QUOTE(Taurė @ 2010 02 08, 19:23)
Dar kartą įsitikinau, kad svoris priklauso tik nuo savikontrolės. Kažkaip savaime paleidau vadeles, gal užmigau ant laurų. Pradėjau valgyti netvarkingu laiku, ir porcijos padidėjo truputį, sporto sumažėjo. Rezultate užsidėjo 2kg Laiku susigriebiau, dabar jau vėl tvarka, svarstyklės rodo tai ką noriu, bet faktas, kad reikia sekti save, priminti dažnai, kad neesu aš įgimta manekenė
Mergytės, tvardykitės, meskite svorį. Tikrai verta būti gražioms. Jaunystė pralekia akimirksniu, pasidžiaukime gražiais kūnais kol galim. Savaitgalį buvau grožio salone, palepinau save masažais, veido valymais, nusikirpau ir nusidažiau plaukus. Žodžiu vėl jaučiuosi pasitempusi
Mergytės, tvardykitės, meskite svorį. Tikrai verta būti gražioms. Jaunystė pralekia akimirksniu, pasidžiaukime gražiais kūnais kol galim. Savaitgalį buvau grožio salone, palepinau save masažais, veido valymais, nusikirpau ir nusidažiau plaukus. Žodžiu vėl jaučiuosi pasitempusi
Sveiki. As vis paskaitau, prisizadu nuo pirmadienio pradeti i sporto kluba vaikscioti. Daug jau tu pirmadieniu praejo . Blyn reikia susiimti