QUOTE(Sunreja @ 2010 09 13, 14:20)
As nzn, kas ta Taunyte Bet pagal mane maisto derinimas yra mesos nevalgymas su bulvem, saldumynu atsisakymas, batono ir bulkuciu atsisakymas ir pan. Va Taure labai grazus pavyzdys Gal ji daugiau papasakos, kaip maista susireguliavo
Jei jums neatsibos tas sriubos valgymas istisai, tai valio, bet man tai uzknistu...
O jus nebandet eiti i sporto sale?
Jei jums neatsibos tas sriubos valgymas istisai, tai valio, bet man tai uzknistu...
O jus nebandet eiti i sporto sale?
Lankiau sales, bet ten tempas per greitas, nes esu susilauziusi kelio girnele, tai negaliu visko ar ba taip greitai daryti. Mankstinuosi as daznai ir reguliariai, sdalese net stebisi mano istverme ir lankstumu, bet svoriui tai jokio efekto, kaip nekeista. Jei i sale eidavau 2 kartus per savaite, tai po mankstos budavau kaip isgrezta, nieko nenorejau daryti. Dabar, kai atlieku namuose, igaunu energijos. Siaip as ne tingine, galiu uzsispyrusi viska padaryti.
O del maisto derinimo, tai as taip ir dariau, gal kokius 3 metus. Nulinis rezultatas. Cia tikriausiai mano amziaus ir proto nasta:). Anksciau buvau grazi ir protinga, o dabar tik protinga, vot tas ir slegia tikriausiai mane :DDDD
Papildyta:
Tiesa, Taunyte, tai sena, bet protinga gydytoja, turinti savo gyvenimo filosofija, neapkencianti nesaziningu gydytoju ir farmacijos, kurie tik kraunasi pinigus. Siaip reikia paskaityti jos knygas, jos apie sveikata. Mane labai uzkabino.