel cia gryztu pasisemti ikvepimo.. jau buvau lyg susiemus.. bet vis paluztu.. vel stengiuosi is naujo.. bet ir vel pritruksta valios.. niekaip nesuvaldau saves... kaip jus sugebate atsispirti maisto pagundoms?? ka sau sakote ar ka darote? atrodo taip paprasta kai paskaitai jusu komentarus..tiesiog paimti ir nevalgyti.. bet kaip???!!  cray.gif

svarstyklių parodymai bei dailėjančio kūno atvaizdas veidrodyje mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti