Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2010 09 15, 18:39)
na, tiesą pasakius, aš jau nebesikuklinu šioje vietoje, ir jei jau negaliu pvz. valgyti mėsos su bulvėmis ar torto paragauti ( pvz. matau, kad jis tikrai riebokas bus...) , kad ir kaip gerbčiau šeimininkus, man niekas neįsiūlys schmoll.gif  biggrin.gif todėl, kad po to savijauta tikrai šuniška būna  doh.gif  ir sveikatos geram pusdieniui ar net 1,5 paros nerasta  doh.gif

liolke, tavo duomenys super  mirksiukas.gif  (man panašiai: 173 cm ūgis ir 53-56 kg - to ir siekiu dabar  biggrin.gif

Pagal save galiu pasakyti, kad jei skirtumas yra 20 tarp ūgio ir svorio - tai idealiausias variantas bent jau man pačiai - ir savijauta puikiausia , ir išvaizda nepriekaištinga  thumbup.gif )
P.s. šiandien apseisim be planuoto sūrio suflė (atidėjau savaitgaliui , kai daugiau laiko ilgam gaminimui lieka) - vakarienei sukirtau šeštadalį vid. dydžio arbūzo su sauja šviežių braškių biggrin.gif

biggrin.gifD na, pagal sia formule tuomet tureciau sverti 48 - nujauciu kokia baisuokle buciau su tokiu svoriu:)) nerekomenduoju niekam jokiu formuliu, todel kad isvaizda labai priklauso nuo sudejimo, kaulu strukturos ir begales kitu dalyku. sekmes merginos, zaviuosi jumis - tik nepersistenkit. As po niestumo per 7 men numeciau 12 kg, dabar 168 cm ir 58, butu smagu sverti 55, bet tikrai nemaziau:) Ir dar - ne svori esme, reikia kad kunas butu atletiskas, ne vien lieknas:)
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2010 09 15, 17:48)
biggrin.gifD na, pagal sia formule tuomet tureciau sverti 48 - nujauciu kokia baisuokle buciau su tokiu svoriu:)) nerekomenduoju niekam jokiu formuliu, todel kad isvaizda labai priklauso nuo sudejimo, kaulu strukturos ir begales kitu dalyku. sekmes merginos, zaviuosi jumis - tik nepersistenkit. As po niestumo per 7 men numeciau 12 kg, dabar 168 cm ir 58, butu smagu sverti 55, bet tikrai nemaziau:) Ir dar - ne svori esme, reikia kad kunas butu atletiskas, ne vien lieknas:)

tongue.gif niekam jokių formulių nesiūlau ir niekada nesiūliau tongue.gif tiesiog pati atradau ir tiek mirksiukas.gif pvz. visos puikiai žino KMI (kūnos masės indeksas) ir tikrai ne vieną kartą esate tikrinusios savo KMI, taigi, pagal vadinamajį KMI mano normalus svoris turėtų būti 60 kg blink.gif doh.gif o realiai tai 60 kg tai jau perdaug man doh.gif , todėl 53-54 kg- mano sudėjimui ir ūgiui - pats tas mirksiukas.gif be abejo, kad kūno tonusas turi būti ( liekna, dailu, truputis raumenukų kur reikia thumbup.gif ) , o ne vien tik kaulai ir oda, bet tai taip akivaizdu, kad ir diskusijų nereikia šiuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
man vis sunkiau sekasi vakarais nevalgyti verysad.gif nezinau nei ko griebtis su tuo maistu nu taip man tas svoris nebekrenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2010 09 15, 21:33)
man vis sunkiau sekasi vakarais nevalgyti verysad.gif  nezinau nei ko griebtis su tuo maistu nu taip man tas svoris nebekrenta g.gif

aisku geriausia kaip sakoma valgyti daznai 5-6 kartus per diena ir ne po daug, bet ne visada taip gaunasi, tai vakare po 18 val galima tik uzkandziauti kokiu riesutu, ar kito nekaloringo produkto, as tai pavalgau ne veliau nei 19 val, po to tik atsigeriu kavos ar siaip kokios arbatos, kartais dar koki sureli sukremtu jei jau labai noriu, siaip stengiuos nebevalgyt
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2010 09 15, 19:33)
man vis sunkiau sekasi vakarais nevalgyti verysad.gif  nezinau nei ko griebtis su tuo maistu nu taip man tas svoris nebekrenta g.gif

lailykis laikykis, bet nebadauk mirksiukas.gif turi būti lūžis, o po jau jau bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2010 09 15, 18:48)

Va butent - taip skaiciuojant, tureciau svert 52 kg. Gal kazkam tai ir normalus svoris, bet kazkada senais gerais laikais sverdama 62 kg atrodziau visiska distrofike. Kauliukai nelengvi. Todel kol kas siekis - 65 kg blush2.gif
Atsakyti
ech, lengvas rytas labai lengvas thumbup.gif - kad taip vis rytai būtų bigsmile.gif

nesumąstau, ką čia vakarienei paruošus, gal ką garuose virto g.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu beveik perskaiciau, bet ... nu kazkaip dar neapsikreciu unsure.gif Nu reikia kokius 5 velniop numesti, bet.... vyras liepia priaugti lotuliukas.gif Pats meta svori o man liepia dar priaugti ( patinka jam putlesnes ax.gif ) Turiu namie elipsini treniruokli, stumdau pirmyn atgal, vis vietos jam nerandu lotuliukas.gif Viska ka cia perskaiciau ir taip zinau, bet va kur tos kantrybes ir uzsidegimo gauti g.gif
Skaiciau sita skyreli ir varskes pyraga su kava valgiau, baisu verysad.gif
As cia vis pasedesiu, paskaitinesiu, gal susigundysiu blush2.gif
Atsakyti
Mane sužavėjo ir pastūmėjo Taurės istorija ir rezultatai mirksiukas.gif

Realiai juk, kaip ir Taurė rašo: valgyti tai ką nori, bet mažinti kiekį : pvz. tas varškės pyragas kad ir koks skanus, bet vietoje dviejų ar trijų gabaliukų pilnai užtenka vieno mirksiukas.gif

Dėl vyrų : mes visada (arba dažniausiai) jiems atrodysim gerai, kad ir kaip realiai būtų (liesta, stora, putli, apvali, atletiška...) mirksiukas.gif taip kad jei tuo užsiimti, tai dėl savęs ir dar kartą tik dėl savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 16, 10:56)
Dėl vyrų : mes visada (arba dažniausiai) jiems atrodysim gerai, kad ir kaip realiai būtų (liesta, stora, putli, apvali, atletiška...)  mirksiukas.gif  taip kad jei tuo užsiimti, tai dėl savęs ir dar kartą tik dėl savęs  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man pvz smagu jausti raumenukus ir dedant koja jausti, kaip jie isitempia, nebera jokio "drebejimo" biggrin.gif O paskui pagauna azartas ir net baisu pagalvoti, kas butu, jei pvz nebegaleciau sportuoti?.. g.gif
Na o jei kalbant apie maista, tai kai sportuoji, kazkaip savaime derinasi tas maistas, nes prisivalgius riebybiu visokiu net nepasportuotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 16, 11:56)
....nes prisivalgius riebybiu visokiu net nepasportuotum  smile.gif

o ir riebiai nebesinori drinks_cheers.gif , nes užvalgius riebaus maisto, jis tik stovi gerklėje, arba bando išlipti į viršų pasižiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Stoviu vietoje, 60.3 ir nesiridena kolkas g.gif

irmule, man 55 būtų idėalu. 20 skirtumas gal aukštom labiau tinkamas, mažesnėms nelabai išeitų.
Atsakyti