Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2010 09 18, 08:08)
juk realiai gali ir daugiau sverti, bet atrodyti atletiškai, nei vieno lašinuko neturėti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as pati numeciau tik kelis kg, bet raumenuku turiu uztektinai, visi seni pazistami sutike klausia kiek kg numeciau, 10? lotuliukas.gif O is tikro vos keli, tik kuno formos pasikeite, kuom as laaabai dziaugiuosi ir didziuojuosi blush2.gif

Taip kad sportas bei sureguliuota mityba - butina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas. Ignoruoju svarstykles. sversiuosi pirmadienį doh.gif Jei nepamatysiu 5 skačiaus pradžioje, svarstykles išmesiu ir persikelsiu gyventi į sporto klubą vėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 18, 19:14)
Labukas. Ignoruoju svarstykles. sversiuosi pirmadienį  doh.gif Jei nepamatysiu 5 skačiaus pradžioje, svarstykles išmesiu ir persikelsiu gyventi į sporto klubą vėl  doh.gif

raminkis, moterie lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš vakar tiek prisikirtau kiniečių restorane, kad pilvas plyšta . Šiandiena jau bijau ir svarstyklių. Gerai, kad dar ledo arenoje pasportavau. Pastebėjimas: kuo maziau galime valgyti, tuo daugiau apie maistą galvojame. Čia jūs taip skaniai aprašote patiekalus, kad man jau seilės tysta.
Dar viena pastabėlė: Nusipirkau iš TV shop pilvo presui tą treniruoklį. Nors kiekvieną dieną dariau sdu juo sąžiningai, bet pastebėjau, kad visai nedirba viršutinis pilvo presas. Jis po krūtine kaip bambalis man koks užaugo. Tik pradėjau daryti be treniruoklio, iš karto sumažėjo.
Atsakyti
o aš, šeštadienį grįžusi po gero pasiautimo naktiniame klube išvydau savo išsvajotuosius skaičiukus : 57,8 biggrin.gif tik kitą rytą po pusryčių vėl iki 58 su viršumi nusirito lotuliukas.gif

šiuo metu medituoju besirenkant sprotklubį doh.gif lotuliukas.gif tikiuosi šią savaitę pavyks iki galo kurį nors išmedituoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Liolke, gal galite parašyti receptuką to naminio desertinio sūrio ir varškės apkepo ten kur tą kepat kaip supratau su pudingo milteliais ir vyšniomis.
Einu ir aš lieknėjimo tempu, pradėjau mažinti porcijas, svoris krenta po truputį bet labai bijau tos ribos kada jis sustos ir pradės tupėti vietoje.Žinoma jis sustoja visai ne toje kurioje norėčiau.Dabar sveriu 60,5 o taip norėčiau 55, tris esu pametusi.Ūgio esu nedidelio 1,64.Tad pasispausti dar yra kur.
Šiaip ar taip labai lauksiu Liolkės receptukų.
Atsakyti
Truputį pasiskaitinėjau apie visas mitybas ir pan. na ką kuo mažiau angliavandenių - kuo daugiau baltymų , riebalų irgi kuo mažiau .

Ech, teks kažkaip žuvį pamėgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 21, 11:25)
Liolke, gal galite parašyti receptuką to naminio desertinio sūrio ir varškės apkepo ten kur tą kepat kaip supratau su pudingo milteliais ir vyšniomis.
Einu ir aš lieknėjimo tempu, pradėjau mažinti porcijas, svoris krenta po truputį bet labai bijau tos ribos kada jis sustos ir pradės tupėti vietoje.Žinoma jis sustoja visai ne toje kurioje norėčiau.Dabar sveriu 60,5 o taip norėčiau 55, tris esu pametusi.Ūgio esu nedidelio 1,64.Tad pasispausti dar yra kur.
Šiaip ar taip labai lauksiu Liolkės receptukų.

prasom, idesiu pora receptuku, gaminkit i sveikata, nieko ten riebaus nera, jei rinksites liesesne varske, taip, kad gali valgyt kas tik nori

pirmiausia idesiu varskes apkepo ar varskes pyragas be miltu (kaip kas nori taip gali vadint) recepta

jam reikes: 500g vysniu(geriau rugsciu), 750g varskes, 1/8l pieno, 2 kiausiniai, 1 pakelis vanilinio pudingo milteliu, vanilinio cukraus, 1 citrinos zieveles nutarkuotas geltonas sluoksnis ir sultys(bet as dazniausiai nededu, ne visada buna pirkt musu parduotuvej, i kitas tingiu eit), 50g razinu, truputi miltu razinom apvoliot(nes jas reikia pries dedant nuplikyt karstu vandeniu), 125 g cukraus, be to riebalu formai istepti, bet as nededu, nes visiems kepiniams naudoju kepimo popieriu, puosti jei kas nori gali plakta grietine, arba grietinele.
darbo eiga: is vysniu isimami kauliukai, varske issukti su pienu, kiausiniu tryniais, pudingo milteliais, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir nutarkuotu zieveles sluoksniu, razinas pavolioti miltuose ir imaisyti i varskes mase, baltymus isplakti iki standumo, toliau suberti cukru, isplaktus baltymus atsargiai imaisyti i varskes mase. 24 cm skersmens forma iskloti kepimo popieriumi, galima patept tirpintais riebalais, bet nebutina, supilti varskes mase, islyginti pavirsiu ir sudeliot vysnias. kepti 1,5-2val 150 laipsniu temperaturos orkaitej, kepini atausinti formoje ir puosti krastus plakta grietine ar grietinele su konditeriniu svirkstu

siaip as dedu 2 pakelius varskes po 500 g ir 2 pakelius vanilinio pudingo milteliu, nes pas mane forma didesne truputi, varske geriau rinktis maziau slapia, nes tada reikes daugiau vanilinio pudingo milteliu det, o cukraus pagal skoni dedu, kad ne per daug saldu butu, nors nuo vysniu ir nebuna saldu gaunas toks saldziarugstis apkepas

o dabar apie varskes desertini suri su aguonom ir zeles gabaliukais,

jam renkuos varske is pakeliu kur po 200 g, imu 3 pakelius, 50g aguonu, 1 pakelis grietineles skonio zele, 2 pakeliai ivairaus skonio zele(citrinu, persiku, vysniu, braskiu ar kt....), 5 saukstai cukraus, 200ml vandens(grietineles skonio zelei istirpinti), 2 saukstai zelatinos jai istirpinti galima imti 0,5 stiklines vandens, bet as noriu tokio kietesnio surio tai ta zelatina istirpinu kartu su grietineles skonio zele, tiesiog kai i vandeni kol karstas supilu grietineles skonio zele ten pat ir zelatina pilu.

pirmiausia pasiruosiama is anksto zele citrinu ar kitokia megstama, ja geriausia ruosti is vakaro, kai sustingsta supjaustau kubeliais, varske istrinu su cukrumi, supilama pravesinta grietineles skonio zele, dedamos aguonos, imaisomi zeles kubeliai, viskas sumaisoma, supilama i inda, man tai labai patinka indeliai nuo margarino, nes paskui labai lengvai issiima, arba galima kas turi surmaisi, ar siaip i marle, zodziu kur kam patogu, ir dedam i saldytuva, kai sustingsta supjaustom riekelem. skanaus!

sekmes gamyboje, kas neaisku klauskit, atrodo viska surasiau, bet buna begaminant iskyla neaiskumu
Atsakyti
liolke, ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū dideliausias.Kol skaičiau atrodo viskas aišku, paprasta ir atrodo labai skanu.Tokie desertai man labai prie širdies.Savaitgalį bus išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 22, 09:19)
liolke, ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū dideliausias.Kol skaičiau atrodo viskas aišku, paprasta ir atrodo labai skanu.Tokie desertai man labai prie širdies.Savaitgalį bus išbandyta.

prasom, ner uz ka, lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif as kai nemegeja ilgai sukiotis virtuveje, tai tokie receptai man labai patinka, kur pakankamai greitai pagaminama, o sitie tikrai daug laiko neuzima ir tikrai nieko sudetingo, ypac desertinis suris
Atsakyti
aš tai nuo gaminimo visai "atšokusi" doh.gif nes kai vasara tai virtuvėje neturiu laiko sukinėtis g.gif nieko žiema ateina, bus daugiau laiko paeksperimentuoti mirksiukas.gif

su MB esam labai pamėgę sūrio suflė, nėra tai kažkoks dietinis patiekalas, bet ir neper riebiausias mirksiukas.gif tad užsimojau kažką tokio dietinio pasieškoti ir išbandyti biggrin.gif jei pavyks - pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jau ir trečiadienis praėjo, tai rašau savo rezultatus. Kadangi truputį patingiavau, o be to ir tie lietūs mano sulaužytą koją visai išsuko, tai mnkštos negalėjau padaryti. Bet viskas gerai, nes į pliusą svarbiausiai nenuėjau. o rezultatas toks - 0,5 kg, ir - 4 cm. Nu čia jaučiu, kad tie cm tai matuojant gal kiek suspaudžiau daugiau, nors matuojantis nežiūriu ankstesniųjų parodymų, kad jie neįtakotų.
Atsakyti