Nereali istorija! Įkvepianti, drąsinanti, parodanti kad VISKAS yra įmanoma
Aš nežinau kada prisiruošiu imtis griežtų veiksmų
Mano ūgis 164, o sveriu 60kg...matyt kol nepriaugsiu dar 5-10 kilų tol neprisiversiu nieko daryti kad atsikratyt svorio...atrodo užtektų bent 5 kilogramus numest dabar ir būčiau visiškai patenkinta, bet, nėr valios... Gerbiu istorijos autorę kad pagaliau prisivertė ir pasiekė savo tikslo
Sveikinu sveikinu
vaje, taure as apsalus, kad tu buvai kazkada (ne taip ir senai ) stora Nu saunuole, mergyt!!!!!!!!
einu visa tema perskaityt
Ech, panos, šiandien pradėjau sportuoti ( elipsinis treniruoklis namie atsirado... niu iki sportklubio nenušliaušiu , tad šiuo metu tokią išeitį pasirinkau ) aišku , minimaliai gavosi , bet tikiuosi kad noro ir valios užteks pasiekti rezultatų
ech as nerandu mano piniginei ikandamo treniruoklio o taip noris teks ieskoti kitos iseities
QUOTE(shogeta @ 2010 10 17, 19:31)
ech as nerandu mano piniginei ikandamo treniruoklio o taip noris teks ieskoti kitos iseities
Paziurek temeliu namie sportuoti, jei yra noras atsiras budu (nebutinai treniruoklis)
As Taure maciau dar kai buvo tik Greta, dabar nepazinciau... Kazkaip nebuvo ji man labai stora nes kitaip ir nebuvau maciusi, bet turiu nuotrauka kur mes abi sedime - as 4 menesiu nestume su antru vaiku, Taure keli metai po pirmo... Man atrodo pirmas vaikas pridejo daugiau nei antras, bent man taip. Tokia didele ji ten dabar atrodo Pamenu parduotuvej tik vyrui kojiniu ieskojo nupirkt Dabar mergina zydi, matosi ir sau perka, saunuole Ateinu paskaityt nes paciai reikia pasimokyt pasiryzimo, o geri pavyzdziai uzkrecia
QUOTE(bonda @ 2010 10 15, 05:17)
vaje, taure as apsalus, kad tu buvai kazkada (ne taip ir senai ) stora Nu saunuole, mergyt!!!!!!!!
Ne tik skaityk, o šok į baskietkas ir junkis prie komandos
QUOTE(baltic*girl @ 2010 10 17, 12:54)
Paziurek temeliu namie sportuoti, jei yra noras atsiras budu (nebutinai treniruoklis)
As Taure maciau dar kai buvo tik Greta, dabar nepazinciau... Kazkaip nebuvo ji man labai stora nes kitaip ir nebuvau maciusi, bet turiu nuotrauka kur mes abi sedime - as 4 menesiu nestume su antru vaiku, Taure keli metai po pirmo... Man atrodo pirmas vaikas pridejo daugiau nei antras, bent man taip. Tokia didele ji ten dabar atrodo Pamenu parduotuvej tik vyrui kojiniu ieskojo nupirkt Dabar mergina zydi, matosi ir sau perka, saunuole Ateinu paskaityt nes paciai reikia pasimokyt pasiryzimo, o geri pavyzdziai uzkrecia
Joa, begemotas senose fotkėsae, o ne aš
Man šiuo metu ne iki sportų. Dar žiemą, beje darydama ant kamuolio atsilenkimus prieš veidrodį sporto salėje, pastebėjau ant kaklo gūziuką. Tada nebuvo didelis, maniau gal limfmazgis padidėjo. Apsižiūrėjau neseniai, o jis padidėjęs gerokai ir jau matosi net neįtempus kaklo.
Pilnos kelnės streso šiuo metu, eisiu pas daktarus.
Svoris 59-60 nesportuojant rimtai. Nueinu 1-2 kartus, kartais visai neinu savaitę,.
QUOTE(irmulia @ 2010 10 09, 02:34)
Aš nedingusi, o dirbu kaip arklys Visai niekur nebenulendu forume, tik darbas darbas ir darbas. Dar bėdą kakle turiu, kol neišsiaiškinsiu kas ten, tol paranojos apimta vaikščiosiu
Svoris mano stabilus labai, nepriklausomai ar sportuoju ar ne. Esu pripratusi sveikai ir saikingai valgyti. Protarpiais kažko padauginu, bet tai nekenkia, nes kasdienybėje maitinuosi sveikai. Į rimtą sportą grįšiu jaučiu tik antrojė žiemos pusėje, nes šiuo metu daug visko vyksta gyvenime + darbas juodas ir neaišku kas dedasi su sveikata.
Taure, laikykis ,tikiuosi su sveikata bus viskas ok tu juk malačius
na o aš sąžiningai nuo sekmadienio minu elipsinį dviratį smagumėlis tikiuosi ir rezultatai po kokio mėnesiuko ar dviejų pasimatys svoris svyruoja - 57,2- 57,4 kg
na o aš sąžiningai nuo sekmadienio minu elipsinį dviratį smagumėlis tikiuosi ir rezultatai po kokio mėnesiuko ar dviejų pasimatys svoris svyruoja - 57,2- 57,4 kg
QUOTE(Taurė @ 2010 10 20, 16:11)
Pilnos kelnės streso šiuo metu, eisiu pas daktarus.
Tikiuosi nieko rimto, tik false alarm
Nezinau ar nuramins, bet pas mane toks guziukas susidares per vasara ant pilvo kai keiciau mityba (buvau vegetare) ir numeciau gal 10kg nes dar buvau P.Brego pasekeja Gydytojai sake, kad organizmas taip sureagavo ir pakaupe atsargas, tipo cholesterolis... Idomiai kazka susnekejo. Bet gyvenu jau su juo 16 metu...
Lauksim geru ziniu
QUOTE(Taurė @ 2010 10 20, 16:11)
Ne tik skaityk, o šok į baskietkas ir junkis prie komandos
bent jau prie tu po sesiu nevalganciu -tai tikrai ir vel prie susiimaciu bei prie senu veziu griztanciu (sakiau nieko sau nepirksiu, kol nebus bent po minus viena ismiera )
ziurek saves, tauryt kad viska sbutu gerai
pas mane siuo metu svoris kaip ir stabilus, na buna nukrypstu nuo savo uzsibrezto svorio, kartais atsipalaiduoju biski, bet po to vel susiimu ir svoris sumazeja, tai buna max 2 kg plius, siuo metu 53,5-54 kg, kartais leidziu pakilti iki 56 kg, bet jei pastebiu dar didejanti tada vel apsiraminu, kartais sunku atsilaikyti kai prisikepi kokiu saldumynu, o as juos visada megau kept, o paragaut norisi kaip pavyko, o jei skanu tai dar pakartoju, tai taip ir nusikalstu, o nekept neiseina, pasiilgstu kartais, parduotuvese tai praeinu ramiai nevilioja, bet namuose kepta visai kas kita,
na sekmes visoms siekiant uzsibreztu tikslu, svarbiausia nepasiduot, o taurei geru naujienu
na sekmes visoms siekiant uzsibreztu tikslu, svarbiausia nepasiduot, o taurei geru naujienu
na su tų saldumynų gamyba pas mane ta pati situacija, tik dar neleidžiu sau ragauti
užtad rezultatai : 56, 5- 57 kg kol kas gerai, ech, iki tų 53 kg nebedaug liko, bet sudėtingiau purtosi
užtad rezultatai : 56, 5- 57 kg kol kas gerai, ech, iki tų 53 kg nebedaug liko, bet sudėtingiau purtosi