Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir kitų sukulentų ruduo

QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 03, 22:41)
as irgi is pradziu ju nepastebejau, bet patrink ta vaisiu rankose ir pajusi  smile.gif  jie labai mazi ir sviesus, is arti paziurejus matosi. Atrodo lyg pukeliai.

tiksliai doh.gif nus ne visi, matyt, dieną mato blush2.gif

bandysiu šiandien prapjauti tą daiktą ir sėklų ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 04, 09:51)
tiksliai doh.gif nus ne visi, matyt, dieną mato blush2.gif

bandysiu šiandien prapjauti tą daiktą ir sėklų ieškoti  smile.gif

kaži kokios tos opuntijos išauga iš sėklų. Jaučiu mažytės. Mano atvežta ir tai leidžia gerokai mažesnius ūglius. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 04, 09:19)

Tai yra yra. Aš jau kai ką ir raudonai vakar pasižymėjau. Tik kad turbūt nedaug norinčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 03, 21:27)
Ziuriu sita ziema tokia rami, nieks siuntimu neorganizuoja. O as taip noreciau kokiu echinopsiu  ax.gif http://www.echinopsis-hybriden-ag.de/
Papildyta:
Is cia butu galima  ax.gif http://website.lineo....htm#Echinopsis

Aš irgi laukiu per vasarą sarašą pasidarius,gal kas organizuos kaip pernai siuntimą,bet žiūriu kol kas neatsigaunam dar po švenčių.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 01 04, 18:10)
Tai yra yra. Aš jau kai ką ir raudonai vakar pasižymėjau. Tik kad turbūt nedaug norinčių  smile.gif

Nekukliai paklausiu - gal apsiimtum organizaciniais reikalais? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal dar ankstoka siuntimais užsiimti g.gif aišku kad norėčiau dar kažko , reiks pasižiūrėti sąrašiukus smile.gif
Atsakyti
Tai kad pas šitą čeką užsisakinėti neanksti - vistiek atsiųs tik pavasarį. Aš irgi radau vieną norimą. Pasirinkčiau ir daugiau - jei tik kas organizuotų smile.gif
Atsakyti
ir as tada jungciausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 03, 11:28)
Sveikos, mergaitės,
Jūs čia didelės žinovės - pamokykit ir patarkit blush2.gif  Auginau sau be vargo "bumbuliuotą" kaktusėlį, šiandien ryte apsižiūriu, kad keletas bumbuliukų nukritę. Nuotraukoje matosi.

user posted image

Gal numanote, kokios priežastys galėtų būti? Tikrai neperlaistau. Beje, jei jau anie nukrito, matyt, nebeataugs, nes čia koks skiepytas tikriausiai? unsure.gif

kaip Jūsų bumbuluotasis gražiai auga wub.gif aš tokį turiu, bet jam kažkas nepatinka..
Atsakyti
Uzsisakiau adenium seklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 05, 20:46)
kaip Jūsų bumbuluotasis gražiai auga ..

mhm, neblogai pradėjo "tiesti", tik va jei visi bumbuliukai nukris - neliks jokios egzotikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 05, 23:06)
Uzsisakiau adenium seklu  biggrin.gif

Labukas , iš kur užsisakiai ?
Atsakyti