Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(sindirela @ 2010 12 13, 14:46)
o mane nervina kad svoris stovi vietoje, koks geras kilas nukrito ir viskas, nors dar tik pora savaiciu, bet vistiek apidna dedi pastangas o rezultato nesulauki doh.gif

Maziau apie tai galvok ir viskas susitvarkys 4u.gif Visada taip. Bent jau man siuo metu svoris krenta visiskai be pastangu ir be konkreciu priezasciu. Zinau, kad kazkiek pakris ir vel sustos iki kito karto tongue.gif Svarbu iki to kito karto nepriaugti nereikalingu gramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 12 13, 14:46)
o mane nervina kad svoris stovi vietoje, koks geras kilas nukrito ir viskas, nors dar tik pora savaiciu, bet vistiek apidna dedi pastangas o rezultato nesulauki doh.gif

Va va - ir man ta pati problema: per mėnesį laiko tik -1,5 kg. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lonedux @ 2010 12 13, 15:49)
Va va - ir man ta pati problema: per mėnesį laiko tik -1,5 kg.  verysad.gif

merginos, tai juk gerai wink.gif nenorėkite greitų rezultatų schmoll.gif tai nesveika, gali atsiliepti sveikatai, plius greitai numesti kg grįžta su kaupu mirksiukas.gif

taip kad toliau sveikai maitinkitės, ribokite porcijų dydį ir kontroliuokite paskutinį valgymą iki 18 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
man netgi apimtys daugiau mazeja nei pats svoris, jei tokiu greiciu kris, tai cia metu prireiks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 12 13, 16:28)
man netgi apimtys daugiau mazeja nei pats svoris, jei tokiu greiciu kris, tai cia metu prireiks g.gif  biggrin.gif

bet gi tikslas ir yra apimtis sumažint smile.gif
Atsakyti
mano kg irgi vietoje stovi...Na, svarbu, kad aukštyn nekyla...
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 13, 17:20)
bet gi tikslas ir yra apimtis sumažint smile.gif

drinks_cheers.gif būtent mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noras akimirksniu tapti lieknai dažniausiai sugadina visus rezultatus ir svajotam sveikam gyvenimui bei gražioms formoms kaput doh.gif

Panos, pagalvokite, lašinius kiek laiko auginomės ? Tai kodėl jie turi imti ir nubyrėti per naktį ? Susiimkite, kantrybės ir pasieksite savo.
Metai svorio numetimui yra labai sveikas ir geras laiko tarpas, nors sąžiningai laikantis pasiekiama greičiau kažkiek.
Atsakyti
Ką gi, liko visai nedaug - dar 2 kg ir būsiu savo pasiekusi biggrin.gif

Taure wub.gif dėkui , už puikią istoriją wub.gif 4u.gif Dėka jos pasiekiau tai ko norėjau ir taip troškau: vėl save pamatyti liekną su liemeniu, turėti galimybę rengtis figūrą pabrėžiančiais drabužiais ir jaustis puikiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 17, 15:04)
Ką gi, liko visai nedaug - dar 2 kg ir būsiu savo pasiekusi  biggrin.gif 

Taure  wub.gif  dėkui , už puikią istoriją  wub.gif  4u.gif Dėka jos pasiekiau tai ko norėjau ir taip troškau: vėl save pamatyti liekną su liemeniu, turėti galimybę rengtis figūrą pabrėžiančiais drabužiais ir jaustis puikiai  thumbup.gif  4u.gif

saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif , svarbiausia po to laikytis panasaus maitinimosi ritmo ir viskas bus puiku, skrandis savaime susitraukia ir tos porcijos savaime sumazeja, svarbiausia nepersivalgyt, buna kartais kilogramas svyruoja, bet pas mus grindys nelygios vienoj vietoj vienaip rodo, kitoj kitaip, tai labai neimu i galva, pagal drabuzius jaucias, specialiai perku tokius, kad neliktu labai vietos platejimui, ir tai geras stabdis biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sindirela @ 2010 12 13, 15:46)

svarbiausia nepasiduot, suprantu norisi tu greitu rezultatu, bet viskas su laiku, as ir keleta kartu vis bandziau bandziau, bet vis pasiduodavau, kol galu gale susiemiau ir pasiekiau net gi su kaupu, dabar kartais leidziu sau visko, tik ne per daznai ir labai mazom porcijom, net gi saldumynu nebijau, kepu karta i savaite, tai norisi paragaut, aisku koki gabaliuka pyrago ar sausainuka, o ne tiek kiek akys noretu, o pas mane pusryciai dazniausiai riekele batono su milimetro storio riebalu sluoksniu ir riekele ar pora balto surio su ramuneliu arbata, na buna, kad ir kitka valgau ar tai kiausiniu virtu, ar koki sumustini su olandisku suriu, desru beveik nevalgau, nebent naminiu skaniai rukytu buna, tai sunku atsispirt, pietums tai jau viska valgau, ka gaminu seimai ta ir pati valgau ir kepta ir virta, vakare tai arba sriuba ar kokia kose(manu labai megstu su kokom saldytom melynem ar avietem), o jau veliau tik kai ko atsigeriu arba vaisiu suvalgau, ir taip jau antri ar treti metai ir kol kas svoris stabilus, buna pasvyruoja, bet neimu i galva, nes kelnes kol lengvai uzsisegu tol viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 12 15, 06:02)
Noras akimirksniu tapti lieknai dažniausiai sugadina visus rezultatus ir svajotam sveikam gyvenimui bei gražioms formoms kaput  doh.gif

Panos, pagalvokite, lašinius kiek laiko auginomės ? Tai kodėl jie turi imti ir nubyrėti per naktį ? Susiimkite, kantrybės ir pasieksite savo.
Metai svorio numetimui yra labai sveikas ir geras laiko tarpas, nors sąžiningai laikantis pasiekiama greičiau kažkiek.

Labuka,tikrai labai esi saunuole,kad taip pavyko atsikratyti svorio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Svarbiausiai ji numetus,laikytis ir toliau,o j o nepriaugti thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(_Andzelika_ @ 2010 12 20, 17:09)
Labuka,tikrai labai esi saunuole,kad taip pavyko atsikratyti svorio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Svarbiausiai ji numetus,laikytis ir toliau,o j o nepriaugti    thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

arteja sociosios sventes tad linkiu nepersivalgyt visoms, kad visos pastangos nenueitu veltui, ir beabejo paciu graziausiu svenciu newyear.gif
Atsakyti