QUOTE(Poema @ 2010 12 05, 20:56)
Saunuole
Gal gali papasakoti kokiu budu nukratei nereikalingus kg
As manau, kad nera universalios dietos.. Kiekvienas turi rast kas pirmiausia tinka jam
As visada norejau greito rezultato.. o kadangi dietos paprastai laikomasi nuo Rytojaus, arba nuo Pirmadienio.. tai reikdavo labai daug prisikimsti iki to rytojaus
nes gi paskiau nebegalesi skanumeliu valgyt.. O kai isausdavo rytas.. vel viskas nusikeldavo i Rytoju..
Kol viena ryta, kai jau svarstykles buvo ties 95kg pamasciau, kad dzin tas greitas rezultatas, svarbu daugiau nepriaugt.. o svoris tegu buna toks, koks yra..
Tad toliau kimsau viska, tik nevalgiau po 18 val.. taip koki menesi gera..
Paskiau jau pastebejau, akd svoris krenta.. tiesa po nedaug, po 300gr i savaite kazkur.
Tada jau pradejau valgyt i diena tik 3 kartus, pusryciai kava +sokoladas , pietus zuvis+kopustai/burokeliai/siaip kokios salotos ir vakariene grikiai su salotomis.. Kartais budavo dienu kai valgiau irgi tik tris sykius per diena - bet pvz pusryciai pyragas, pietus pyragas, vakariene pyragas..
Mano beda saldumynai.. Ju neatsisakiau, tik sumazinau kiekius..
Ir dar kasdien sverdavausi..dbr jau sveriuos kas kokias 3 dienas - man tai padeda islaikyti esama svori.. va dbr 63kg jau jauciu kad vel maziau pavalgysiu vakarais ir stos viskas i vezes
Tai va kokius 8 men grieztai labai nevalgiau po 18 val - isiumciu nebuvo nei vienos dienos, ir valgiau tik 3 sykius per diena (jokiu uzkandziu)
Dbr jau leidziu sau atsipalaiduot, ir 20val pavalgyt, kai kada ir prisikist, saldumynus valgau kaip valgius - tik tiesiog stebiu svori.. Ir kazkaip jau nebuna toks beprotiskas poreikis priryt kiek gali - kai zinai, kad pvz sokolada ta pati galesi ryt is ryto suvalgyt
Aisku dar labai daug vaikstau peskomis, o jei jau matau kaupiantis riebaliukus - dar padidinu savo vaiksciojimo peskomis taskus.
Mano dydis pasikeite per 8 dydzius, is 44 i 36.. Nieks kas ziuri i mane negaletu patiket kad kazkada buvau tikras drambliukas
Svoriui galeciau pritaikyti ta pacia taisykle kaip ir su pastojimu.. Kai beprotiskai nori pastoti, kasdien apie tai galvoji ir tik dirbi ta linkme, kad tik pastotum - retai kada aplanko sekme.. O kai nustoji pergyvent, atsipalaiduoji, pradedi megautis - cia ir II ilgai laukt nereikia