QUOTE(drea @ 2010 09 03, 21:20)
Super, jau 57 ir krenta
Turbūt jau gerai ir nepamenu kada tiek svėriau. Gal 10, gal 9 klasėje
Kažkaip sunku ir patikėti, kad ant savęs nešiau papildomą 23kg svorį. Iki tikslo lieka 6-7kg
kaip smagu
QUOTE(irmulia @ 2010 09 04, 00:58)
Šaunuolė, drea,
iš ties nuostabus jausmas, kai žinai, kad drąsiai gali susigražintas prarastas formas
man dar mažiausiai 2- 2,5 kg liko iki siekiamo galutinio, o po to, jei ūpo bus, likusius 2 (nors nėra būtina) ir tada jau bus
nors dabar labai svyruoja - nuo 58,8 iki 59,5 žinau, kad tai nuo valgomo maisto priklauso
ir kol kas neperlipa į mažesnę 58 kg pusę
Beje , man pačiai smagus dalykas, kad vakare jau galiu užmigti su tuščiu skrandžiu
kas seniau buvo neįmanoma
P.s. vakar įlindau į dar vienus savo mėgiamus džinsus
ir ne tokie jau aptempti
Taure, žiū, ką parekomenduotum iš pratimėlių, kad mažus lašinukus nuo klubų nuimti?
jų ten visai nedaug likę, bet akis vis tiek bado...
Dabar aš jus vysiuos
Atsistoji, kojos pečių plotyje, rankose gan sunkūs svoriai. Aš jamu po 5kg, bet nebūtina tiek jei nepratusi prie svorių.
Lenkiesi į kairę, kairė ranka ištiesta, svoris " čiuožia" palei kairę koją iki tiek kiek gali persilenkti, o dešinė ranka lenkiasi, svarelis "čiuožia palei šonkaulius ir kyla iki pažasties. Į dešinę tas pats pricipas. Darai daug, minimum po 50 kartų 1 vieną pusę. Pirki 10 kartų atrodo lengva, ant galo atrodo perlūši
Gaila neįmanoma nupasakoti kaip daryti atsilenkimus stovint ant kojų. Tada dirba ir šlaunys ir presas, žodžiu visas raumenš žiedas aplink stuburą
Dar didelis kamuolys gerulis, atsilenkimai ant kamuolio .