Kagi, laikosi 60 - 60,5 kg (na kad taip iki rudens likusius 4-6 kg nutipinti, būtų labai gerai ) valgau vaisius ir daržoves - per tokius karščius jokios mėsos nesinori ( buvau vienu metu nsudėjusi nes labai jau čipsų užsimaniau ir štai tai man atpildas -išbėrė ) dabar jau tvarkosi ( nebevalgau čipsų )
QUOTE(savitre @ 2010 06 30, 03:25)
šitas klausimas man kilo paskaičius mirena informacinį lapelį rašo kad gali padidėti svoris dėl to ir atėjau pas tas kurios visai tai išbandė savo kailiu(nors kiekvienos organizmas ir skirtingas betš tai labai padeda savitaigai )
AČIŪ už atsakymą
AČIŪ už atsakymą
Nemanau, kad Mirena kalta mano atveju buvo.
QUOTE(drea @ 2010 08 03, 18:22)
Nuo sausio apie -20, nuo 80 iki 60.5. Visai kaip armonika, plius/minus ir taip pastoviai. Tikiuosi, jog paskutinįsyk.
Nu va kaip faina. Tik sunkiau yra išlaikyti nei numesti Ir dar pastebėjau, kad vasarą išlaikyti stabilų svorį yra sunkiausia
sveikos mergytes kokios jus saunuoles ir is kur jus gaunat tokios stiprybes,A????skaitineju jusu laimingas istorijas ir darosi taip liudna...niekada nebuvau kuda...ugis 175,o svoris apie 70.per nestumas priaugau virs 30 kg vis per ta gera,besirupinanti vyra-REIKIA VALGYTI UZ DU!!!!!!!!!!!po gimdymo gryzau numetus iki 96 (isvaziavau gerai virs 100!!!!!!!!).dabar dukrytei jau 1.5. metuku.buvau numetus iki 78 kg,bet deja...meciau rukyti(pradejua,jau nebemaitindama dukrytes.galvojau,kad taip greiciau nukris svoris.)taigi...dabar bandau mazinti porcijas,turiu hula hoops lanka,kuri suku po 30 min kasdien...o svoris stovi vietoj ir nekrenta nei gramas nu nejau niekada taip ir nebenumesiu?mergytes,gal kuriai taip pat buvo?o gal reikia kazkiek laiko,kad organizmas priprastu prie to,kad nebegauna nikotino? stiprybes Jums visoms tikiuosi,kad jusu padedama pradesiu kada nors vel dziaugtis gyvenimu
tiesa,nerukau jau beveik 4 men.ir tuom labai didziuojuosi
tiesa,nerukau jau beveik 4 men.ir tuom labai didziuojuosi
man irgi buvo kai niekas nekrito, bet pradejau su eliptical dirbti ryte dar nevalgius po 30 min ir reikalai pajudejo i prieki. dabar darau eliptical 5 kart per savaite, tada einu ant svoriu masinos. pamazu tirpsta, bet as ir neskubu, nes su daug antsvorio noriu kad oda pamazu trauktusi. bent jau tikiuosi, nors pilvo jau niekaip i vieta neatstatysiu, nes strijos padare savo darbeli dar turiu DVD su visokiais irasais, tai ir tuos darau vis keiciu, kad nuobodu nebutu. mes namie su vyru isirengem mini gym, tai ir eiti niekur nereikia ir darau tada kai laiko turiu, labai patogu. ai tiesa sokdyne dar super cardio
Papildyta:
P.S. esi super saunuole, kad rukyt metei, man atrodo tai sunkiau padaryti, nei svori mesti.
Papildyta:
P.S. esi super saunuole, kad rukyt metei, man atrodo tai sunkiau padaryti, nei svori mesti.
QUOTE(*StarDust* @ 2010 08 05, 15:45)
man irgi buvo kai niekas nekrito, bet pradejau su eliptical dirbti ryte dar nevalgius po 30 min ir reikalai pajudejo i prieki. dabar darau eliptical 5 kart per savaite, tada einu ant svoriu masinos. pamazu tirpsta, bet as ir neskubu, nes su daug antsvorio noriu kad oda pamazu trauktusi. bent jau tikiuosi, nors pilvo jau niekaip i vieta neatstatysiu, nes strijos padare savo darbeli dar turiu DVD su visokiais irasais, tai ir tuos darau vis keiciu, kad nuobodu nebutu. mes namie su vyru isirengem mini gym, tai ir eiti niekur nereikia ir darau tada kai laiko turiu, labai patogu. ai tiesa sokdyne dar super cardio
Papildyta:
Papildyta:
nu jo,paciai net nesitiki,kad taip lengvai meciau bet labai dziaugiuosi vat ,gerai tau,kad gali sportuoti...as turiu problemu su sirdute,ai ne kazka galiu leisti sau...suku kasdien lanka,darau atsilenkimus+vezimukas su 13 kg mergyte nu ne kazkas,bet vis sis tas
Na, o man, panašu, kad likusieji 4-5 kg taip lengvai be sporto nenutirps
Aš irgi atkreipiau dėmesį į jo iškabą tik nežinau kas ten, kaip ten...
QUOTE(*StarDust* @ 2010 08 03, 22:43)
Taure - as pamenu tave is senesniu SM laiku ir neatpazinau tavo nuotraukos. nu lyg panasi, bet lyg ir ne. kokia tu saunuole. as va uzsimeciau per praeitus metus apie 30 lbs, tai dabar pamazu pradejau tirpdyti. kol kas 3 kg nutirpo, bet svarbu i minusa judu, o ne i pliusa Pagarba tau mergyt!
Koks nikas seniau buvo ?
Maistą sumažink.
O aš vis dar tingiu rimtai sportuoti. Nueinu 1-2 kartus, kad visai raumenukai nesukristų, bet ritmai sportuoti tingiu, jaučiu vasara veikia. Vaikų nėra, namuose nieko neveikiu. Nėra rutinos, nėra užsidegimo.
Naujas tikslas -7kg iki kitos vasaros Turiu numesti kelis kur pritinginiavau ir dar pasiekti daugiau nei buvo
Žiūrėsim kas gausis
Nu vaikyyyti tu pavarei čia aš apakus MALADIEC
aš irgi tave prisimenu iš senųjų laikų, transformacija nereali kur jau ten tau -7 kg, iš tavęs nieko nebeliks
aš irgi tave prisimenu iš senųjų laikų, transformacija nereali kur jau ten tau -7 kg, iš tavęs nieko nebeliks