Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2010 09 03, 01:18)
jooo, su sportu tai pas mane liūdna  g.gif  na žadėjau sau visą vasarą, kad rudenį lėksiu kur raumenukus išjudinti -  jau 3 rudens diena, teks pažadą tesėti  doh.gif  lotuliukas.gif

o sportas tai tiesiog būtinas - kūnas visai be tonuso, manau ir oda atsigaus ir gal pavyks užpakaliui kokią dailesnę apvalesnę formą suteikti  g.gif  bigsmile.gif

Faktas smile.gif

Sumečiau fotkes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 08 04, 04:58)
Nemanau, kad Mirena kalta mano atveju buvo.
Nu va kaip faina. Tik sunkiau yra išlaikyti nei numesti  doh.gif Ir dar pastebėjau, kad vasarą išlaikyti stabilų svorį yra sunkiausia  unsure.gif

Super, jau 57 ir krenta smile.gif Turbūt jau gerai ir nepamenu kada tiek svėriau. Gal 10, gal 9 klasėje g.gif Kažkaip sunku ir patikėti, kad ant savęs nešiau papildomą 23kg svorį. Iki tikslo lieka 6-7kg 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė, drea, thumbup.gif thumbup.gif iš ties nuostabus jausmas, kai žinai, kad drąsiai gali susigražintas prarastas formas thumbup.gif

man dar mažiausiai 2- 2,5 kg liko iki siekiamo galutinio, o po to, jei ūpo bus, likusius 2 (nors nėra būtina) ir tada jau bus yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif biggrin.gif

nors dabar labai svyruoja - nuo 58,8 iki 59,5 doh.gif žinau, kad tai nuo valgomo maisto priklauso doh.gif ir kol kas neperlipa į mažesnę 58 kg pusę doh.gif g.gif

Beje , man pačiai smagus dalykas, kad vakare jau galiu užmigti su tuščiu skrandžiu thumbup.gif kas seniau buvo neįmanoma doh.gif biggrin.gif

P.s. vakar įlindau į dar vienus savo mėgiamus džinsus yahoo.gif ir ne tokie jau aptempti biggrin.gif

Taure, žiū, ką parekomenduotum iš pratimėlių, kad mažus lašinukus nuo klubų nuimti? 4u.gif jų ten visai nedaug likę, bet akis vis tiek bado... g.gif
Atsakyti
QUOTE(drea @ 2010 09 03, 21:20)
Super, jau 57 ir krenta smile.gif Turbūt jau gerai ir nepamenu kada tiek svėriau. Gal 10, gal 9 klasėje g.gif  Kažkaip sunku ir patikėti, kad ant savęs nešiau papildomą 23kg svorį. Iki tikslo lieka 6-7kg  4u.gif

kaip smagu bigsmile.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 09 04, 00:58)
Šaunuolė, drea,  thumbup.gif  iš ties nuostabus jausmas, kai žinai, kad drąsiai gali susigražintas prarastas formas  thumbup.gif

man dar mažiausiai 2- 2,5 kg liko iki siekiamo galutinio, o po to, jei ūpo bus, likusius 2 (nors nėra būtina) ir tada jau bus yahoo.gif  biggrin.gif
nors dabar labai svyruoja - nuo 58,8 iki 59,5  žinau, kad tai nuo valgomo maisto priklauso  doh.gif  ir kol kas neperlipa į mažesnę 58 kg pusę  doh.gif 

Beje , man pačiai smagus dalykas, kad vakare jau galiu užmigti su tuščiu skrandžiu  thumbup.gif  kas seniau buvo neįmanoma  doh.gif  biggrin.gif

P.s. vakar įlindau į dar vienus savo mėgiamus džinsus yahoo.gif ir ne tokie jau aptempti  biggrin.gif

Taure, žiū,  ką parekomenduotum iš pratimėlių, kad mažus lašinukus nuo klubų nuimti?  4u.gif jų ten visai nedaug likę, bet akis vis tiek bado...  g.gif

Dabar aš jus vysiuos doh.gif

Atsistoji, kojos pečių plotyje, rankose gan sunkūs svoriai. Aš jamu po 5kg, bet nebūtina tiek jei nepratusi prie svorių.
Lenkiesi į kairę, kairė ranka ištiesta, svoris " čiuožia" palei kairę koją iki tiek kiek gali persilenkti, o dešinė ranka lenkiasi, svarelis "čiuožia palei šonkaulius ir kyla iki pažasties. Į dešinę tas pats pricipas. Darai daug, minimum po 50 kartų 1 vieną pusę. Pirki 10 kartų atrodo lengva, ant galo atrodo perlūši thumbup.gif
Gaila neįmanoma nupasakoti kaip daryti atsilenkimus stovint ant kojų. Tada dirba ir šlaunys ir presas, žodžiu visas raumenš žiedas aplink stuburą unsure.gif

Dar didelis kamuolys gerulis, atsilenkimai ant kamuolio .
Atsakyti
as vakar 20h vakaro valgiau kebaba neatsilsaikiau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Taure, wub.gif bandysiu mirksiukas.gif namie ir tą kamuolį turiu (vasarą įsigijau dėl nugaros) mirksiukas.gif

shogeta, puikiai tave suprantu, aš, štai, vakar labai norėjau kažką įkasti vakare , bet kažkaip pavyko susilaikyti ir šiandien puikiai dėl to jaučiuosi. thumbup.gif

na ir tikiuosi, kad taip toliau - nes tas lengvumo jausmas - nerealus bigsmile.gif

Aišku, gan didelę įtaką daro aplinkiniai (sakyčiau nepadeda, o atvirkščiai - doh.gif ) kuriems atrodo, kad viskas yra ok, ir ko čia dabar "išsidirbinėti" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ka patartumet man vakarui, nes daznai vakarais noriu ka nors suriai uzkasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2010 09 05, 12:39)
ka patartumet man vakarui, nes daznai vakarais noriu ka nors suriai uzkasti 4u.gif

Aš tokiu atveju suvalgau juodos duonos su sviestu ir druska. Dar galima česnako užmesti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2010 09 05, 19:03)
Aš tokiu atveju suvalgau juodos duonos su sviestu ir druska. Dar galima česnako užmesti. ax.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2010 09 05, 11:39)

seniau, kai visai negalėdau tverti iš alkio, tai gabaliuką (~5x5x1 dydžio) juodos duonos sukramtydavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 13:49)
seniau, kai visai negalėdau tverti iš alkio, tai gabaliuką (~5x5x1 dydžio) juodos duonos sukramtydavau  mirksiukas.gif

perkiek laiko ipratai nebevalgyti po sesiu smile.gif
Atsakyti
netaip ir senai mirksiukas.gif gal prieš geras porą trejetą savaitėlių atsirado kažkoks "STOP" jausmas ir tiek mirksiukas.gif nors pvz. MB vakar vėlai vakare guminukus lapnojo ( ir mano mėgiausi buvo doh.gif ) bet kažkaip ir vėl susilaikiau biggrin.gif
Atsakyti