Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

Kagi, laikosi 60 - 60,5 kg (na kad taip iki rudens likusius 4-6 kg nutipinti, būtų labai gerai ) thumbup.gif valgau vaisius ir daržoves - per tokius karščius jokios mėsos nesinori schmoll.gif biggrin.gif ( buvau vienu metu nsudėjusi nes labai jau čipsų užsimaniau ir štai tai man atpildas -išbėrė verysad.gif doh.gif ) dabar jau tvarkosi ( nebevalgau čipsų ) doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuo sausio apie -20, nuo 80 iki 60.5. Visai kaip armonika, plius/minus ir taip pastoviai. Tikiuosi, jog paskutinįsyk.
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 06 30, 03:25)
šitas klausimas man kilo paskaičius mirena informacinį lapelį rašo kad gali padidėti svoris dėl to ir atėjau pas tas kurios visai tai išbandė savo kailiu(nors kiekvienos organizmas ir skirtingas betš tai labai padeda savitaigai  blush2.gif )
AČIŪ už atsakymą

Nemanau, kad Mirena kalta mano atveju buvo.

QUOTE(drea @ 2010 08 03, 18:22)
Nuo sausio apie -20, nuo 80 iki 60.5. Visai kaip armonika, plius/minus ir taip pastoviai. Tikiuosi, jog paskutinįsyk.

Nu va kaip faina. Tik sunkiau yra išlaikyti nei numesti doh.gif Ir dar pastebėjau, kad vasarą išlaikyti stabilų svorį yra sunkiausia unsure.gif
Atsakyti
Taure - as pamenu tave is senesniu SM laiku ir neatpazinau tavo nuotraukos. nu lyg panasi, bet lyg ir ne. thumbup.gif kokia tu saunuole. as va uzsimeciau per praeitus metus apie 30 lbs, tai dabar pamazu pradejau tirpdyti. kol kas 3 kg nutirpo, bet svarbu i minusa judu, o ne i pliusa biggrin.gif Pagarba tau mergyt!
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif kokios jus saunuoles 4u.gif 4u.gif ir is kur jus gaunat tokios stiprybes,A????skaitineju jusu laimingas istorijas ir darosi taip liudna...niekada nebuvau kuda...ugis 175,o svoris apie 70.per nestumas priaugau virs 30 kg doh.gif doh.gif doh.gif vis per ta gera,besirupinanti vyra-REIKIA VALGYTI UZ DU!!!!!!!!!!!po gimdymo gryzau numetus iki 96 doh.gif doh.gif doh.gif (isvaziavau gerai virs 100!!!!!!!!).dabar dukrytei jau 1.5. metuku.buvau numetus iki 78 kg,bet deja...meciau rukyti(pradejua,jau nebemaitindama dukrytes.galvojau,kad taip greiciau nukris svoris.)taigi...dabar bandau mazinti porcijas,turiu hula hoops lanka,kuri suku po 30 min kasdien...o svoris stovi vietoj ir nekrenta nei gramas g.gif nu nejau niekada taip ir nebenumesiu?mergytes,gal kuriai taip pat buvo?o gal reikia kazkiek laiko,kad organizmas priprastu prie to,kad nebegauna nikotino? g.gif blink.gif stiprybes Jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikiuosi,kad jusu padedama pradesiu kada nors vel dziaugtis gyvenimu ax.gif
tiesa,nerukau jau beveik 4 men.ir tuom labai didziuojuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 31: 05 rugpjūčio 2010 - 13:00
man irgi buvo kai niekas nekrito, bet pradejau su eliptical dirbti ryte dar nevalgius po 30 min ir reikalai pajudejo i prieki. dabar darau eliptical 5 kart per savaite, tada einu ant svoriu masinos. pamazu tirpsta, bet as ir neskubu, nes su daug antsvorio noriu kad oda pamazu trauktusi. bent jau tikiuosi, nors pilvo jau niekaip i vieta neatstatysiu, nes strijos padare savo darbeli sad.gif dar turiu DVD su visokiais irasais, tai ir tuos darau vis keiciu, kad nuobodu nebutu. mes namie su vyru isirengem mini gym, tai ir eiti niekur nereikia ir darau tada kai laiko turiu, labai patogu. ai tiesa sokdyne dar super cardio biggrin.gif
Papildyta:
P.S. esi super saunuole, kad rukyt metei, man atrodo tai sunkiau padaryti, nei svori mesti.
Atsakyti
QUOTE(*StarDust* @ 2010 08 05, 15:45)
man irgi buvo kai niekas nekrito, bet pradejau su eliptical dirbti ryte dar nevalgius po 30 min ir reikalai pajudejo i prieki. dabar darau eliptical 5 kart per savaite, tada einu ant svoriu masinos. pamazu tirpsta, bet as ir neskubu, nes su daug antsvorio noriu kad oda pamazu trauktusi. bent jau tikiuosi, nors pilvo jau niekaip i vieta neatstatysiu, nes strijos padare savo darbeli sad.gif dar turiu DVD su visokiais irasais, tai ir tuos darau vis keiciu, kad nuobodu nebutu. mes namie su vyru isirengem mini gym, tai ir eiti niekur nereikia ir darau tada kai laiko turiu, labai patogu. ai tiesa sokdyne dar super cardio biggrin.gif
Papildyta:
P.S. esi super saunuole, kad rukyt metei, man atrodo tai sunkiau padaryti, nei svori mesti.

nu jo,paciai net nesitiki,kad taip lengvai meciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet labai dziaugiuosi tongue.gif vat ,gerai tau,kad gali sportuoti...as turiu problemu su sirdute,ai ne kazka galiu leisti sau...suku kasdien lanka,darau atsilenkimus+vezimukas su 13 kg mergyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ne kazkas,bet vis sis tas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, o man, panašu, kad likusieji 4-5 kg taip lengvai be sporto nenutirps g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
saunuoles, kad sugebat numesti svorio, as tai praradau vilti...
o beje, jei ka domina moteru klubas sporto, tai nezinau kas ten, ir kaip, bet Vilniuj toks yra. bent iskaba prie spaudos rumu byloja apie jo buvima, galit pasniukstineti 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi atkreipiau dėmesį į jo iškabą biggrin.gif tik nežinau kas ten, kaip ten... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*StarDust* @ 2010 08 03, 22:43)
Taure - as pamenu tave is senesniu SM laiku ir neatpazinau tavo nuotraukos. nu lyg panasi, bet lyg ir ne.  thumbup.gif  kokia tu saunuole. as va uzsimeciau per praeitus metus apie 30 lbs, tai dabar pamazu pradejau tirpdyti. kol kas 3 kg nutirpo, bet svarbu i minusa judu, o ne i pliusa  biggrin.gif Pagarba tau mergyt!

Koks nikas seniau buvo ?
Maistą sumažink.

O aš vis dar tingiu rimtai sportuoti. Nueinu 1-2 kartus, kad visai raumenukai nesukristų, bet ritmai sportuoti tingiu, jaučiu vasara veikia. Vaikų nėra, namuose nieko neveikiu. Nėra rutinos, nėra užsidegimo.

Naujas tikslas -7kg iki kitos vasaros doh.gif Turiu numesti kelis kur pritinginiavau ir dar pasiekti daugiau nei buvo cool.gif

Žiūrėsim kas gausis doh.gif
Atsakyti
blink.gif Nu vaikyyyti tu pavarei čia blink.gif aš apakus blink.gif blink.gif blink.gif MALADIEC thumbup.gif
aš irgi tave prisimenu iš senųjų laikų, transformacija nereali thumbup.gif drinks_cheers.gif kur jau ten tau -7 kg, iš tavęs nieko nebeliks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti