Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Taurė @ 2009 10 12, 00:06)
Vienintelis kas negatyvaus nutiko, tai praradau pusę plaukų. Nežinau ar tai susiję su svorio kritimu, nes plaukai kristi pradėjo tik praėjus 5 mėnesiams nuo visko pradžios. Galėjo būti ir nuo patirto didelio streso ir nesėkmių darbo srityje. Konsultavausi su gydytoju, bet jis mane ramina, kad svorio kritimas plaukams įtakos turėti negalėjo, nes valgau normalų, sveiką maistą, tik porcijom mažesnėm, todėl vitaminų trūkumo būti negalėjo.

Labai idomu ar plaukai ataugo, nes su svoriu ir as savo graziasias kasas kaip undine palaidojau liko tik 1/4 visu plauku doh.gif Nors tyrimai labai geri ir vitaminu pakanka...ramina gydytoja kad ataugs...bet...
Va idomu kaip autorei, ar cia kazka vistik del grozio aukojam? g.gif
Atsakyti
Nu jus saunuoles visos, o man niekaip nepavyksta atsikratyti vakarinio valgymo, vis kas nors kokiais nors kibinais sugundo, nors atrodo visa diena valgiau normaliai ir vakare viskas nueinu velniop, nekenciu saves uz tai , bet nieko negaliu padaryti doh.gif
Droka kokiu budu tau sitiek kg pavyko atsikratyti g.gif
Atsakyti
Sindirela, dar visu neatsikraciau dar like 6kg blush2.gif Bet siaip pradejau nuo Chazanovo dietos veliau pagal save perdariau ir turiu tai ka turiu (atskirai jau dideli zmogu nuo saves numeciau) lotuliukas.gif Bet kaip ir sakiau plaukai ziauriai issilinko netekau kasu kaip Andersono pasakos Undinele....tad pora men nebesilaikau grieztos dietos, bet zinoma kontroliuoju savo svori,( nevienas dar kg negrizo) noriu paekperimentuoti ar plaukai prades atgal ataugineti ax.gif O po svenciu ant vasaros ir likusiais zadu kg atsikratyti..... Beje kaip nekeista jokio drastisko sporto tik minimalus. Nes ir ne is vieno izymaus dietalogo buvau girdejus kol svoris krenta dietos pagalba negalimas stiprus fizinis kruvis tik minimalus. Ant saves isbandziau nesiskundziu mirksiukas.gif
O del vakarinio valgymo as esu pasidarius rituala 19h baigiu visus valgymus ir issivalau dantys, viskas po dantu valymo nebegsi vel kramsnoti ir kaip mantra kartodavau taisykle "arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2010 11 29, 16:27)
Sindirela, dar visu neatsikraciau dar like 6kg  blush2.gif Bet siaip pradejau nuo Chazanovo dietos veliau pagal save perdariau ir turiu tai ka turiu (atskirai jau dideli zmogu nuo saves numeciau)  lotuliukas.gif Bet kaip ir sakiau plaukai ziauriai issilinko netekau kasu kaip Andersono pasakos Undinele....tad pora men nebesilaikau grieztos dietos, bet zinoma kontroliuoju savo svori,( nevienas dar kg negrizo) noriu paekperimentuoti ar plaukai prades atgal ataugineti  ax.gif  O po svenciu ant vasaros ir likusiais zadu kg atsikratyti..... Beje kaip nekeista jokio drastisko sporto  tik minimalus. Nes ir ne is vieno izymaus dietalogo buvau girdejus kol svoris krenta dietos pagalba negalimas stiprus fizinis kruvis tik minimalus. Ant saves isbandziau nesiskundziu mirksiukas.gif
O del vakarinio valgymo as esu pasidarius rituala 19h baigiu visus valgymus ir issivalau dantys, viskas po dantu valymo nebegsi vel kramsnoti ir kaip mantra kartodavau taisykle "arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori" lotuliukas.gif

va as irgi zadu save isprausti i remus su Chazano dieta, kuri kadaise man padejo, bet dar maitinu vaikeli, todel bandau bent vakarinius apsivalgymus riboti, ir aisku saldumynus pastaruosius mazinti man labai sunku, kai ju nepavalgau darosi silpna doh.gif
Atsakyti
kai labai norisi (o ypas kai maitini reikia angliavandeniu) tai galima juk medaus letai koki sauksteli suciulpti, o ir gero juodo sokolado mazas gabaliukas visai sirdies darba gerina mirksiukas.gif (aisku jei vaikutis ne alergiskas), beto jei tinkama kieki naturaliu 100% sulciu gersit organizmas nereikalaus ir saldumynu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Droka: 30 lapkričio 2010 - 22:26
QUOTE(majami @ 2010 11 22, 01:47)
Šaunuolė Taure  good.gif
Aš va prieš pora dieneliu nusprendžiau susiimti tai dabar su gurgiančiu pilvu sėdžiu užsidarius miegamajame (kuo toliau nuo virtuvės) apsikabinus kompą ir skaitinėju. Superinė istorija, tikrai įkvepianti  4u.gif  ir aš tikiuosi kaip nors ištemti sunkiąją pradžia ir užsukti pasigirti jog tapo įpročiu nebeprisikimšti vakarais smile.gif o sportui kol kas nesakau nei NE nei TAIP. Pažiūrėsiu kaip mitybą pasikoreguosiu. Tik pradėjus valgyti saikingai supratau kad prieš tai valgiau tikrai perdaug, o atrodė nu kas čia tas sūrio gabaliukas ... nu kas ta mėsytė - 10 val.  doh.gif vakaro. Taip ir storėju sėkmingai kasmet  unsure.gif
Bet gal tai jau bus TAS sėkmingasis kartas kai man iš tiesų pavyks išmokti maitintis tvarkingai  rolleyes.gif

nereikia saves taip kankinti, kad pilvas gurgtu, butinai reikia kazko uzkrimsti aisku labai lengvo ir neriebaus, kad ir pvz liesos varskes su kokiu jogurtu, ar vaisiu suvalgyt, tai tikrai svoriui nepakenks, pradzioj tikrai sunku, bet po to priprantama, as saves taip nekankinu jei is tiesu noriu tai uzkremtu, kad ir riesutu, vakarais as dazniausiai koki vaisiu suvalgau ir ramu, man uztenka
Papildyta:
QUOTE(sindirela @ 2010 11 28, 22:42)
Nu jus saunuoles visos, o man niekaip nepavyksta atsikratyti vakarinio valgymo, vis kas nors kokiais nors kibinais sugundo, nors atrodo visa diena valgiau normaliai ir vakare viskas nueinu velniop, nekenciu saves uz tai , bet nieko negaliu padaryti doh.gif

kiek girdejau, kad iki miego reiktu bent 3 val nevalgyti, aisku tokie kaip kibinai nelabai i nauda, bet galima kai ko lengvesnio uzvalgyt, kur taip svoriui nekenksminga, yra pilna lengvu uzkandziu, jei diena maitinates normaliai, tai vakare lengvas maistas nepakenks tikrai, ypac jei veliau valgoma rytais, tai vakare butina ko nors uzkrimst, pradzioj, kad skrandziui didelio streso nebutu galima ir iprastini maista valgyt tik mazinant porcijas, kol galu gale atsisakyt jei is tiesu kenkia svoriui ir ji pakeist maziau kaloringu, na linkiu stiprybes ir kantrybes ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2009 11 10, 10:55)
Taure,
dabar tik perskaičiau tavo istorija - tikrai tokia įkvėpianti thumbup.gif
Aš tai norėčiau sverti 68 rolleyes.gif  bet kad svoris niekaip nejuda dabar.. sveriu 80kg - ir tai kilogramas į vieną pusę, tai į kitą...
Bet kai pagalvojus, kai svėriau 95kg ph34r.gif ...
Gaila, kad pas mane nėra galimybės lankyti sporto klubą verysad.gif

Na va, kai kurios svajones pildosi.. Sveriu 63kg.. jau gal kokie 10 menesiu kai svoris yra tarp 60 - 63kg ax.gif
Stiprybes ir kantrybes visoms lieknejancioms 4u.gif
Atsakyti
nu tiesiog pavydas ima skaitant ax.gif
as jau beveik savaite nebevalgau saldumynu, na ir vakarais, ir svoris nemazeja doh.gif nors apimtis traukiasi, bet psichologinis dalykas kai nematai, kad skaicius mazeja nebeteikia motyvacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2010 12 05, 18:25)
Na va, kai  kurios svajones pildosi.. Sveriu 63kg.. jau gal kokie 10 menesiu kai svoris yra tarp 60 - 63kg ax.gif

Saunuole 4u.gif Gal gali papasakoti kokiu budu nukratei nereikalingus kg rolleyes.gif
Atsakyti
sindirela, tikrai nereikia norėti, kad per savaitę nukristų daug kg ( + tai nesveika) mirksiukas.gif toliau derink maistą ir mažink porcijas ir rezultatus pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2010 11 25, 15:13)
laba smile.gif radau savo seną postą smile.gif taip jau gavosi, kad teko išširegistruot, bet čia aš - ex. westa smile.gif Taure, kaip sekasi?

O aš va grįžau su pasiektu svajonių svoriu 54-55 kg smile.gif problema išlieka ta pati - svorio svyravimas 2 kg vis išlieka.. Bet skaičiai linksmesni smile.gif. jaučiuosi puikiai, daugiau numest nebenoriu, noriu tik išlaikyti tuos turimus kg smile.gif

Kaip faina, sveikinu bigsmile.gif Neseniai pagalvojau kur dingai su savo kg, pasirodo nebeturi jų thumbup.gif

QUOTE(Droka @ 2010 11 28, 10:39)
Labai idomu ar plaukai ataugo, nes su svoriu ir as savo graziasias kasas kaip undine palaidojau liko tik 1/4 visu plauku  doh.gif Nors tyrimai labai geri ir vitaminu pakanka...ramina gydytoja kad ataugs...bet...
Va idomu kaip autorei, ar cia kazka vistik del grozio aukojam? g.gif

Ataugo dalis, bet visa kita manau iškrito visam laikui sad.gif
QUOTE(sindirela @ 2010 11 28, 13:42)

Vakare valgau obuolius, apelsinus, mandarinus, greifruktus jei skrandis rėkia. Išsvajotą kibiną pusryčiams pasilikit.

QUOTE(vavava @ 2010 12 05, 10:25)
Na va, kai  kurios svajones pildosi.. Sveriu 63kg.. jau gal kokie 10 menesiu kai svoris yra tarp 60 - 63kg ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Skaitau panos jūsų rezultatus ir džiaugiuosi, Ne be reikalo temukę užvedžiau, Smagu, kad sekasi norinčioms ir supratusioms esmę.

Mano svoris kolkas 59, nesportuoju šiuo metu ir dar mėnesį nesportuosiu. Vėliau bus matyt, bet labai noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 12 05, 20:56)
Saunuole 4u.gif Gal gali papasakoti kokiu budu nukratei nereikalingus kg rolleyes.gif

As manau, kad nera universalios dietos.. Kiekvienas turi rast kas pirmiausia tinka jam ax.gif
As visada norejau greito rezultato.. o kadangi dietos paprastai laikomasi nuo Rytojaus, arba nuo Pirmadienio.. tai reikdavo labai daug prisikimsti iki to rytojaus biggrin.gif nes gi paskiau nebegalesi skanumeliu valgyt.. O kai isausdavo rytas.. vel viskas nusikeldavo i Rytoju..
Kol viena ryta, kai jau svarstykles buvo ties 95kg pamasciau, kad dzin tas greitas rezultatas, svarbu daugiau nepriaugt.. o svoris tegu buna toks, koks yra..
Tad toliau kimsau viska, tik nevalgiau po 18 val.. taip koki menesi gera..
Paskiau jau pastebejau, akd svoris krenta.. tiesa po nedaug, po 300gr i savaite kazkur.
Tada jau pradejau valgyt i diena tik 3 kartus, pusryciai kava +sokoladas , pietus zuvis+kopustai/burokeliai/siaip kokios salotos ir vakariene grikiai su salotomis.. Kartais budavo dienu kai valgiau irgi tik tris sykius per diena - bet pvz pusryciai pyragas, pietus pyragas, vakariene pyragas..
Mano beda saldumynai.. Ju neatsisakiau, tik sumazinau kiekius..
Ir dar kasdien sverdavausi..dbr jau sveriuos kas kokias 3 dienas - man tai padeda islaikyti esama svori.. va dbr 63kg jau jauciu kad vel maziau pavalgysiu vakarais ir stos viskas i vezes
Tai va kokius 8 men grieztai labai nevalgiau po 18 val - isiumciu nebuvo nei vienos dienos, ir valgiau tik 3 sykius per diena (jokiu uzkandziu)
Dbr jau leidziu sau atsipalaiduot, ir 20val pavalgyt, kai kada ir prisikist, saldumynus valgau kaip valgius - tik tiesiog stebiu svori.. Ir kazkaip jau nebuna toks beprotiskas poreikis priryt kiek gali - kai zinai, kad pvz sokolada ta pati galesi ryt is ryto suvalgyt
Aisku dar labai daug vaikstau peskomis, o jei jau matau kaupiantis riebaliukus - dar padidinu savo vaiksciojimo peskomis taskus.
Mano dydis pasikeite per 8 dydzius, is 44 i 36.. Nieks kas ziuri i mane negaletu patiket kad kazkada buvau tikras drambliukas doh.gif
Svoriui galeciau pritaikyti ta pacia taisykle kaip ir su pastojimu.. Kai beprotiskai nori pastoti, kasdien apie tai galvoji ir tik dirbi ta linkme, kad tik pastotum - retai kada aplanko sekme.. O kai nustoji pergyvent, atsipalaiduoji, pradedi megautis - cia ir II ilgai laukt nereikia thumbup.gif
Atsakyti