Įmeskit nuorodą
QUOTE(Crassula @ 2010 01 08, 22:39)
ačiū , nors viena gera žinia šiemet
o koks santykis su krona?
Kiek supratau,tai 10 Čekijos kronų yra apie 1.40Lt ?
Kaktusine:
Jei būtų norinčių, gal ir šiemet apsiimčiau pagelbėt.
[/quote]
Lamingųjų sąrašas:
Nr.1
Tina*
"As kaip visada UZ O gal simet bandom is anglo echinopsius siustis? ar pas ceka idomiau? "
Nr.2
Crassula
"Na, va. Gali gi vienas sakinys atnesti ramybe i siela."
Nr.3
Bagel,
"Žodžiu, mes renkam tave. Kas pritaria?"
Nr.4
Crassula,
"Pritariu, pritariu!!!! AAAciu aciu!!!!"
Nr5
Kshatrija,
"Na, jei organizuosit, tai ir as prisijungsiu jei galima. Noreciau uzsisakyti keleta, tik jei kas nors tures kantrybes man paaiskinti kaip cia viskas vyksta,nes niekad neesu nieko uzsisakinejusi "
Nr6
Augė,
Visada atsiras norimu kaktusiukų ,
]
Nr.7
pabirze,
aš irgi mielai prisijungčiau , jei priimtumėt
Nr8
Tina*,
"Tai kaip supratau studijuojam ceko pasiulyma "
nr9
nr10
nr11
enija
rodos visas suskaičiavau.
Dėkui Kaktusinei, galim visos eit tyrinėti čeko pasiūlymų.
atleiskit kažko privėliau su citatomis, bet mintis aiški: mūsų laukia puikus įvykis Kaktusinės dėka
Jei būtų norinčių, gal ir šiemet apsiimčiau pagelbėt.
[/quote]
Lamingųjų sąrašas:
Nr.1
Tina*
"As kaip visada UZ O gal simet bandom is anglo echinopsius siustis? ar pas ceka idomiau? "
Nr.2
Crassula
"Na, va. Gali gi vienas sakinys atnesti ramybe i siela."
Nr.3
Bagel,
"Žodžiu, mes renkam tave. Kas pritaria?"
Nr.4
Crassula,
"Pritariu, pritariu!!!! AAAciu aciu!!!!"
Nr5
Kshatrija,
"Na, jei organizuosit, tai ir as prisijungsiu jei galima. Noreciau uzsisakyti keleta, tik jei kas nors tures kantrybes man paaiskinti kaip cia viskas vyksta,nes niekad neesu nieko uzsisakinejusi "
Nr6
Augė,
Visada atsiras norimu kaktusiukų ,
]
Nr.7
pabirze,
aš irgi mielai prisijungčiau , jei priimtumėt
Nr8
Tina*,
"Tai kaip supratau studijuojam ceko pasiulyma "
QUOTE(Crassula @ 2010 01 08, 21:39)
nr9
QUOTE(pabirze @ 2010 01 08, 21:40)
nr10
QUOTE(elitarai @ 2010 01 08, 21:53)
...kaip fainai tada butu ,as prisidedu prie norinciuju,
nr11
enija
rodos visas suskaičiavau.
Dėkui Kaktusinei, galim visos eit tyrinėti čeko pasiūlymų.
atleiskit kažko privėliau su citatomis, bet mintis aiški: mūsų laukia puikus įvykis Kaktusinės dėka
QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 09, 12:18)
Kiek supratau,tai 10 Čekijos kronų yra apie 1.40Lt ?
aš irgi taip pat supratau, jau beveik išsirinkau, kaip laukiu, tikiuos Kaktusinė nepersigalvos
QUOTE(pabirze @ 2010 01 09, 12:17)
aš irgi taip pat supratau, jau beveik išsirinkau, kaip laukiu, tikiuos Kaktusinė nepersigalvos
Pasakykit merginos kaip šifruoti tas čeko eilutes.
Pvz: R 015 myriostigma PP 434, Las Tablas, SLP, dospělci tvoří hodně žeber, p. 2-3cm, 15-20,- paskutiniai skaičiai tarsi reiškia kainą. Bet tai kaip ten su ta kaina skaičiuotis. Didžiausią imt? Kaip suprantu jis ten paskiau vietoj matys kokios kainos turi ar kaip?
Nebeturiu Kaktusinės duomenų kur pinigėlius siųst. Reik greit organizuotis kol nedingo pasiryžimas.
Kaktusine, saulele mūsų tark žodelį kur siųst sąrašiukus ir pinigėlius. Tegu čekas pradeda sėti mūsų daigelius.
Pasijuokiau smagiai, ačiū už vėliavas
Dar galvokit, svarstykit, taupykit, manau iki kokios vasario 15 jau norėčiau turėt užsakymus. Buhalterija po to, imkit didžiausias kainas, kokias įdės perskaičiuosiu, žodžiu kaip visada viskas.
El. paštas - gbaubinaite eta gmail.com
Dar galvokit, svarstykit, taupykit, manau iki kokios vasario 15 jau norėčiau turėt užsakymus. Buhalterija po to, imkit didžiausias kainas, kokias įdės perskaičiuosiu, žodžiu kaip visada viskas.
El. paštas - gbaubinaite eta gmail.com