Kaip smagu, kad sekasi mesti kg Vasara ant nosies, reikia atrodyti stulbinančiai
Super istorija Tiesiog nerealiai.Taure, Jūs šaunuolė
Sveikos merginos, tik dabar atradau šią temukę. Labai sužavėjo Taurės liekniejomo istorija.
Gyvenu mažam miestely, o dar trys vaikučiai pabiručiai.. Sporto klubo nėra, na bet namie aišku laiko šiek tiek būtų galima atrasti įvairiems pratimams, bandysiu.
Blogiausia tai, kad turiu žvėrišką apetitą, kurio man neina suvaldyti, darydama dar valgyti, kemšu bet ką kas pasitaiko po ranka...
Po trečio gimdymo buvau numetus 10 kg, o dabar jie sugryžo. Valgiau maitindama kiek norėjau, tik ne viską, nes bijojau, kad mažyliui nepūstų pilvelio.
Kiek sveriu negražu net sakyti 84 kg, kai ūgis tik 165 cm. Gėda man
Skaičiau mamų forume ir ieškojau už ko užsikabinti, kad pačiai norėtųsi, manau radau
Gyvenu mažam miestely, o dar trys vaikučiai pabiručiai.. Sporto klubo nėra, na bet namie aišku laiko šiek tiek būtų galima atrasti įvairiems pratimams, bandysiu.
Blogiausia tai, kad turiu žvėrišką apetitą, kurio man neina suvaldyti, darydama dar valgyti, kemšu bet ką kas pasitaiko po ranka...
Po trečio gimdymo buvau numetus 10 kg, o dabar jie sugryžo. Valgiau maitindama kiek norėjau, tik ne viską, nes bijojau, kad mažyliui nepūstų pilvelio.
Skaičiau mamų forume ir ieškojau už ko užsikabinti, kad pačiai norėtųsi, manau radau
labas,Taure saunuole,nesigincys tikriausiai niekas,o as rizikuoju pasirodyt sena bambekle sakydama,kad skaiciau su dideliu pavydu ir susizavejimu puse pasakojimo,o kuo pabaiga artyn,tuo mano nuotaika ejo sh...nyn,taip sakant.dabar jauciuosi tesle kaip ir iki siol,tik dar priedo toookia nelaiminga .ipusejau ketvirta desimti ir niekada nebuvau modelio figuros,bet po paskutines dukreles ir cezario pilva isitaisiau nesveiko dydzio,nekrenta jis zaraza nors jau metai po gimdymo.sporto kluba lankau,gal ne taip entuziastingai kaip Taure,paskutinis zygis i virtuve apie 19h.su mazyle po namus ritinejames,bet turiu didele seimyna,dar suni su triusiu,soda-taigi tingeti ant sofutes nelabai laiko yra...o sonai vistiek liula nors tu ka mano ugis tik 157cm o sveriu 78kg.va taip va,mergytes,pesimizmas ir saldytuvas ryskiai uzvalde rods netuscia mano galva,bet matyt taukuotas pagurklis baigia nugaleti .lieka pasidziaugti tik tvirtesnes valios mamuku pasiekimais!
sveiki
perskaiciau jūsų tema, pamaciau foto, tiesiog man paciai azartas padidejo
pati po nestumo sveriu 80kg, noriu svert 65kg
jau esu pradejus nuo 2010-05-03
nes visad buna pasportuoji kelias dienas ai kita syk nukris patys
o dar neviena sportuosiu tai sakau gal nedigsiu is akiracio.
Sportuosiu namie, nes ner galimybes y kluba (vaikelį auginu) turiu elipsinį treniruoklį. ir porcijas mazinu.
Vartoju kontraceptines tabletes, bijau kad jos neleis kg krist
beto noriu jusu paklausti: ar jums graziai sporto visu metu susitraukė oda, ar naudojot kokias tai papildomas priemones ?
beto ka manote apie
8minutes
Pilvukui
Užpakaliukui
Kojoms
Tempimo pratimai
perskaiciau jūsų tema, pamaciau foto, tiesiog man paciai azartas padidejo
pati po nestumo sveriu 80kg, noriu svert 65kg
jau esu pradejus nuo 2010-05-03
nes visad buna pasportuoji kelias dienas ai kita syk nukris patys
o dar neviena sportuosiu tai sakau gal nedigsiu is akiracio.
Sportuosiu namie, nes ner galimybes y kluba (vaikelį auginu) turiu elipsinį treniruoklį. ir porcijas mazinu.
Vartoju kontraceptines tabletes, bijau kad jos neleis kg krist
beto noriu jusu paklausti: ar jums graziai sporto visu metu susitraukė oda, ar naudojot kokias tai papildomas priemones ?
beto ka manote apie
8minutes
Pilvukui
Užpakaliukui
Kojoms
Tempimo pratimai
QUOTE(takupaj @ 2010 05 07, 14:44)
labas,Taure saunuole,nesigincys tikriausiai niekas,o as rizikuoju pasirodyt sena bambekle sakydama,kad skaiciau su dideliu pavydu ir susizavejimu puse pasakojimo,o kuo pabaiga artyn,tuo mano nuotaika ejo sh...nyn,taip sakant.dabar jauciuosi tesle kaip ir iki siol,tik dar priedo toookia nelaiminga .ipusejau ketvirta desimti ir niekada nebuvau modelio figuros,bet po paskutines dukreles ir cezario pilva isitaisiau nesveiko dydzio,nekrenta jis zaraza nors jau metai po gimdymo.sporto kluba lankau,gal ne taip entuziastingai kaip Taure,paskutinis zygis i virtuve apie 19h.su mazyle po namus ritinejames,bet turiu didele seimyna,dar suni su triusiu,soda-taigi tingeti ant sofutes nelabai laiko yra...o sonai vistiek liula nors tu ka mano ugis tik 157cm o sveriu 78kg.va taip va,mergytes,pesimizmas ir saldytuvas ryskiai uzvalde rods netuscia mano galva,bet matyt taukuotas pagurklis baigia nugaleti .lieka pasidziaugti tik tvirtesnes valios mamuku pasiekimais!
Sveika, kadangi as irgi panasaus ugio, tik svorio buvau ciut mazesnio apie 66kg, bet buvo tokiu laiku, kai sveriau apie 72 (bet tuo metu mokiausi naktimis, tai saldytuvas buvo mano draugas geriausias), tai parasysiu, kad jums ne viskas dar prarasta As irgi galvojau, kad tas pilvas gyvenime niekada nesusitrauks, bet palankiau sporto kluba, dar begioju, dar porcijas realiai sumazinau, vakarais nebevalgau ir stengiuosi diena neuzkandziauti, t.y. nedeti i burna: gal koki sausainuka, gal surio gabaliuka ir pan., tai siai dienai turiu minus 6,5kg ir pilveli tikrai pagrazejusi. Tikiuosi, kad nepabaiga (dzinsai nuo 12dydzio sumazejo iki 8 ). Tai nosi aukstyn- salin depresijas- daugiau sporto ir viskas bus ok- palaikom vienos kitas
Sveikos, mergytės šaunuolytės...
Na kaip sekasi purtyti kilogramus? Ai aš kažkaip paleidau vadeles visai, vel savo stresus malšint šaldytuve buvau pradėjusi nu bet sustabdžiau save.
Kiek dabar sveriu net neįsivaizduoju, jaučiu, kad tiek pat (nebus juk mažiau nieko nedarant) tai vel mėginu įsivažiuot į rėžimą... ech reiktų iki diplomų teikimo kokius 6 kg pamest, būčiau visai laiminga
Na kaip sekasi purtyti kilogramus? Ai aš kažkaip paleidau vadeles visai, vel savo stresus malšint šaldytuve buvau pradėjusi nu bet sustabdžiau save.
Kiek dabar sveriu net neįsivaizduoju, jaučiu, kad tiek pat (nebus juk mažiau nieko nedarant) tai vel mėginu įsivažiuot į rėžimą... ech reiktų iki diplomų teikimo kokius 6 kg pamest, būčiau visai laiminga
Prisijungiu prie lieknėjančių (neprarandant sveiko proto ). Pirmadienį svėriau 86,800 kg. Žygiuosiu kartu su jumis, bendramintės ! Kai bus sunkesnis momentas, pasisemsiu stiprybės iš jūsų. O čia yra laaabai įdomių skaitinių .Labai patiko sportinių pratimų nuorodos, ačiū, ačiū, ačiū ! Baltu pavydu pavydžiu tikslo pasiekusioms supermamoms ! Rašiau savo istoriją į šį forumą, bet ją kažkaip sugebėjau pradanginti. Gal dar nusiteiksiu kada....
Ech visaip sekasi ( ypač nekontroliuojami savaitgaliai ) , bet galiu pasidžiaugti - vietoje beveik 68 kg dabar 62,2 kg ( čia nuo vasario pabaigos iki dabar tokie rezultatai) tad labai tikiuosi iki vasaros pabaigos nusipurtyti iki 56 kg
dar kol kas kovoju ( geras išsireiškimas ) su maistu: stengiuosi vengti saldumynų ( bet kadangi labai mėgstu juos gaminti tai pagundos tikrai labai labai diddelės ...) daugiau vaisių, bulvių praktiškai nebevalgau, duona vis dar yra, na ir vakarais liesesnis maisstas ir kiekis mažas ( o sporto dar nėra , užtad darbo iki kaklo)
dar kol kas kovoju ( geras išsireiškimas ) su maistu: stengiuosi vengti saldumynų ( bet kadangi labai mėgstu juos gaminti tai pagundos tikrai labai labai diddelės ...) daugiau vaisių, bulvių praktiškai nebevalgau, duona vis dar yra, na ir vakarais liesesnis maisstas ir kiekis mažas ( o sporto dar nėra , užtad darbo iki kaklo)
Kam sunku sumažinti maisto kiekius valgykit su kiniškais pagaliukais, visas veiksma vyksta daug lečiau, įsigilinama į kiekvieną kasnelį, na paemimas,įdėjimas į burną, ypač kol gerai nemoki... sotumo jausmas pajaučiamas daug greičiau...na ir šiaip kažkas naujo
QUOTE(pusiki @ 2010 05 06, 07:22)
Sveikos merginos, tik dabar atradau šią temukę. Labai sužavėjo Taurės liekniejomo istorija.
QUOTE(takupaj @ 2010 05 07, 07:44)
Mano gyvenimo grafikas labai apkrautas. Dažnai nėra laiko, tenka naktimis atidirbinėti praleistas 2 valandas sporto klube. Ir ką
Šaldytuvas turi įgauti kitą prasmę. Man irgi seniau šaldytuvas buvo apsiryjimo objektas. Per visą laiką kol lieknėjau, pradėjau žiūrėti į maistą kitaip. Dabar man tai kaip hobis gaminti. Kasdien darau įdomius receptus, naudoju seniau negirdėtus prieskonius ir tt. Žodžiu apsirijimo maniją nukreipiau kita linkme. Dabar gaminimo manija. Svarbiausia, kad gaminant visai nevalgau, vos vos ragauju. Valgau prieš sportą, todėl apsiryti negaliu, nes vemsiu klasėje. Jei neinu į sportą, sąžinę graužia valgyti daug, nes gaila to ką pasiekiau.
Žodžiu reikia kažkaip keisti požiūrį į viską.
Ir dar. Sportuojant pagreitėja medžiagų apykaita. Čia faktas. Pvz neseniai savaitgalį praleidom nenamuose. Ten žvejyba, alkocholis, šašlykai pusryčiams pietums ir vakarienei Grįžau namo ne gramo nesunkesnė. Visų pirma medžiagų apykaita greita, antra, kad ir vėliau valgydama, nevalgau daug. Per dieną realiai nesuvalgiau daugiau nei namie įprastu rėžimu.
Iki šiol nevalgau kiaulienos ir bulvių. Kiaulienos jau virš metų namuose neturėjau, tik restorane šonkauliukų porą kartų ragavau. Bulves irgi tik restorane arba sriuboje. Bet restorane tik ragauju
QUOTE(kristynka* @ 2010 05 07, 13:33)
Visi pratimai geri kokius bedarytum, bet vien jų nepakaks svoriui numesti. Reikia smarkaus judėjimo tam. Pratimai dailina kūno linijas, ugdo gražius raumenukus, priduoda daug jėgos, o judėjimas degina kalorijas. Reikia ir to ir to akivaizdiems rezultatams.
Raumenukai taip gražiai išryškėję. Būtų man kas pasakęs prieš pusantrų metų, kad pas mane aplamai yra raumenys, bučiau žvengus Juk pirštu duriant į pilvą net neužčiuopdavau jų
Klausėte dėl odos. Rankos mano buvo žiauriai storos, bet oda susitraukė. Nekabo mėsos šmotai. Jei sulenkus tam tikru kampu matosi, kad oda nebetvirta, bet čia reik specialiai sulenkti
Kojos irgi susitrauke, tik pačiose kirkšnyse, kur strijos, ten nebelikę gražios formos. Bet užsitempus džinsus ar leggingsus niekas to nemato ir nematys ir svajotas tarpas atsirado. Dabar galiu drąsiai eiti su sijonu ir šlaunys nesitrina
Pilvas didžiausia problema. Pradedant bamba ir einant žemyn reikalai prastėja. Tai buvo storiausia vieta, priedo strijos. Pati bamba tokia pertempta. Nėr labai baisu, bet ir gražia nepavadintum. Aplamai visa pilvo oda tokia silpna. Užsidėjus džinsus jei aptemptesni, darosi odos klostė ir atrodo kad mažas riebaliukas Nors ten tik oda ...
Kai užsimaunu leggingsus, figūra ideali, nes neikas niekur nesirėžia.
O nuo bambos viršun atrodo super ir "kubikus" galima įžvelgti atidžiau žiūrint
Rankos dailiausiai atrodo, raumenukai toki geruliai atsirado. Nusipirkau suknelę be rankovių ir petnešų. Seniau apie tokias net nedrįsau svajoti
Žodžiu moterys, užsirašykite į sportą, susidraugaukite su šaldytuvu ir savim ir pasieksit savo
Papildyta:
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 05 12, 06:25)
Kam sunku sumažinti maisto kiekius valgykit su kiniškais pagaliukais, visas veiksma vyksta daug lečiau, įsigilinama į kiekvieną kasnelį, na paemimas,įdėjimas į burną, ypač kol gerai nemoki... sotumo jausmas pajaučiamas daug greičiau...na ir šiaip kažkas naujo
Ir pamirškite lietuviškos virtuvės patiekalus. Gaminkite daržoves garnyrui kasdien. Sunku pradėti, bet pripratus ir išmokus gėrų receptų nebesinorės bulvių
Mes šiandien pietums valgėm kokosinius ryžius su troškintom daržovėm balsamic padaže. Priedo pabaigėm vakar gamintą vištieną, ištroškintą orkaitėje su citrinos griežinėliais ir daugybe česnako
MB visiškai neapgailestauja, kad nebegaminu bulvių. Patinka jam daržovės, ryžiai. Jei nemokate skaniai išsivirti ryžių ( aš nemoku virti paprastam puode ant plytos), įsigykite ryžių virimo puodą specialų, elektrinį. Jis daro stebūklus.
Garintuvas irgi privalomas atributas norint maitintis sveikai
Žuvytę mes valgom 2-3 kart per savaitę. Kartais ir daugiau
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2010 05 12, 02:38)
Ech visaip sekasi ( ypač nekontroliuojami savaitgaliai ) , bet galiu pasidžiaugti - vietoje beveik 68 kg dabar 62,2 kg ( čia nuo vasario pabaigos iki dabar tokie rezultatai) tad labai tikiuosi iki vasaros pabaigos nusipurtyti iki 56 kg
Pasportuok, nes ir eisis greičiau ir liesėsi gražiau
Taure, tu visu 1000 % esi teisi, dėl pasportavimo ir linijos yra žymiai dailesnės, bet šiuo metu aš ant tiek užsikasusi darbais, kad vakare ( jei tai būna ne rytas ) tik į lovą galiu nušliaužti
Taigi, enegijos trūkumas šiuo metu, ir kaip jį kompensuoti, neįsivaizduoju
Taigi, enegijos trūkumas šiuo metu, ir kaip jį kompensuoti, neįsivaizduoju