Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 05:49)
seniau, kai visai negalėdau tverti iš alkio, tai gabaliuką (~5x5x1 dydžio) juodos duonos sukramtydavau  mirksiukas.gif

Jogurtas nepakenks, aišku mažas indelis smile.gif
Atsakyti
ir tik natūralus, ar ne mirksiukas.gif nes visi tie su priedais - saldūs, tikrai ne pakeliui su lieknėjimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 20:16)
ir tik natūralus, ar ne mirksiukas.gif  nes visi tie su priedais - saldūs, tikrai ne pakeliui su lieknėjimu  bigsmile.gif

nu jo o man dazniausiai suriai norisi o tas naturalus suresnis siek tiek lengvai smile.gif

nu bet tu ir saunuole kad sitaip atsilaikyti sugebi 4u.gif
Atsakyti
tai nebuvo lengva mirksiukas.gif bet su laiku tai tikrai įmanoma mirksiukas.gif ypač kai rytas būna superinis - norisi pusryčių , jautiesi geriau thumbup.gif po tokio susilaikymo nuo maisto vėlai vakare.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 12:16)
ir tik natūralus, ar ne mirksiukas.gif  nes visi tie su priedais - saldūs, tikrai ne pakeliui su lieknėjimu  bigsmile.gif

activia valgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 22:34)
tai nebuvo lengva  mirksiukas.gif  bet su laiku tai tikrai įmanoma  mirksiukas.gif  ypač kai rytas būna superinis - norisi pusryčių , jautiesi geriau  thumbup.gif  po tokio susilaikymo nuo maisto vėlai vakare.

saunuole ir dar kokia ax.gif tikiuosi ir man taip pavyks blush2.gif siuo metu zinau kad jei mano bernas valgytu ka nors skanaus man lblblb, td kazi ar pavyktu atsilaikyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 07, 18:39)
activia valgau smile.gif

anksčiau irgi activia mėgau, dabar mieliau renkuosi Dobilas ekologišką mirksiukas.gif
Atsakyti
aš įsiskanavau pasukas su avietėmis ir sėlenomis. Tikrai labai skanu - kaip jogurtas, o riebumo tik 0,5 proc. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 09 08, 16:00)
aš įsiskanavau pasukas su avietėmis ir sėlenomis. Tikrai labai skanu - kaip jogurtas, o riebumo tik 0,5 proc. thumbup.gif

o kaip skonis ??lb jauciasi tie semenis? g.gif
Atsakyti
Selenos apskritai yra labai geras dalykas- išvalo virškinamajį traktą mirksiukas.gif
tokį galima namie pasiruošti : imi natūralaus jogurto indelį ir sumaišai jame šaukštelį selenų, na galima skonį suteikti - kokį mažą mažą šaukštelį uogienės, o besidietinant gabaliukus kokio vaisiaus ( braškių, persiko, mango) ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 09 08, 16:00)

nusipirkau paragavimui ax.gif isvis tos selenos nesijaucia kaip kokias avietes seklikes tik gliaudai ir tiek 4u.gif
Atsakyti
pradejau mazinti maista ir nevalgyti nuo 6h vakaro ir pradejau 73.4 o matuojus kas diena ir dabar 71.9 ax.gif
Atsakyti