Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Taurė @ 2010 02 08, 19:23)
Dar kartą įsitikinau, kad svoris priklauso tik nuo savikontrolės. Kažkaip savaime paleidau vadeles, gal užmigau ant laurų. Pradėjau valgyti netvarkingu laiku, ir porcijos padidėjo truputį, sporto sumažėjo. Rezultate užsidėjo 2kg  blink.gif  Laiku susigriebiau, dabar jau vėl tvarka, svarstyklės rodo tai ką noriu, bet faktas, kad reikia sekti save, priminti dažnai, kad neesu aš įgimta manekenė  doh.gif

Mergytės, tvardykitės, meskite svorį. Tikrai verta būti gražioms. Jaunystė pralekia akimirksniu, pasidžiaukime gražiais kūnais kol galim. Savaitgalį buvau grožio salone, palepinau save masažais, veido valymais, nusikirpau ir nusidažiau plaukus. Žodžiu vėl jaučiuosi pasitempusi  4u.gif

Sveiki. As vis paskaitau, prisizadu nuo pirmadienio pradeti i sporto kluba vaikscioti. Daug jau tu pirmadieniu praejo doh.gif . Blyn reikia susiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 09, 06:30)
oho, Taure, dabar tik radau temukę tavo.. Nuotraukos įspūdį daro  thumbup.gif . Visiškai pritariu, kad be sporto niekaip. Pati sugebėjau po abiejų gimdymų grįžt į norimas formas tik sporto dėka.. Dominyką važiavau gimdyt su visu 100 kg ant svarstyklių  doh.gif ..ir neįspūdingu ūgiu - 165 cm.. buvau kaip paversi kaip pastatysi .. Sūnui jau 6 ti eina, dukra vyresnė. Svoris šiai dienai 57 - 59 kg..Vienas ko neišeina, tai jo stabilizuot.. vis svyruoja tie 2 kg.. o aš jau slaptai apie 55 svajot pradedu hihihi.gif Sportuoju bent 5 k sav. namie ant kardiotreniruoklio bent po 45 minutes.. Ir vis meldžiuos, kad kada sanariai šaibom neišeitų ir galėčiau toliau taip..  smile.gif

O, malonu matyti smile.gif

Man irgi tie 2 kg svyruoja, bet žinau dėl ko. Kai tik nukrypstu nuo rėžimo, ar suvalgau kažką sunkesnio, užsikemša žarnynas ir sutrinka apykaitos ciklas kuriam laikui. Netgi išvykus iš namų apykaita pakinta. Bet tie 2 kg nieko blogo, jų neismato ant kūno, jie viduje ir išeina pirmai progai pasitaikius. Man visi džinsai tinka vienodai ar svarstyklės rodo 57 ar 59.
Aš irgi svajoju apie 55 kg. Nors dabar jau kūda, bet norisi dar truputuką nusiimti nuo šonų. Mano pilvo oda išsitampius, tai numetus dar porą kg gal nebesimatytų taip tos odos unsure.gif O kaip tavo oda sureagavo į svorio kritimą ? Aš vis slaptai pasvajoju apie korekciją. Kažkaip gaila kai ištreniruotą pilvą gadina ištąsyta oda. Mano ir šlaunys neatrodo taip, kaip atrodytų turint normalią odą. Nebelikę teisingos formos, ypač pačiame viršuje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Austes mamyte @ 2010 01 27, 20:33)
Tauryt  bigsmile.gif  Tu SAUNUOLE  drinks_cheers.gif fantastika super pasiekimai  thumbup.gif  4u.gif

Eina sau blink.gif blink.gif blink.gif Aš apšalus, kokie dideli pasikeitimai thumbup.gif Labai gražiai atrodote 4u.gif Baltas pavydas blush2.gif Sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
labai ikvepianti istorija. kad man tiek valios... dabar sveriu 59 kg, noreciau numesti iki 54, pradejau maziau valgyti, ypac vakarais neprisikimsti, taip pat sportuoju po truputi namuose. matysim kaip cia bus...
Atsakyti
Taure tu saunuole!!! galėtum jau į fitnes varžybas keliaut 4u.gif aš jau daugiau nei metus intensyviai sportuoju, ir supratau kad sportas be apribotos mitybos, nepades sulekniet, tai dabar stengiuos vakarais nieko nevalgyt (sunkiai pavyksta), ir dienos metu mažinu porcijas, sportuoju 3-4 kartus per savaite, rezultatai po truputį matosi. Beje man reikia atsikratyti kokių 7 kg. Mano ugis 164, svoris dabartinis 62...Iki vasaros noriu 55 wub.gif
Atsakyti
Sveikinu, taure, puikiai atrodai.. thumbup.gif thumbup.gif
O aš pasigirt savo dietom negaliu. verysad.gif Visą mėnesį ribojau maistą, neprisivalgydavau, stengiausi valgyti tik, kai noriu, saldumynų atsisakiau..Nukrito 4 kg., po to buvo šventės, atsipalaidavau ir per 4 dienas!!! grįžo tie patys 4 kg.
Jau nebeturiu jėgų priešintis gamtai.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 22 vasario 2010 - 09:59
QUOTE(Taurė @ 2010 02 15, 19:33)
O kaip tavo oda sureagavo į svorio kritimą ? Aš vis slaptai pasvajoju apie korekciją. Kažkaip gaila kai ištreniruotą pilvą gadina ištąsyta oda. Mano ir šlaunys neatrodo taip, kaip atrodytų turint normalią odą. Nebelikę teisingos formos, ypač pačiame viršuje  verysad.gif

na oda mano dar puse velnio, nors suplyšinėjus gerokai smile.gif .. man ne tiek kritimas pakenkė kiek svorio augimas.. po virš 30 per kiekvieną nėštumą doh.gif todėl nevarau Dievo į medį ir džiaugiuos, kad apskritai sugebėjau savo priešnėštuminį svorį susigrąžint .

QUOTE(deltadu @ 2010 02 22, 09:58)
Sveikinu, taure, puikiai atrodai.. thumbup.gif  thumbup.gif
O aš pasigirt savo dietom negaliu.  verysad.gif Visą mėnesį ribojau maistą, neprisivalgydavau, stengiausi valgyti tik, kai noriu, saldumynų atsisakiau..Nukrito 4 kg., po to buvo šventės, atsipalaidavau ir per 4 dienas!!! grįžo tie patys 4 kg.

reik ne gamtai o šventiniam apetitui pirešintis smile.gif .. per šventes aš irgi visada priaugu, ypač jei alkoholis buvo vartojamas.. tokiu atveju pabandau pasidaryt iškrovos dieną.. nieko nevalgyt man neišeina, bet dieną ant vaisių ar kefyro ištempiu. Po balių dažniausiai skysčiai priaugimą rodo, todėl dažniausiai grįžus į ritmą vėl viskas ,,nukrenta" per kelias dienas
Atsakyti
Taure, ką galėtum pasakyti apie mangus? ar juos galima po 18 val. valgyti? na pvz. koki vieną ? 4u.gif

kaip supratau, tik vynuogių vakare reiktų vengti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 22, 10:16)

reik ne gamtai o šventiniam apetitui pirešintis  smile.gif .. per šventes aš irgi visada priaugu, ypač jei alkoholis buvo vartojamas.. tokiu atveju pabandau pasidaryt iškrovos dieną.. nieko nevalgyt man neišeina, bet dieną ant vaisių ar kefyro ištempiu. Po balių dažniausiai skysčiai priaugimą rodo, todėl dažniausiai grįžus į ritmą vėl viskas ,,nukrenta" per kelias dienas

Ačiū, kad paguodei.. 4u.gif Ką ti užlipau ant svarstyklių, tai 1 kg. kaip ir nėra.. thumbup.gif Toliau badmiriausiu.. lotuliukas.gif
Nekenčiu savęs suapvalėjusios bash.gif
Atsakyti
QUOTE(C@role @ 2010 02 21, 03:59)
Taure tu saunuole!!! galėtum jau į fitnes varžybas keliaut  4u.gif  aš jau daugiau nei metus intensyviai sportuoju, ir supratau kad sportas be apribotos mitybos, nepades sulekniet, tai dabar stengiuos vakarais nieko nevalgyt (sunkiai pavyksta), ir dienos metu mažinu porcijas, sportuoju 3-4 kartus per savaite, rezultatai po truputį matosi. Beje man reikia atsikratyti kokių 7 kg. Mano ugis 164, svoris dabartinis 62...Iki vasaros noriu 55  wub.gif

Tai nedaug tau, nusipusrtysi bigsmile.gif

QUOTE(deltadu @ 2010 02 22, 02:58)
Sveikinu, taure, puikiai atrodai.. thumbup.gif  thumbup.gif
O aš pasigirt savo dietom negaliu.  verysad.gif Visą mėnesį ribojau maistą, neprisivalgydavau, stengiausi valgyti tik, kai noriu, saldumynų atsisakiau..Nukrito 4 kg., po to buvo šventės, atsipalaidavau ir per 4 dienas!!! grįžo tie patys 4 kg.

Čia tik persivalgymas kaltas unsure.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 02 22, 03:54)
Taure, ką galėtum pasakyti apie mangus? ar juos galima po 18 val. valgyti? na pvz. koki vieną ?  4u.gif

kaip supratau, tik vynuogių vakare reiktų vengti, ar ne?

Neturėtų pakenkti smile.gif

Panos, supratau kame reikalas man su tais 2 kg. Jie tai krito, tai kilo per paskutinį mėnesį. Dabar išvis +3. Vis jaučiau žiaurų poreikį šokoladui, o juk man jo išvis galėjo nebūti. Nesupratau kas vyksta blink.gif Pasirodo nėščia aš. Nesitikėjau, nes turiu Mirena. Priedo nėščia nevietoje, tai greit bus viskas nutraukta. Bet dabar aišku iš kur tas nerealus šokolado potraukis bei šokinėjantis svoris doh.gif
Kai viska sužsibaigs, gausiu grįžti atgal į 57 ir iki vasarėlės dar tuos 2 paskutinius nusimesti doh.gif
Kas įdomiausia, kad nors ir +3kg, bet visi rūbai tinka, apimtys nepakito, tai tikiuosi nebus sunku grįžti į norimą svorį.

Westa, aš dabar suprantu, kad nusimesti 30kg yra juokas. Didžiausias darbas yra jį išlaikyti numestą. Vasario 21 buvo lygiai metai, kaip pradėjau kūdėti. Įdomu kokia būsiu dar po metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 02 26, 05:42)
Panos, supratau kame reikalas man su tais 2 kg. Jie tai krito, tai kilo per paskutinį mėnesį. Dabar išvis +3. Vis jaučiau žiaurų poreikį šokoladui, o juk man jo išvis galėjo nebūti. Nesupratau kas vyksta  blink.gif  Pasirodo nėščia aš. Nesitikėjau, nes turiu Mirena. Priedo nėščia nevietoje, tai greit bus viskas nutraukta. Bet dabar aišku iš kur tas nerealus šokolado potraukis bei šokinėjantis svoris  doh.gif
Kai viska sužsibaigs, gausiu grįžti atgal į 57 ir iki vasarėlės dar tuos 2 paskutinius nusimesti  doh.gif
Kas įdomiausia, kad nors ir +3kg, bet visi rūbai tinka, apimtys nepakito, tai tikiuosi nebus sunku grįžti į norimą svorį.

blink.gif blink.gif blink.gif vo tau ir Mirena.... unsure.gif Gerai, kad gydytojai laiku pastebejo viska ir aisku, pati laiku i juos kreipeisi 4u.gif

Zinok kartais ir 5 kg priaugus tie patys rubai tinka mirksiukas.gif Cia jau is patirties sneku.... blush2.gif
Atsakyti
oi Taure, nekas unsure.gif unsure.gif unsure.gif .. pati esu su Mirena.. tiesa jau į pabaigą ji man, jau beveik 5 metus atitarnavo.. pats laikas pas gydytoją šuoliuot..
šokoladą ir aš mėgstu blush2.gif .. ir ne kelis mėn. o jau kelis metus kasdien bent po kiek jo suvalgau cool.gif .. kartu su puodeiu kavos smile.gif .. faktas kaip blynas - susiimčiau ir tie svajojami 55 kg priartėtų.. tik kad valios nėr nors tu ką.. atrodo jau dabar visai neblogai yra smile.gif .. o gal išties nebogai, kad motyvacijos nerandu labiau pasistengt .. na bet viliuos, kad nuėjus šalčiams ir pašvietus saulutei, bus mažiau mėsos, daugiau vaisių ir daržovių
Atsakyti