Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 03 04, 16:04)
Pavyks pavyks, svarbu pradzioje save priziureti, o po to tampa iprociu smile.gif  tai mums vienodai kg reikia numest iki tos vasaros  ax.gif

Agam, bigsmile.gif is ties vienodai biggrin.gif labai tikiuosi; kad pavyks atsikratyti padidejusiu sonu ir pilvuko doh.gif , o stai krutine tai butu gerai tokia pacia kaip dabar issaugoti bigsmile.gif , tik vargu ar tai realu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 03 04, 18:03)
Agam,  bigsmile.gif  is ties vienodai  biggrin.gif  labai tikiuosi; kad pavyks atsikratyti padidejusiu sonu ir pilvuko  doh.gif , o stai krutine tai butu gerai tokia pacia kaip dabar issaugoti  bigsmile.gif , tik vargu ar tai realu ...  g.gif

Na cia manau tai ir genetika daug ka lemia, del tos krutines g.gif man asmeniskai, kai ir kudesne buvau tai dydis tas pats buvo, tik pati apimtis mazesne, nes dabar prie sonu prisideja tie riebaliukai doh.gif
O tu sportuoji, ar tik mityba sureguliavai? ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Na nutariau ir as pasirodyti, mano svarstykles vis dar teberodo ta pati 69, nors ir intensyviai sportavau, bet regis lasinukai tirpsta g.gif sijonas i kuri neilindau dabar puikiai uzsisega, ta va pasirodau jusu teismui http://public.fotki....2010-03-11.html jei prasys slaptazodzio, tai jis ragana
Manau po kokio menesiuko teks vel pasivaident, paziuret ar yra koks skirtumelis blush2.gif
Atsakyti
O, kad jus dabar visai liekna kaip nendrė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 03 04, 17:38)
Na cia manau tai ir genetika daug ka lemia, del tos krutines  g.gif man asmeniskai, kai ir kudesne buvau tai dydis tas pats buvo, tik pati apimtis mazesne, nes dabar prie sonu prisideja tie riebaliukai  doh.gif
O tu sportuoji, ar tik mityba sureguliavai?  ax.gif

gali būti mirksiukas.gif

raportuoju : per porą savaitėlių pavyko lengvai atsikratyti 3 kg thumbup.gif ką dariau: 4 kartus . per dieną maitinuosi ( porcijos tik tiek kad pasisotinti, bet ne persivalgyti - puikiai veikia) ir daugiau judu thumbup.gif Aišku, vakare vėlai į maistą nebežiūriu biggrin.gif pradėjau žymiai daugiau gerti skysčių - seniau, jei per dieną išgerdavau 1 stiklinę - būdavo gerai doh.gif biggrin.gif

o dėl sporto, tai konkrečiai iki sportklubio vis dar nenueinu biggrin.gif na bet viskas su laiku biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 03 11, 12:53)
Laba diena  4u.gif
Na nutariau ir as pasirodyti, mano svarstykles vis dar teberodo ta pati 69, nors ir intensyviai sportavau, bet regis lasinukai tirpsta g.gif sijonas i kuri neilindau dabar puikiai uzsisega, ta va pasirodau jusu teismui http://public.fotki....2010-03-11.html jei prasys slaptazodzio, tai jis ragana
Manau po kokio menesiuko teks vel pasivaident, paziuret ar yra koks skirtumelis blush2.gif

Kad ir taip liekna esi thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 03 19, 07:41)
gali būti  mirksiukas.gif

raportuoju : per porą savaitėlių pavyko lengvai atsikratyti 3 kg  thumbup.gif  ką dariau: 4 kartus . per dieną maitinuosi ( porcijos tik tiek kad pasisotinti, bet ne persivalgyti - puikiai veikia) ir daugiau judu  thumbup.gif  Aišku, vakare vėlai į maistą nebežiūriu  biggrin.gif  pradėjau žymiai daugiau gerti skysčių - seniau, jei per dieną išgerdavau 1 stiklinę - būdavo gerai  doh.gif  biggrin.gif

o dėl sporto, tai konkrečiai iki sportklubio vis dar nenueinu  biggrin.gif  na bet viskas su laiku  biggrin.gif

Nu malačius ! Juk sakiau, kad veikia toks būdas thumbup.gif O dar jei sportas, tai visai ištirptum " ant akių"

Aš jau irgi grįžtu į reikiamą svorį. Neplanuotas nėštumas buvo suvėlęs mano apetitą ir valią. Po to prasidėjo problemos po persileidimo, sportavau tik kartą į savaitę. Žodžiu užsiauginau porą kg. Matomai išsisklaidė jau nėštumo hormonai, nebesinori valgyti kaip beprotei. Per savaitę -1 kg, sportas tik kartą į savaitę. Kolkas neinu dažnai, nes tik nueinu ir vėl "kraujas liejasi laisvai".

Atsakyti
Raganiukas86, tai jau tikrai, kad liekna thumbup.gif mirksiukas.gif

Taure, o kokie maždaug pratimėliai padėtų greičiau pilvuko ir "kumpių" atsikratyti? man nuojauta kužda kad visa tai užaugo labiau ( nros ir tas prisideda) ne nuo maisto, o nuo sėdimo darbo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 03 20, 02:38)
Raganiukas86, tai jau tikrai, kad liekna  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Taure, o kokie maždaug pratimėliai padėtų greičiau pilvuko ir "kumpių" atsikratyti? man nuojauta kužda kad visa tai užaugo labiau ( nros ir tas prisideda) ne nuo maisto, o nuo sėdimo darbo...  g.gif

Nusipirk didelį kamuolį. Atsilenkimai rinkes gydo greit, tik daug daryti reikia. Leškom nieko nėr geriau už pritūpimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 03 24, 07:15)
Nusipirk didelį kamuolį. Atsilenkimai rinkes gydo greit, tik daug daryti reikia. Leškom nieko nėr geriau už pritūpimus smile.gif

Ačiū 4u.gif reiks bandyti mirksiukas.gif niu ką dabar vis laikosi 63,5 kg bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mergaitėm ? aš vieną jau nusipurčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 04 07, 20:08)
Kaip sekasi mergaitėm ? aš vieną jau nusipurčiau  smile.gif

pas mane 58 ... Nors buvau jau iki 59,5 dalipus..bet va kai vada gimė , tai dabar bemiegės naktys ... o dar viena nusimato šiam savaitgaliui, tai sakau gal ir visus 55 kg pasieksiu tokiais tempais smile.gif
Atsakyti
Mane sužavėjo jūsų istorija. 4u.gif
Jau kelinta diena po šitos temos atradimo, nevalgau vakarais nuo 6h. Ir tikrai nėra taip sunku, kaip atrodė blush2.gif jau pastaruoju metu esu 4kg numetus, kuriuos buvau užsiauginus per žiemą smile.gif tikiuosi numesti ir kitus, kurie augo kiekvienais metais. smile.gif stoju į lieknėjančiųjų klubą smile.gif noriu vėl jaustis gerai ir gražiai!
Atsakyti