Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

del svorio tai patylesiu, turiu numesti maziausiai 8 kg kad bent buciau tokia kokia iki nestumu, o ir tada budavau neidiali, tuomet KMI buvo 24 ax.gif tai kad mano tikslas sverti 60kg, ugis 163 cm, labai kuda kazin ar busiu, nors paziurejus i Taure ir Imulia viskas imanoma thumbup.gif
Atsakyti
oi, sindirela, patikėk kaip tai 100% realu mirksiukas.gif aišku, gal iš šono žiūrint man dabar lengva rašyti, bet tikrai prisipažinsiu- pati pradžia nebuvo tokia lengva - bet tikrai įmanoma įveikti thumbup.gif

taip kad pirmyn visu greičiu ir nusipurtysi tuos nereikalingus 8 kg mirksiukas.gif

Tauryt, kaip tu laikais? senai begirdėta, tikiuosi viskas ok? 4u.gif žiū, o kaip tu žiūri į maisto derinimą? nes čia tokių įdomių dalykų sužinojau ir pradėjau po truputį mažais žingsniukais derinti prie savo mitybos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 17, 22:39)

irmulia, o gal idetumet foto pries ir numetus svori, man rods nesirodet g.gif
Atsakyti
ištrinta foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 25 balandžio 2012 - 13:32
Irmulia wub.gif be komentarų -SUPERRRRRRRRRRRRR wub.gif wub.gif wub.gif Labai džiaugiuos už tave ir su tavimi wub.gif .Pati nuo šios perskaitytos istorijos pradėjau save riboti.Bet ale kad sunkiai sekasi doh.gif .Bet iš kitos pusės kaip Taurė rašė nereikia norėti kad užritinti kilogramai per keletą metų, nusiridentų per porą savaičių schmoll.gif .Irmulia, lygiuojuos į tave ir niekur neskubu.Papasakok plačiau ar dar sportuoji, kaip stengiesi derinti mitybą, gal gali brūkštelt tarkim koks tavo dienos meniu, gal skaičiuoji kalorijas?Viskas viskas įdomu.
Atsakyti
SOLI-SOL - žinai, man gyvas pavyzdys buvo ir yra Taurė ir jos įspūdinga istorija wub.gif Buvo metas, kada į veidrodį nebegalėjau žiūrėti doh.gif , o tokios istorijos tik pakelia norą, suteikia viltį ir stiprybę pasiekti tai, ko nori - būti dailesnių formų, sveikiau maitintis, trumpai tariant- vėl džiaugtis gyvenimu, kuris yra nuostabus yahoo.gif

taip kad pirmyn mirksiukas.gif tikrai skubėti neverta, Taurei pritariu visu 100 % , nei viena drastiška dieta čia nepadės- jei norisi stabilaus svorio, kuris gali svoruoti +- 1 ~2 kg mirksiukas.gif

Jei reziumuojant - tai pačioje pradžioje po truputį keičiau mitybą : atsisakiau visokio "blogo" nesveiko maisto, gerokai supažinau porcijas , nes supratau, kad skrandžiui tikrai ne tiek jau daug to maisto reikia, kad pasisotintum mirksiukas.gif Atsirado racione daugiau vaisių daržovių mirksiukas.gif

Tada pratinausi nevalgyti po 18 val., taip čia buvo nelengva (mat buvau įpratusi pagrinde valgyti tikrai vėlai vakare ir gan daug, mat per dieną nespėdavau biggrin.gif )

Anksčiau, jei per parą išgerdavau 1-2 puodelius skysčio - tai būdavo kažkas stebuklingo , o dabar visada stengiuosi išgerti vandens ( būtent vandens, nes jis būtinas mūsų organizmui) per parą ne mažiau nei 1,5 - 2 l mirksiukas.gif

Dėl sporto, tai neperseniausiai (rudenį) pradėjau kaip ir sportuoti - kol kas neintensyviai, bet stengiuosi kasdien tai pratimėlius kokius atlikti, tai elipsinį treniruoklį (moterims - tai išganymas thumbup.gif ) paminti, lanką pasukti ir pan. Dabar sportas būtinas kaip vanduo, kad atstatyti norimas formas, suteikti kūnui stangrumą, turėti dailius moteriškus raumenukus wub.gif

O visai visai nesenai pradėjau domėtis ir maisto derinimu : kada ką valgyti, ko reiktų vengti ir pan. Ką galiu pridurti - man tai patinka , ir net labai assa.gif

Dabar jau leidžiu sau ir pasmaližiauti ( labai mėgstu gaminti saldumynus biggrin.gif ) vieną kitą gabaliuką, pasitaiko it tokių dienų lyg tyčia, kai gerai pasivaišinu kokia pica, bet tai jau nebe pagrindinis maistas kaip seniau , o kartais mirksiukas.gif

Kalorijų labai jau konkrečiai neskaičiuoju - stengiuosi nevalgyti riebaus ( o ir nesinori) kaloringo maisto, stengiuosi atskirai valgyti baltymų turinčius porduktus nuo angliavandenių turinčių produktų ir t.t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 17, 23:01)
ok, palyginimui : 2010 metų žiema- čia beveik 68 kg  ir 2011 metų žiema : pasiekti 53,5 kg - vaizdelis su  tais pačiais džinsais  biggrin.gif

Eina sau, kaip faina.... Baltai pavydziu.... Atejus ziemai as apsileidau, norisi ir cepelinu, ir kitu kaloringu patiekalu.... Reiktu vel susiimti, bet vis pritruksta valios ar velnias zino ko... verysad.gif

Saunuole Nr. 2 po Taures, zinoma biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiūūūūūūūūū Irmulia už mintis mirksiukas.gif . Kaip viskas atrodo paprasta ir seniai žinoma doh.gif .Aš vis galvoju kol nuo smegenų nenukris mintis kad žmogeliui tikrai nereikia tieeeeeek daug maisto kaip mes pratę valgyti, tikrai nieko ir nebus doh.gif .Pačiam žmogui turi ateiti laikas viską apmąstyti, pergalvoti ir suprasrti ko pats nori šiame gyvenime.
O pati noriu to paties kaip ir čia susirinkusios merginos.Palaipsniui mažinti kūno svorį, išlaikyti jo stabilumą, pamilti sportą ir ir ir saikingiau valgyti saldumynus blush2.gif
Pati jau preėjau tą etapą thumbup.gif kai buvo picos, traškučiai, baltos mišrainės, vištų šlaunelių odelės ir gabalai riebių pyragų.Būna išsiveržimų, bet tada atrodo kad sėdi ir nuo oro storėji, savęs taip neapkenti..............
Turiu tikslą - svarstyklėse matyti 54-53, galvoju kaip čia iki vasaros neskubant prasisukti.Nors svoris krenta laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai lėtai.Vos tik atleidžiu vadeles ir rodo+2.Tas savęs kontroliavimas kartais taip vargina, bet va paskaitau, pagalvoju kad ne aš viena ir toliau į priekį judu blush2.gif .
Irmulia wub.gif , tavo saldumynai nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif .Esi šaunuolė wub.gif .
Ir pabaigai reziumė-lekiu gerti vandens thumbup.gif , nuo rytojaus pagalvosiu apie atsilenkimus g.gif ir šį vakarą pasisitengsiu pavalgyti iki šešių vakaro doh.gif
Atsakyti
Sunreja, nieko, pagalvok apie artėjančios vasaros malonumus dailesne figūra mirksiukas.gif ir pabandyk juos kuo lengvesniu pakeisti - aišku, reikės pratintis, bet tai to verta thumbup.gif

Joa , 2 numeris second.gif irgi neblogai biggrin.gif

SOLI-SOL - pradžia tikrai nėra tokia lengva ( ką čia slėpti, pati pradžioje dejavau oi kaip dejavau lotuliukas.gif ) bet įsivažiavus į naują ritmą, tie papildomi kg pajudės savaime mirksiukas.gif tiesiog organizmas pripras prie kito, sveikesnio maisto, galbūt kažkokio režimo ( t.y. valgymas tam tikromis valandomis ir pan.)

Man, dabar gerai prisiminus, jaučiu buvo taip : priėjau ribą, kada maistas nebedžiugino, joks maistas , bet koks ir tai buvo baisus košmaras - geriau jau niekas to nepatiria verysad.gif , o dabar vėl iš naujo galiu mėgautis tuo thumbup.gif

joa, saldumynai- mano aistra blush2.gif o gal tiksliau būtų sakyti- saldumynų gaminimas, receptų išbandymas, naujų savų sukūrimas ir pan.- jaučiu didelį malonumą juos gamindama mirksiukas.gif Galiu išleisti krūvas pinigų visokioms kepimo, liejimo, šaldymo formavimo formoms, formelėms, įrankiams, priedams ir t.t. , ko ir reikia paruošti vienokį ar kitokį gardėsį... wub.gif biggrin.gif na dabar nauja pakraipa ( aišku labai iš lėto tikrai labai, bet vistiek jau pažanga, skaitau cool.gif ) lengvų sveikesnių desertų desertų, gardumynų gaminimas thumbup.gif

Dėl įsivažiavimo į "po 18 val. nevalgau" siūlau palengva nes iš karto, ypač jei eini vėlai miegoti, gali būti šokas organizmui. Ir kaip Taurė pataria - mažą indelį jogurto, ar kokį vaisių ( tik ne vynuoges, nes jose yra daug cukraus) jei nuo 18 val. iki miego laiko labai praalksti - savęs kankinti nereikia , nes pamatysi pati - jei jausies alkana -jausies nelaiminga mirksiukas.gif plius svarstyklės kaip susitarusios tuo atveju rodos ne mažiau ( o rodos, turėtų, nes jau "grobas grobą ryja..." , o kaip tik daugiau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Andzelika_ @ 2010 12 20, 16:09)
Labuka,tikrai labai esi saunuole,kad taip pavyko atsikratyti svorio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Svarbiausiai ji numetus,laikytis ir toliau,o j o nepriaugti    thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

tik kad va reikia irgi moketi islaikyti savo numesta svori rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif jei svoris buvo metamas ne drastiškų dietų, o maisto derinimo , sveikos mitybos principu + sporto pagalba - tada svorį bus lengviau išlaikyti, nes organizmas bus pripratę prie įvairaus, pilnavertiško sveikesnio maisto thumbup.gif o priaugama tada kai vėl "apsiėdama" iki negalėjimo ir tai tampa kasdienybe.... doh.gif

Taip, svoriui išlaikyti , reikia irgi pastangų mirksiukas.gif iš vienos pusės daugiau , o iš kitos pusės mažiau biggrin.gif
Atsakyti
kuo lėčiau numeti svorį tuo lengviau jį išlaikyti.. jei užtenka kantrybės mest ,,lėtai" tai užteks valios svorį ir kontroliuot. ypač kai tiek ilgai vargsti kol jį numeti.. o jei pasikliauji tik greitomis priemonėmis, tai ir išlaikyt svorio nėra valios. smile.gif

irmulia, gerai foto atrodo smile.gif .. akivaizdus skirtumas smile.gif.. gal kada ir aš savo rasiu senesnių laikų. tik mano senesni laikai su daug didesniu antsvoriu doh.gif
Atsakyti