60 300 kaip įkalta Į sportą kolkas nesusikaupiau eiti. Vis teisinuosi perdaug darbo, dar tornado koks prasineša pro rajoną, gitmadieniai, tingiu ... Kur mano valia
irmulia, malačius tu Jau dabar man reikia tave vytis. Užsirašyk į klubą, tada mirisu iš pavydo ir pati šoksiu į baskietkas
Mano mažoji gymo pirštines kažkur pradangino. Diedas vasarą tokias mandras padovanojęs buvo., Kaip aš be jų gangtelius ir štangytes galmonėsiu ?
QUOTE(Taurė @ 2010 09 25, 03:47)
60 300 kaip įkalta Į sportą kolkas nesusikaupiau eiti. Vis teisinuosi perdaug darbo, dar tornado koks prasineša pro rajoną, gitmadieniai, tingiu ... Kur mano valia
irmulia, malačius tu Jau dabar man reikia tave vytis. Užsirašyk į klubą, tada mirisu iš pavydo ir pati šoksiu į baskietkas
Mano mažoji gymo pirštines kažkur pradangino. Diedas vasarą tokias mandras padovanojęs buvo., Kaip aš be jų gangtelius ir štangytes galmonėsiu ?
kaip tik norėjau užklausti kur mūsų Taurė dingo
nekoks aš malačius pastaruoju metu kažkoks nekaltas apsiėdimas (matyt ta pilnatis veikia ) , bet kad ir kaip būtų keista skaičiukai stovi : 58, 8
na dėl sportklubio, niu aš "stabdis" pati visu protu suvokiu, kad gerus 2-3 mėnesius gerai pasportavus viską turėčiau ko taip noriu, niu bet nė iš vietos - vis dar medituoju dėl sportklubio na bet vardan tavųjų "baskietkų" reiks susiimti
vakar kiniečiuose pavakarieniavom- skanumėlis , ech nesveikas ten maistas, nu bet kartais taip gerai į kairę nueiti
šiam savaitgaliui buvo pasiūlymas mūsų firminį kepsnį kepti, bet aš atsisakiau, kažkaip bulvių visai nepasiilgusi, dėl manęs jos galėtų ir neegzistuoti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 25, 01:37)
kaip tik norėjau užklausti kur mūsų Taurė dingo
nekoks aš malačius pastaruoju metu kažkoks nekaltas apsiėdimas (matyt ta pilnatis veikia ) , bet kad ir kaip būtų keista skaičiukai stovi : 58, 8
na dėl sportklubio, niu aš "stabdis" pati visu protu suvokiu, kad gerus 2-3 mėnesius gerai pasportavus viską turėčiau ko taip noriu, niu bet nė iš vietos - vis dar medituoju dėl sportklubio na bet vardan tavųjų "baskietkų" reiks susiimti
vakar kiniečiuose pavakarieniavom- skanumėlis , ech nesveikas ten maistas, nu bet kartais taip gerai į kairę nueiti
šiam savaitgaliui buvo pasiūlymas mūsų firminį kepsnį kepti, bet aš atsisakiau, kažkaip bulvių visai nepasiilgusi, dėl manęs jos galėtų ir neegzistuoti
Nu viskas, sugedo oras, pakilo oras. Supratau vieną dalyką, man sportuoti vasarą tikrai sunku. Ir šią ir praitą vasaras pramaliau š. Tik atvėso, lapai nugelto, aš jau noriu į sportą. Ką tik parėjau, dar kūnas garuoja ir dreba, bet skubu pasigirti, kad I'm back
QUOTE(Taurė @ 2010 09 28, 19:26)
Nu viskas, sugedo oras, pakilo oras. Supratau vieną dalyką, man sportuoti vasarą tikrai sunku. Ir šią ir praitą vasaras pramaliau š. Tik atvėso, lapai nugelto, aš jau noriu į sportą. Ką tik parėjau, dar kūnas garuoja ir dreba, bet skubu pasigirti, kad I'm back
saunuoleeeeee!!!!! net nedrisk vel pradet tinginiauti
o aš atlekiu pasidžiaugti, kad pagaliau perkopiau nepajudinamuosius 58 , jau kelios dienos kaip 57,7 kg
Taure, nerealūs pasikeitimai Šaunuolė, kad turi tiek valios
Sakyk, o kaip su kruopom, ar valgai jas
Sakyk, o kaip su kruopom, ar valgai jas
kiek žinau kruopos duoda daug energijos
P.s. kur pradingusios visos?
P.s. kur pradingusios visos?
QUOTE(irmulia @ 2010 10 04, 22:16)
turbut aptingo visos, as tai truputi apsileidau kol kas ilendu dar i visus savo drabuzius, bet baigesi vasara, baigesi ir tas didelis noras palaikyt 54 kg, dabar pora kilu jau priaugau, reik vel susiimt rimciau, kad nepasiekciau 60 kg, nes ziuriu svoris stabilus 56 kg ryte nevalgius, nors stengiuos naktim nevalgyt, bet nezinau is kur tas svoris atsirado, turbut porcijos didesnes pasidare arba daugiau visko uzkandziaut pradejau, arba maziau judu, niekis iki vasaros gris tas svoris ne 10 kg numest reikia
ne, neaptingo viskas normoje 57,5- 57,7 kg svyruoja kol kas džiaugiuosi tokiais nors ir mažais pasiekimais
užtad kaip pilvas traukiasi smagumėlis
saldumynus ir toliau stengiuosi ignoruoti kaip ir visus batonus bei bulves
tik vis dar iki sportklubio nesugebu nušliaužti
užtad kaip pilvas traukiasi smagumėlis
saldumynus ir toliau stengiuosi ignoruoti kaip ir visus batonus bei bulves
tik vis dar iki sportklubio nesugebu nušliaužti