QUOTE(irmulia @ 2010 09 15, 18:39)
na, tiesą pasakius, aš jau nebesikuklinu šioje vietoje, ir jei jau negaliu pvz. valgyti mėsos su bulvėmis ar torto paragauti ( pvz. matau, kad jis tikrai riebokas bus...) , kad ir kaip gerbčiau šeimininkus, man niekas neįsiūlys todėl, kad po to savijauta tikrai šuniška būna ir sveikatos geram pusdieniui ar net 1,5 paros nerasta
liolke, tavo duomenys super (man panašiai: 173 cm ūgis ir 53-56 kg - to ir siekiu dabar
Pagal save galiu pasakyti, kad jei skirtumas yra 20 tarp ūgio ir svorio - tai idealiausias variantas bent jau man pačiai - ir savijauta puikiausia , ir išvaizda nepriekaištinga )
P.s. šiandien apseisim be planuoto sūrio suflė (atidėjau savaitgaliui , kai daugiau laiko ilgam gaminimui lieka) - vakarienei sukirtau šeštadalį vid. dydžio arbūzo su sauja šviežių braškių
liolke, tavo duomenys super (man panašiai: 173 cm ūgis ir 53-56 kg - to ir siekiu dabar
Pagal save galiu pasakyti, kad jei skirtumas yra 20 tarp ūgio ir svorio - tai idealiausias variantas bent jau man pačiai - ir savijauta puikiausia , ir išvaizda nepriekaištinga )
P.s. šiandien apseisim be planuoto sūrio suflė (atidėjau savaitgaliui , kai daugiau laiko ilgam gaminimui lieka) - vakarienei sukirtau šeštadalį vid. dydžio arbūzo su sauja šviežių braškių
D na, pagal sia formule tuomet tureciau sverti 48 - nujauciu kokia baisuokle buciau su tokiu svoriu:)) nerekomenduoju niekam jokiu formuliu, todel kad isvaizda labai priklauso nuo sudejimo, kaulu strukturos ir begales kitu dalyku. sekmes merginos, zaviuosi jumis - tik nepersistenkit. As po niestumo per 7 men numeciau 12 kg, dabar 168 cm ir 58, butu smagu sverti 55, bet tikrai nemaziau:) Ir dar - ne svori esme, reikia kad kunas butu atletiskas, ne vien lieknas:)