Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(irmulia @ 2010 05 13, 01:36)
Taure, tu visu 1000 % esi teisi, dėl pasportavimo  4u.gif  ir linijos yra žymiai dailesnės, bet šiuo metu aš ant tiek užsikasusi darbais, kad vakare ( jei tai būna ne rytas  doh.gif  ) tik į lovą galiu nušliaužti  doh.gif  verysad.gif 

Taigi, enegijos trūkumas šiuo metu, ir kaip jį kompensuoti, neįsivaizduoju  doh.gif

Rask valaną sportui. Tikrai rasi jei norėsi. Aš gi būna 3-5 valandas temiegu ant kiek darbo daug. Bet laiko tirkai galima rasti. Pati jaučiu kaip lengva sugalvoti daugybę priežasčių neva "nėra laiko"
Atsakyti
Sveikos smile.gif toliau tęsiu savo režimą thumbup.gif per daug savęs nekankinu, karts nuo karto pabėgioju, į universitetą einu tik pėščiomis.. praktiškai visur tik pėškom smile.gif po 6h nevalgau.. pradžioje buvo taaip sunku, bet dabar po 6h tiesiog net nemastai, kad galėtum kažką užkąsti.. smile.gif dar numečiau kilogramą thumbup.gif nors buvo baliukų, kuomet jau nėjo savo režimo laikytis blush2.gif
jei tokia šaunuolė būsiu toliau, nusimato gražūs rezultatai (aišku, ne tokie spartūs kaip Taurės 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2010 05 13, 12:10)
Sveikos  smile.gif  toliau tęsiu savo režimą  thumbup.gif  per daug savęs nekankinu, karts nuo karto pabėgioju, į universitetą einu tik pėščiomis.. praktiškai visur tik pėškom smile.gif po 6h nevalgau.. pradžioje buvo taaip sunku, bet dabar po 6h tiesiog net nemastai, kad galėtum kažką užkąsti.. smile.gif dar numečiau kilogramą  thumbup.gif  nors buvo baliukų, kuomet jau nėjo savo režimo laikytis  blush2.gif
jei tokia šaunuolė būsiu toliau, nusimato gražūs rezultatai (aišku, ne tokie spartūs kaip Taurės  4u.gif )

Ištikro reikia kartais leisti sau atleisti vadeles. Būtent per baliukus aš nestresuoju jei vėliau pavalgau. Svarbu nepersivalgyti smile.gif

Kaip sportai, dietos ? Aš vėl pradėjau daug sportuoti, kaip gera ant dūšios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 05 19, 23:15)
Ištikro reikia kartais leisti sau atleisti vadeles. Būtent per baliukus aš nestresuoju jei vėliau pavalgau. Svarbu nepersivalgyti smile.gif

Kaip sportai, dietos ? Aš vėl pradėjau daug sportuoti, kaip gera ant dūšios  wub.gif

Nepersivalgom ir po 6h nevalgom!! thumbup.gif jaučiamas malonus alkis ir kūdėjama.. su sportu prasčiau doh.gif grįžus iš paskaitų sėdi prie knygų, nulipi vėlai naktį, o ryte vos atsikeli į univierą eiti.. verysad.gif na, nors peškute nustraksiu smile.gif kalnuotasis Vilnius kojytėm gerai thumbup.gif

Atsisakau bulvių ir kitokių produktų (makaronai, ryžiai) prie mėsikės!!! Tik salotos! (:
Laukiu vasaros! Grįšiu į gimtąjį miestą; važinėsiu dviračiu, bėgiosiu miške ir prie jūros.. ot bus smagumėlis thumbup.gif

Taure, kaip tau sekasi? Nesugalvojai, tikiuosi, dar numesti svorio??? Taip gražiai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 05 13, 18:58)
. Bet laiko tirkai galima rasti. Pati jaučiu kaip lengva sugalvoti daugybę priežasčių neva "nėra laiko"

4u.gif niu respect.
Pasiilgau to jausmo, kai sazine pradeda grauzti, jeigu nesportuoji
Atsakyti
šaunuolė autorė temos, sveikinimai 4u.gif
sutinku su kiekviena mintim, ypač kad svarbiausia ne laikytis dietos, o suprasti ką negerai darai doh.gif mano silpnybė saldumynai, na bet stengiuosi stengiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip sekasi sportininkėms ?

Atsakyti
ech verysad.gif ėdadieniai prasidėjo doh.gif doh.gif doh.gif

buvo 60,5 kg , o dabar po tų joninių švenčių 62,5 kg doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
paskaičiau ka kalbat ir jūs man kvailai paaiškinkit ar mirena gali apsunkinti svorio metima ar ne? turiu omenyje ne tik padidėjusį apetita bet ir pačius hormonus? ar tai visiškai nesusiję reikalai?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 06 29, 16:41)
paskaičiau ka kalbat ir jūs man kvailai paaiškinkit ar mirena gali apsunkinti svorio metima ar ne? turiu omenyje ne tik padidėjusį apetita bet ir pačius hormonus? ar tai visiškai nesusiję reikalai?

Nemanau. Pas mane Mirena yra.
Be to jos poveikis vietinis, ne taip kaip hormoninių piliulių. Apetitą reikia tramdyti.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2010 06 28, 02:27)
ech  verysad.gif  ėdadieniai prasidėjo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

buvo 60,5 kg , o dabar po tų joninių švenčių 62,5 kg  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif ohh tos šventės doh.gif Eik į balius pavalgius. Mano draugai nervuojasi kai aš baliuje arba nevalgau nieko, arba tik palesu smile.gif
Atsakyti
taigi, kad baliuose aš beveik nevalgau biggrin.gif nes visai nealkana jaučiuosi, o namie tai doh.gif doh.gif biggrin.gif na bet tiek, to matyt to šokolado reikia dabar biggrin.gif tik kad tas dabar neužsitęstų per ilgai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 06 30, 09:39)
Nemanau. Pas mane Mirena yra.
Be to jos poveikis vietinis, ne taip kaip hormoninių piliulių. Apetitą reikia tramdyti.

šitas klausimas man kilo paskaičius mirena informacinį lapelį rašo kad gali padidėti svoris dėl to ir atėjau pas tas kurios visai tai išbandė savo kailiu(nors kiekvienos organizmas ir skirtingas betš tai labai padeda savitaigai blush2.gif )
AČIŪ už atsakymą
Atsakyti