Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau

QUOTE(Taurė @ 2010 01 13, 19:26)
Buvau kelis kartus, bet man nelabai. Mėgstu aktyvias klases, o per jogą miegoti norisi  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As jogoj nesu buvus, tik pilates, bet tai beveik tas pats, judesio nera, darosi salta, imi ziovauti nuo ramios muzikos..... Man sportas su aktyvumu asocijuojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 01 13, 13:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

As jogoj nesu buvus, tik pilates, bet tai beveik tas pats, judesio nera, darosi salta, imi ziovauti nuo ramios muzikos..... Man sportas su aktyvumu asocijuojas  4u.gif

1 lygio pilates nieko gero, nors būna darbo raumenukams, tik veiksmo mažai. Aukštesnio lygio pilatėse pakankamai krūvio raumenims, bet man visvien liūdna ten doh.gif
Atsakyti
As karts nuo karto i pilatesa nueinu. Ten gerai eit raumenukus prasitampyt. Man patinka,pasidariau lankstesne,tai ir kitus pratimus per aerobika galiu kokybiskiau atlikt. Bet kiekviena diena tikrai neeiciau,nes per mazai kruvio. Karta per savaite pats tas smile.gif
Papildyta:
Beje,norejau paklausti,gal kuri bandete L-carnetine papilda riebalams deginti? Ar jis padeda? Maciau sporto klube gerimuku su juo,bet kazkaip nepasitikiu as visais tais papildais g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 01 13, 23:45)
As karts nuo karto i pilatesa nueinu. Ten gerai eit raumenukus prasitampyt. Man patinka,pasidariau lankstesne,tai ir kitus pratimus per aerobika galiu kokybiskiau atlikt. Bet kiekviena diena tikrai neeiciau,nes per mazai kruvio. Karta per savaite pats tas smile.gif
Papildyta:
Beje,norejau paklausti,gal kuri bandete L-carnetine papilda riebalams deginti? Ar jis padeda? Maciau sporto klube gerimuku su juo,bet kazkaip nepasitikiu as visais tais papildais g.gif

As nusipirkau pabandymui fat burneri g.gif nu ziuresiu, ar nuo jo bus koks poveikis.
Atsakyti
aha fatburner vadinasi. O koki jus pirkot? bigsmile.gif maciau kad yra zalias,raudonas ir geltonas. Sake zaliam daugiau l-carnetino. Ir gal galetumet parasyti,kai pabandysit koks jo skonis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 01 13, 15:45)
Papildyta:

Nenaudoju jokių degintojų. Vienintelis ką gėriau tai proteinų kokteilį pusryčiams, kol pripratau valgyti ryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 01 13, 22:45)

As l-karnitina geriu pastoviai ir dar pries treniruote isgeriu kapsule JETFUEL, riebalu degintojo 4u.gif Manau jie padeda mirksiukas.gif Tik butent ta JETFUEL nerekomenduoja gerti zmonems, turientiem auksta spaudima 4u.gif
Atsakyti
o kas tas JETFUEL? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 01 14, 10:16)
o kas tas JETFUEL? blink.gif

Riebalu degintojas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 01 14, 00:56)
aha fatburner vadinasi. O koki jus pirkot? bigsmile.gif  maciau kad yra zalias,raudonas ir geltonas. Sake zaliam daugiau l-carnetino. Ir gal galetumet parasyti,kai pabandysit koks jo skonis? 4u.gif

Na pas mane jis raudonas yra. Tabletes tai tokios "arkliskos" sakyciau, na nuryju tai nejauciu to skonio, siaip atidarius dezute jauciasi toks specifinis kvapas, bet nesakyciau, kad jis nemalonus. As siaip bijojau vartot, bet surizikavau, nes mane daznai nuo visokiu maisto papildu pykina, nuo sito nieko smile.gif O kaip jis ten pades degint tuos riebalus, pranesiu po kokio menesiuko bigsmile.gif
Atsakyti
Raganiukas86
butinai praneskit,gal tada ir as isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 07, 08:12)

Tauryt bigsmile.gif Tu SAUNUOLE drinks_cheers.gif fantastika super pasiekimai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti