Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

kaip sekesi atsilaikyti sventiniam stalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 12 28, 18:07)
kaip sekesi atsilaikyti sventiniam stalui g.gif

suuunkiai smile.gif
Atsakyti
Per daug lazdos neperlenkiau per šventes biggrin.gif todėl galiu džiaugtis svoriu :šiuo metu turiu 53,5 kg thumbup.gif
Atsakyti
deja ir man sunkiai, ant svarstyliu dar nelipau, nu kaip nors bandau i tas vezes vel stoti doh.gif
irmulia, nu tu saunuole pavydziu nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
sekmadienį svartsyklės rodė 56,5 kg doh.gif .. turint omeny, kad iki švenčių buvo 54... šiandien jau 54,9.. jau buvau pradėjus nerimauti, kad kažko negrįžta svoris atgal.. bet lyg viskas ok smile.gif.. tixlas iki Naujųjų susitvarkyti o per juos vėl griešyti.. šventės yra šventės smile.gif .. po to atsigriebsim tongue.gif
Atsakyti
Tikrai taip drinks_cheers.gif jei šventės tai ir švęsti normaliai thumbup.gif , neperlenkiant lazdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 29, 12:52)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif  jei šventės tai ir švęsti normaliai  thumbup.gif , neperlenkiant lazdos  biggrin.gif

nematau bėdos jei ir perlenki smile.gif .. svarbu po švenčių grįžt į vėžias.. smile.gif tada jauti kad šventės buvo ir gyveni sau ramiai.... iki kitų švenčių biggrin.gif
Atsakyti
matai, man kaip ir nesigauna perlenkinėti tos lazdos tongue.gif o ir noro nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 29, 13:18)
matai, man kaip ir nesigauna perlenkinėti tos lazdos  tongue.gif  o ir noro nėra  biggrin.gif

tai labai šaunu smile.gif tikrai nereikia nieko lenkti jei nėra noro cool.gif
Atsakyti
wow, as apakus blink.gif minus 25 kg thumbup.gif super super super. nuotraukos irgi thumbup.gif tikrai ikvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 04, 16:55)
wow, as apakus blink.gif  minus 25 kg thumbup.gif  super super super. nuotraukos irgi  thumbup.gif  tikrai ikvepia 4u.gif

Per sventes man visa dieta susigadina.. nez kaip jums.. bet be sansu atsilaikyti, kai visi kemsa.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 04, 17:55)
wow, as apakus blink.gif  minus 25 kg thumbup.gif  super super super. nuotraukos irgi  thumbup.gif  tikrai ikvepia 4u.gif

prisidedu ir aš prie šių žodžių bigsmile.gif
Atsakyti