Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

60 300 kaip įkalta blink.gif Į sportą kolkas nesusikaupiau eiti. Vis teisinuosi perdaug darbo, dar tornado koks prasineša pro rajoną, gitmadieniai, tingiu ... Kur mano valia unsure.gif

irmulia, malačius tu 4u.gif Jau dabar man reikia tave vytis. Užsirašyk į klubą, tada mirisu iš pavydo ir pati šoksiu į baskietkas doh.gif

Mano mažoji gymo pirštines kažkur pradangino. Diedas vasarą tokias mandras padovanojęs buvo., Kaip aš be jų gangtelius ir štangytes galmonėsiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 25, 03:47)
60 300 kaip įkalta  blink.gif  Į sportą kolkas nesusikaupiau eiti. Vis teisinuosi perdaug darbo, dar tornado koks prasineša pro rajoną, gitmadieniai, tingiu ... Kur mano valia  unsure.gif
irmulia, malačius tu  4u.gif Jau dabar man reikia tave vytis. Užsirašyk į klubą, tada mirisu iš pavydo ir pati šoksiu į baskietkas  doh.gif

Mano mažoji gymo pirštines kažkur pradangino. Diedas vasarą tokias mandras padovanojęs buvo., Kaip aš be jų gangtelius ir štangytes galmonėsiu ?  g.gif

kaip tik norėjau užklausti kur mūsų Taurė dingo wub.gif

nekoks aš malačius blush2.gif pastaruoju metu kažkoks nekaltas apsiėdimas blush2.gif (matyt ta pilnatis veikia doh.gif ) , bet kad ir kaip būtų keista skaičiukai stovi : 58, 8 g.gif

na dėl sportklubio, niu aš "stabdis" pati visu protu suvokiu, kad gerus 2-3 mėnesius gerai pasportavus viską turėčiau ko taip noriu, niu bet nė iš vietos - vis dar medituoju dėl sportklubio doh.gif lotuliukas.gif na bet vardan tavųjų "baskietkų" reiks susiimti drinks_cheers.gif biggrin.gif

vakar kiniečiuose pavakarieniavom- skanumėlis wub.gif , ech nesveikas ten maistas, nu bet kartais taip gerai į kairę nueiti biggrin.gif

šiam savaitgaliui buvo pasiūlymas mūsų firminį kepsnį kepti, bet aš atsisakiau, schmoll.gif kažkaip bulvių visai nepasiilgusi, dėl manęs jos galėtų ir neegzistuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 25, 01:37)
kaip tik norėjau užklausti kur mūsų Taurė dingo  wub.gif

nekoks aš malačius  blush2.gif  pastaruoju metu kažkoks nekaltas apsiėdimas  blush2.gif (matyt ta pilnatis veikia  doh.gif ) , bet kad ir kaip būtų keista skaičiukai stovi : 58, 8  g.gif 

na dėl sportklubio, niu aš "stabdis" pati visu protu suvokiu, kad gerus 2-3 mėnesius gerai pasportavus viską turėčiau ko taip noriu, niu bet nė iš vietos - vis dar medituoju dėl sportklubio  doh.gif  lotuliukas.gif  na bet vardan tavųjų "baskietkų" reiks susiimti  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
vakar kiniečiuose pavakarieniavom- skanumėlis  wub.gif , ech nesveikas ten maistas, nu bet kartais taip gerai į kairę nueiti  biggrin.gif

šiam savaitgaliui buvo pasiūlymas mūsų firminį kepsnį kepti, bet aš atsisakiau,  schmoll.gif  kažkaip bulvių visai nepasiilgusi, dėl manęs jos galėtų ir neegzistuoti  bigsmile.gif

Nu viskas, sugedo oras, pakilo oras. Supratau vieną dalyką, man sportuoti vasarą tikrai sunku. Ir šią ir praitą vasaras pramaliau š. Tik atvėso, lapai nugelto, aš jau noriu į sportą. Ką tik parėjau, dar kūnas garuoja ir dreba, bet skubu pasigirti, kad I'm back sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 28, 19:26)
Nu viskas, sugedo oras, pakilo oras. Supratau vieną dalyką, man sportuoti vasarą tikrai sunku. Ir šią ir praitą vasaras pramaliau š. Tik atvėso, lapai nugelto, aš jau noriu į sportą. Ką tik parėjau, dar kūnas garuoja ir dreba, bet skubu pasigirti, kad I'm back  sokiai.gif

saunuoleeeeee!!!!! net nedrisk vel pradet tinginiauti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš atlekiu pasidžiaugti, kad pagaliau perkopiau nepajudinamuosius 58 biggrin.gif , jau kelios dienos kaip 57,7 kg thumbup.gif
Atsakyti
Taure, nerealūs pasikeitimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė, kad turi tiek valios thumbup.gif
Sakyk, o kaip su kruopom, ar valgai jas g.gif
Atsakyti
kiek žinau kruopos duoda daug energijos mirksiukas.gif

P.s. kur pradingusios visos? g.gif
Atsakyti
Nors ir sunkiai, bet jau 56, nors geriau matuotis apimtis, rezultatai mielesni ax.gif
Atsakyti
Patikslinimas. Vakarėjant 55 smile.gif Tikslas beveik pasiektas.
Atsakyti
Na va, nėra kas palaikytų ir paskatintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 04, 22:16)
kiek žinau kruopos duoda daug energijos  mirksiukas.gif 
P.s. kur pradingusios visos?  g.gif

turbut aptingo visos, as tai truputi apsileidau kol kas ilendu dar i visus savo drabuzius, bet baigesi vasara, baigesi ir tas didelis noras palaikyt 54 kg, dabar pora kilu jau priaugau, reik vel susiimt rimciau, kad nepasiekciau 60 kg, nes ziuriu svoris stabilus 56 kg ryte nevalgius, nors stengiuos naktim nevalgyt, bet nezinau is kur tas svoris atsirado, turbut porcijos didesnes pasidare arba daugiau visko uzkandziaut pradejau, arba maziau judu, niekis iki vasaros gris tas svoris ne 10 kg numest reikia
Atsakyti
ne, neaptingo tongue.gif mirksiukas.gif viskas normoje biggrin.gif 57,5- 57,7 kg svyruoja kol kas džiaugiuosi tokiais nors ir mažais pasiekimais thumbup.gif

užtad kaip pilvas traukiasi biggrin.gif smagumėlis biggrin.gif

saldumynus ir toliau stengiuosi ignoruoti schmoll.gif kaip ir visus batonus bei bulves mirksiukas.gif

tik vis dar iki sportklubio nesugebu nušliaužti doh.gif
Atsakyti