man dar puse velnio, tik dabar vel isivaziuot sunkiau, vis koki saldumyna pagriebiu, nu bet kaip nors dabar bent svenciu nenusimato tai tikiuosi reikalai pajudes
QUOTE(Eleph9 @ 2011 01 07, 12:38)
As jas nusiperku vakarienei
Man labai skanu. Vien pokeli dviem vakaram paskirstau.
Pakertu apie 19:30, uzkemsa skrandi.
Man labai skanu. Vien pokeli dviem vakaram paskirstau.
Pakertu apie 19:30, uzkemsa skrandi.
aš vis žiūriu ir žiūriu į tas nuotraukas ir negaliu atsitebėti
Sveikos,merginos! Tikrai ispudinga istorija,skaitau ja patyliukais jau gal menesi (taip pat groziuosi Taures nuotraukomis). Va taip ir atsirado ir noras ir ryztas ir man buti tokia,kad butu miela i veidrodi ziureti ir atejus vasarai,nesivarzant rinktis bikini. Tikiuosi atsikratyti bent 8kg ir labai noreciau sulaukti Jusu palaikymo ir patarimu.
QUOTE(Taurė @ 2010 12 15, 05:02)
Noras akimirksniu tapti lieknai dažniausiai sugadina visus rezultatus ir svajotam sveikam gyvenimui bei gražioms formoms kaput
Panos, pagalvokite, lašinius kiek laiko auginomės ? Tai kodėl jie turi imti ir nubyrėti per naktį ? Susiimkite, kantrybės ir pasieksite savo.
Metai svorio numetimui yra labai sveikas ir geras laiko tarpas, nors sąžiningai laikantis pasiekiama greičiau kažkiek.
Panos, pagalvokite, lašinius kiek laiko auginomės ? Tai kodėl jie turi imti ir nubyrėti per naktį ? Susiimkite, kantrybės ir pasieksite savo.
Metai svorio numetimui yra labai sveikas ir geras laiko tarpas, nors sąžiningai laikantis pasiekiama greičiau kažkiek.
pritariu
tas noras tapt lieknomis čia ir dabar
labai teisingai, ne per savaitę priaugta, ne per savaitę ir gausis numest
Taure, kaip tau dabar sekasi?
Taure saunuole Man reikia 15 kg numesti, bet niekaip nesusiimu Vis sakau sau, nuo rytojaus tai jau tikrai koreguosiu mityba, sportuosiu, bet ateina rytojus ir vel tas pats Reikia kad kas nors gerai ispirtu i uzpakali
burbulux, man kaip tik reikėjo atsikratyti 15 kg tada atradau nerealią Taurės istoriją
ir pavyko tai padaryti be jokių drastiškų dietų per metus laiko dabar savo sąskaitoje turiu 53,3 kg ir tai mane džiugina
ir pavyko tai padaryti be jokių drastiškų dietų per metus laiko dabar savo sąskaitoje turiu 53,3 kg ir tai mane džiugina
o man reikia jusu palaikynmo, niekaip negaliu grist i vezes, jau nekenciu saves, i veidrodi nebeziuriu, ir nesisveriu, o valios kazko neber nors tu ka, dar vaika matinu tai vis kazko negaliu atsisakyti, tai laukiu kada nebemaitinsiu, kad galeciau griesciau susiimti
Visoms kurioms reikia kompanijos ir palaikymo - kvieciu prisijungti prie manes, as tik ka pradejau "dietintis", apsilankykite Mano lieknėjimo dienoraštis
Žaklinaaa, manau iš tamstos pusės yra neetiška įsibrauti į Taurės temą ir agituoti pereiti pas tamsą plius savireklama -tikrai nepagirtinas ir netoleruotinas dalykas
taip, kad sėkmės liekniejant be mūsų
Papildyta:
Palaikymą visada sulauksi tik dažniau pasirodyk
Aišku , jei maitini mažylį truputį , bet pvz. elementarus porcijų sumažinimas ( normalus be jokių tokių kraštutimumų kaip vos ne badavimas pvz. po 1 šaukštelį per dieną ir daudiau nieko ) nemanau, kad pakenktų
Beje, kokių ėmiesi veiksmų, priemonių, kad svoris mažėtų? kiek dabar sveri? koks ūgis?
taip, kad sėkmės liekniejant be mūsų
Papildyta:
QUOTE(sindirela @ 2011 01 15, 22:49)
o man reikia jusu palaikynmo, niekaip negaliu grist i vezes, jau nekenciu saves, i veidrodi nebeziuriu, ir nesisveriu, o valios kazko neber nors tu ka, dar vaika matinu tai vis kazko negaliu atsisakyti, tai laukiu kada nebemaitinsiu, kad galeciau griesciau susiimti
Palaikymą visada sulauksi tik dažniau pasirodyk
Aišku , jei maitini mažylį truputį , bet pvz. elementarus porcijų sumažinimas ( normalus be jokių tokių kraštutimumų kaip vos ne badavimas pvz. po 1 šaukštelį per dieną ir daudiau nieko ) nemanau, kad pakenktų
Beje, kokių ėmiesi veiksmų, priemonių, kad svoris mažėtų? kiek dabar sveri? koks ūgis?
Nuoširdžiai atsiprašau, kad "įsibroviau" į Jūsų pasikalbėjimus Tiesiog šiame forume esu visiškas naujokas, nors mano vaikučiui jau tuoj devyni... Tik galvojau, gal kam bus įdomu apsilankyti mano puslapyje - lieknėjimo dienoraštyje, kur matosi ką aš darau, koks mano svoris ir pan. Tiesiog gerai neįsigilinus - vadinkim, ne ten pataikiau Bet kuriuo atveju - sėkmės visoms likimo draugėms