Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

Kaip sekasi lieknėjančioms sportininkėms ? Mes jau persikėlėm, bet į sportą vargiai einu. Šalčiai ir toliau laikosi, retai iškišu nosį lauk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 29, 19:32)
Kaip sekasi lieknėjančioms sportininkėms ? Mes jau persikėlėm, bet į sportą vargiai einu. Šalčiai ir toliau laikosi, retai iškišu nosį lauk  verysad.gif

As stoviu vietoj... verysad.gif Neiseina man tris kartus i sav nueiti.... Plius viena sav sirgau.... Kita sav vel isvaziuoju i komandiruote..... Zodziu..... Sportuoju tik pribegom... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif . Paskaitinejau temute, zandikauliai atkabo g.gif . Blyn kokios stiprios savo valia esate thumbup.gif . Mano fiziniai duomenys kazkada buvo, labai panasus i Taures, 168 cm ir 57-59 kg. verysad.gif O dabar po trecio vaikiukio stora, baisi moteriske - boba...
Atsakyti
QUOTE(j-o-o-r-a-t-e @ 2010 02 01, 03:00)
Sveikos visos  biggrin.gif . Paskaitinejau temute, zandikauliai atkabo  g.gif . Blyn kokios stiprios savo valia esate  thumbup.gif . Mano fiziniai duomenys kazkada buvo, labai panasus i Taures,  168 cm ir 57-59 kg.  verysad.gif O dabar po trecio vaikiukio stora, baisi moteriske - boba...

Įmanoma numesti, pradėk nedelsiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 02 01, 21:38)
Įmanoma numesti, pradėk nedelsiant  4u.gif

Sakykit o klase sporto klube, tai uzsiemimai sportiniai kazkokie: pvz. aerobika, piletes..? As Lietuvoje moteru sporto klubo nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-o-o-r-a-t-e @ 2010 02 01, 16:05)
Sakykit o klase sporto klube, tai uzsiemimai sportiniai kazkokie: pvz. aerobika, piletes..? As Lietuvoje moteru sporto klubo nezinau  g.gif

Taip, bet pilatės tik kaip priedas, reikia eiti į sunkesnes klases 4u.gif
Atsakyti
o kad man susikaupti ir susiimti taip.... doh.gif galetu ir man vyras bent kokia uzuomina mestelt...o db-myliu tave tokia kokia esi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Booo @ 2010 02 04, 09:23)
o kad man susikaupti ir susiimti taip.... doh.gif galetu ir man vyras bent kokia uzuomina mestelt...o db-myliu tave tokia kokia esi doh.gif

Nereikia del vyru kudintis, TIK del saves mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios jus visos saunuoles, is jusu tik pasimokyti smile.gif
Atsakyti
saunuole!
Atsakyti
Dar kartą įsitikinau, kad svoris priklauso tik nuo savikontrolės. Kažkaip savaime paleidau vadeles, gal užmigau ant laurų. Pradėjau valgyti netvarkingu laiku, ir porcijos padidėjo truputį, sporto sumažėjo. Rezultate užsidėjo 2kg blink.gif Laiku susigriebiau, dabar jau vėl tvarka, svarstyklės rodo tai ką noriu, bet faktas, kad reikia sekti save, priminti dažnai, kad neesu aš įgimta manekenė doh.gif

Mergytės, tvardykitės, meskite svorį. Tikrai verta būti gražioms. Jaunystė pralekia akimirksniu, pasidžiaukime gražiais kūnais kol galim. Savaitgalį buvau grožio salone, palepinau save masažais, veido valymais, nusikirpau ir nusidažiau plaukus. Žodžiu vėl jaučiuosi pasitempusi 4u.gif
Atsakyti
oho, Taure, dabar tik radau temukę tavo.. Nuotraukos įspūdį daro thumbup.gif . Visiškai pritariu, kad be sporto niekaip. Pati sugebėjau po abiejų gimdymų grįžt į norimas formas tik sporto dėka.. Dominyką važiavau gimdyt su visu 100 kg ant svarstyklių doh.gif ..ir neįspūdingu ūgiu - 165 cm.. buvau kaip paversi kaip pastatysi .. Sūnui jau 6 ti eina, dukra vyresnė. Svoris šiai dienai 57 - 59 kg..Vienas ko neišeina, tai jo stabilizuot.. vis svyruoja tie 2 kg.. o aš jau slaptai apie 55 svajot pradedu hihihi.gif Sportuoju bent 5 k sav. namie ant kardiotreniruoklio bent po 45 minutes.. Ir vis meldžiuos, kad kada sanariai šaibom neišeitų ir galėčiau toliau taip.. smile.gif
Atsakyti