Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

man dar puse velnio, tik dabar vel isivaziuot sunkiau, vis koki saldumyna pagriebiu, nu bet kaip nors dabar bent svenciu nenusimato tai tikiuosi reikalai pajudes 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,va jus mergaites tai del sldumynu pergyvenate,o as tai turiu labai didele beda suvalgau labai daug ir negaliu sustoti,kad jau gana,saldumynai man tai ne beda,as labai noriu mesytes,silkes ir ...vienu zodziu sociai pavalgyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleph9 @ 2011 01 07, 12:38)
As jas nusiperku vakarienei smile.gif
Man labai skanu. Vien pokeli dviem vakaram paskirstau.
Pakertu apie 19:30, uzkemsa skrandi.

aš vis žiūriu ir žiūriu į tas nuotraukas ir negaliu atsitebėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va čia tai valia ir rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos! Tikrai ispudinga istorija,skaitau ja patyliukais jau gal menesi (taip pat groziuosi Taures nuotraukomis). Va taip ir atsirado ir noras ir ryztas ir man buti tokia,kad butu miela i veidrodi ziureti ir atejus vasarai,nesivarzant rinktis bikini. Tikiuosi atsikratyti bent 8kg ir labai noreciau sulaukti Jusu palaikymo ir patarimu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 12 15, 05:02)
Noras akimirksniu tapti lieknai dažniausiai sugadina visus rezultatus ir svajotam sveikam gyvenimui bei gražioms formoms kaput  doh.gif

Panos, pagalvokite, lašinius kiek laiko auginomės ? Tai kodėl jie turi imti ir nubyrėti per naktį ? Susiimkite, kantrybės ir pasieksite savo.
Metai svorio numetimui yra labai sveikas ir geras laiko tarpas, nors sąžiningai laikantis pasiekiama greičiau kažkiek.

pritariu drinks_cheers.gif
tas noras tapt lieknomis čia ir dabar doh.gif
labai teisingai, ne per savaitę priaugta, ne per savaitę ir gausis numest rolleyes.gif

Taure, kaip tau dabar sekasi?

Atsakyti
Taure saunuole 4u.gif Man reikia 15 kg numesti, bet niekaip nesusiimu schmoll.gif Vis sakau sau, nuo rytojaus tai jau tikrai koreguosiu mityba, sportuosiu, bet ateina rytojus ir vel tas pats blush2.gif doh.gif Reikia kad kas nors gerai ispirtu i uzpakali biggrin.gif
Atsakyti
burbulux, man kaip tik reikėjo atsikratyti 15 kg mirksiukas.gif tada atradau nerealią Taurės istoriją thumbup.gif

ir pavyko tai padaryti be jokių drastiškų dietų per metus laiko thumbup.gif dabar savo sąskaitoje turiu 53,3 kg biggrin.gif ir tai mane džiugina biggrin.gif
Atsakyti
o man reikia jusu palaikynmo, niekaip negaliu grist i vezes, jau nekenciu saves, i veidrodi nebeziuriu, ir nesisveriu, o valios kazko neber nors tu ka, dar vaika matinu tai vis kazko negaliu atsisakyti, tai laukiu kada nebemaitinsiu, kad galeciau griesciau susiimti doh.gif
Atsakyti
Visoms kurioms reikia kompanijos ir palaikymo - kvieciu prisijungti prie manes, as tik ka pradejau "dietintis", apsilankykite Mano lieknėjimo dienoraštis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaklinaaa: 15 sausio 2011 - 23:24
Žaklinaaa, manau iš tamstos pusės yra neetiška įsibrauti į Taurės temą ir agituoti pereiti pas tamsą blink.gif doh.gif plius savireklama -tikrai nepagirtinas ir netoleruotinas dalykas doh.gif

taip, kad sėkmės liekniejant be mūsų cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sindirela @ 2011 01 15, 22:49)
o man reikia jusu palaikynmo, niekaip negaliu grist i vezes, jau nekenciu saves, i veidrodi nebeziuriu, ir nesisveriu, o valios kazko neber nors tu ka, dar vaika matinu tai vis kazko negaliu atsisakyti, tai laukiu kada nebemaitinsiu, kad galeciau griesciau susiimti doh.gif

Palaikymą visada sulauksi mirksiukas.gif tik dažniau pasirodyk mirksiukas.gif
Aišku , jei maitini mažylį truputį , bet pvz. elementarus porcijų sumažinimas ( normalus be jokių tokių kraštutimumų kaip vos ne badavimas pvz. po 1 šaukštelį per dieną ir daudiau nieko ) nemanau, kad pakenktų mirksiukas.gif

Beje, kokių ėmiesi veiksmų, priemonių, kad svoris mažėtų? kiek dabar sveri? koks ūgis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai atsiprašau, kad "įsibroviau" į Jūsų pasikalbėjimus verysad.gif Tiesiog šiame forume esu visiškas naujokas, nors mano vaikučiui jau tuoj devyni... Tik galvojau, gal kam bus įdomu apsilankyti mano puslapyje - lieknėjimo dienoraštyje, kur matosi ką aš darau, koks mano svoris ir pan. Tiesiog gerai neįsigilinus - vadinkim, ne ten pataikiau schmoll.gif Bet kuriuo atveju - sėkmės visoms likimo draugėms smile.gif
Atsakyti