Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2010 10 07, 09:27)
ne, neaptingo  tongue.gif  mirksiukas.gif  viskas normoje  biggrin.gif  57,5- 57,7 kg svyruoja kol kas džiaugiuosi tokiais nors ir mažais pasiekimais  thumbup.gif

užtad kaip pilvas traukiasi  biggrin.gif smagumėlis  biggrin.gif

saldumynus ir toliau stengiuosi ignoruoti  schmoll.gif  kaip ir visus batonus bei bulves  mirksiukas.gif

tik vis dar iki sportklubio nesugebu nušliaužti  doh.gif

Pas mane turbūt atvirkščiai biggrin.gif Traukiuosi aš visa (krūtinė, klubai, etc.), o pilvas - taip minimaliai, kaip tik įmanoma sad.gif
Atsakyti
oi, žinok, kai buvo tie nelemti 68 kg, tai turėjau ir tokį apvalų pilvuką ir krūtinė tiesiog sprogo lotuliukas.gif

o dabar pilvo liko kalniukas ( na ir jo be sporto turbūt niekaip nepašalinsiu, ogal čia genai g.gif ) ir keletas ( vis dar doh.gif ) nežymių jaunystės raukšlių po krūtine. ( ryškus sporto trūkumas - man botago reikia, kad pagaliau iki sportklubio nušliauščiau blush2.gif ) na o dėl krūtinės tai ką - na sumažėjo ji gerokai, bet daili forma liko wub.gif aš ja labai patenkinta thumbup.gif

o dabar svorio riba svyruoja 57,4- 57, 8 kg thumbup.gif džiaugiuosi, kad nebeperžengia į 58 kg pusę bigsmile.gif
Atsakyti
bet va tau 68 buvo, o man 55 prie 171 sad.gif turbūt reiks siekt bent 49 kol dings biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drea @ 2010 10 08, 22:56)
bet va tau 68 buvo, o man 55 prie 171 sad.gif turbūt reiks siekt bent 49 kol dings biggrin.gif

o kam reikia perlenkti lazda g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 10 08, 21:57)
o kam reikia perlenkti lazda  g.gif

na manau čia ne perlenkimas, kiekvienas pagal save žiūri mirksiukas.gif kiekvienam individualiai. Plius, aišku, ne svoryje esmė o kaip bendrai atrodo - atletiškumas tonusas ir t.t.. na apie jau diskutavome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 09, 01:09)
na manau čia ne perlenkimas, kiekvienas pagal save žiūri  mirksiukas.gif  kiekvienam individualiai. Plius, aišku, ne svoryje esmė o kaip bendrai atrodo - atletiškumas tonusas ir t.t.. na apie jau diskutavome  mirksiukas.gif

tiesiog isivaizdavau zmogu 171 cm ugio sverianti 49 kg unsure.gif su atletiskumo toks vaizdelis sunkiai siejasi biggrin.gif
Atsakyti
Nebūtinai, nereikia žmonių grupuoti tik pagal matomus skaičius mirksiukas.gif tuo lab kad kiekvieno žmogaus kūno sudėjimas skiriasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 09, 09:39)
Nebūtinai, nereikia žmonių grupuoti tik pagal matomus skaičius  mirksiukas.gif  tuo lab kad kiekvieno žmogaus kūno sudėjimas skiriasi.  mirksiukas.gif

Teisingai, bet siuo atveju man rodos, truputi perdaug uzsiciklinta ant nereiksmingu dalyku. Gal visgi papasciau pasportuot, norint sustandint pilvuka, nei kudintis iki issekimo g.gif
Atsakyti
Kur kitos merginos dingusios? g.gif

Taure, kaip tau sekasi sportuoti? 4u.gif
Atsakyti
Na, mano kojos ir kūdos, ir raumeningos, krūtinė nedidelė, o ką sakiau dėl svorio/pilvuko, tai tiesiog kaip nekrenta, taip nekrenta. Tad tie 49 - ir juokais, ir ne smile.gif
Atsakyti
jei vakarais nepersivalgai ir nepadaugini saldumynų bei kitų blogybių tai viskas susitvarkys mirksiukas.gif

na bent jau man taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksiu ir stebėsiu smile.gif
Atsakyti