Aš irgi dar nesupratau, ar man Tephrocactus patinka...ir ar surasim bendrą kalbą.... puvo, džiūvo, ištįso...
kol kas žiemojam šiemet normaliai ir gavo žiemojimui labai vėsią ir labai šviesią vietą, tai dar nebando augt... o pernai tokiu metu jau bandė iš manęs šaipytis, leisdamas šviesiai žalius siūlus
QUOTE(pabirze @ 2010 01 29, 11:14)
Tarp kitko mačiau pirkt Kaune, jei kurią domina patikrint galiu ar yra
ačiuks, iš Kauno parsivežt gausis brangiau nei iš Čeko, Palauksiu kol Vilniun atveš.
QUOTE(pabirze @ 2010 01 29, 12:07)
Kazin ar juos jau taip lengva prazydint
Priminkit prasau man kaktusines e-maila i AZ. Dekui nes jos AZ perpildytas.
QUOTE(pabirze @ 2010 01 29, 13:14)
aš irgi ką tik apie jį pagalvojau, pradėjo gerai augti, o jis man toks nemielas, bet žydi jis, teks atsiprašyti Tarp kitko mačiau pirkt Kaune, jei kurią domina patikrint galiu ar yra
kuioje vietoje Kaune? noreciau as tokio
Būtų gerai,kad Kaktusinė prieš išsiūsdama užsakymą imestų sarašiuką,kieno turi užsakymus,kad galėtume pasitikrint ar ten esame
QUOTE(pabirze @ 2010 01 30, 01:15)
Vau,
Tai cia Tinutes liubiliejus?????
Sveikos,mielos forumietės Esu naujokė,tikiuosi priimsite į savo gretas bent jau retkarčiais išklausyti jūsų patarimų,galbūt kuriai nors pravers ir mano asmeninė patirtis,gal šiaip kada kokiu pervežimo klausimu galėsiu padėti,nes gyvenu tarp Kauno ir Vilniaus.Dažniau lankausi Kaune.Pirmąjį kaktusėlį gavau dovanų nuo savo sūnaus prieš 15 metų.Jau gerokai praėjus metų,su įvairaus ilgumo pertaukomis pradėjau juos pirkti maximose, senukuose, bazėse.Šiuo metu mielų dygliuotųjų turiu apie 50vnt.,pavadinimų kažkaip nesistengiu įsidėmėt, bet jais truputį domiuosi. Sukulentu skaičiaus nežinau.Skaitau ne tik naujausius,bet ir senesnių metų jūsų pasiplepėjimus, atkreipiau dėmesį,kad daugelis iš jūsų turi ne tik puikias kaktusėlių kolekcijas,bet ir sveiką jumoro jausmą Malonu pas jus forume lankytis.
QUOTE(Crassula @ 2010 01 30, 21:17)
Tos pacios
Dekui uz sveikinimus
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.