šaunuolė, tokios istorijos paskatina veikti
neturiu kaip sumažinti nuotraukas
Ačiū cioctyt, kad įmetei Toje PO fotkėje aš 5 kg sunkesnė nei esu dabar
šaunuolė tikra
Jei kažkas norite daryti tą patį, bet nežinote nuo ko pradėti, rašykite, bandysim sportuoti ir kūdėti kartu
Įkvepianti istorija Reikia ir man susiimti
O gal gali parašyti meniu pavyzdžius, ką maždaug valgei lieknėdama? Beje kokiu sportu užsiminėjai ir kelis kartus per savaitę?
O gal gali parašyti meniu pavyzdžius, ką maždaug valgei lieknėdama? Beje kokiu sportu užsiminėjai ir kelis kartus per savaitę?
QUOTE(just_angel @ 2009 10 17, 03:37)
Įkvepianti istorija Reikia ir man susiimti
Apie sportą rašiau pirmame puslapyje. Ėjau ir einu į klases, kardio, total body , aerobikas, pilates ir tt. Visur kur greitai judama bei daromi pratimai
O valgau viską beveik, tik laiku ir nepersivalgau. Vengiu picų, makaronų, bulvių iki šiol. Tai nereiškia, kad niekad neparagauju, bet stengiuosi kuo rečiau ir jei pasitaiko, kad valgau, tada kiekis mažas labai.
Pvz šiandien pietums 2 nedideli kotletukai su garnyru. Garnyras kepinti grybai su svogūnais. Gamino vyras, todėl nemokėjo kaip paruošti mano mėgstamas garintas daržovės. Jei būčiau gaminus aš, būčiau valgius 1 kotletuką ir garintas daržovytes
Kasdien valgau mėsa arba žuvį su daržovėm pietums. Pietus nevėliau kaip 17 valanda.
Būtini pusryčiai ir užkandis tarp pietų ir pusryčių. Tik kiekviena porcija turi būti tokia, kad nejaustum persivalgymo ar tempimo skrandyje.
Žinoma negeriu limonadų. Geriu vandenį arba sultis skiestas vandeniu. Nenaudoju cukraus į kavą, naudoju saldiklį. Kavos geriu daug, tai jaučiu maišą cukraus per mėnesį išgerčiau su kava Pieną geriu liesą, ne daugiau nei 1 proc, bet man riebesnis ir neskanu.
Taip maitinuosi nuo vasario galo iki dabar ir jau prirpatau, todėl nežadu kažko keisti. Svoris toliau krenta. Vakar pirmą kartą išvydau ant svarstyklių skaičių 59. Aišku praeis 1 ar 2 savaitės kol tas skaičiukas įsitvirtins, bet svoris krenta, o man to tik ir tereikia