Tai, kas man patinka :
Grazu
Crassula koks grozis super
O man priešpaskutinė kažkas nežemiško... negaliu atsižiūrėt...
Priespaskutine as turiu ir maniau, kad ji pas mane ... mirsta tokia ruduojanti. O ji pasirodo tokia turi but
sakykite,ar galima,žiemą nusipirktą kaktusą persodinti,ar reikia laukti pavasario ir kokie vazonai tinka labiau plastikiniai ar keramikiniai,beje,ar kaktusai mėgsta augti ankštai,ar jiems vazone reikalinga redvė?
QUOTE(dzeine01 @ 2009 12 07, 11:01)
sakykite,ar galima,žiemą nusipirktą kaktusą persodinti,ar reikia laukti pavasario ir kokie vazonai tinka labiau plastikiniai ar keramikiniai,beje,ar kaktusai mėgsta augti ankštai,ar jiems vazone reikalinga redvė?
ko gero geriau palaukti pavasario
erdvės kaktusai nelabai mėgsta , bet jie irgi skirtingi mėgsta skirtingas sąlygas
QUOTE(Augė @ 2009 12 07, 13:00)
ko gero geriau palaukti pavasario
erdvės kaktusai nelabai mėgsta , bet jie irgi skirtingi mėgsta skirtingas sąlygas
ačiū kad paaiškinote.
O aš sodinu kada man pasirodo reikalinga ir neziuriu sezono
QUOTE(Tina* @ 2009 12 07, 13:57)
O aš sodinu kada man pasirodo reikalinga ir neziuriu sezono
žiūrėjau jūsų augintinius,turite milžinišką gražių kaktusų kolekciją o kokios ten granulės visuose vazonuose įbertos,gal ten tokios trašos?
QUOTE(dzeine01 @ 2009 12 07, 13:34)
žiūrėjau jūsų augintinius,turite milžinišką gražių kaktusų kolekciją o kokios ten granulės visuose vazonuose įbertos,gal ten tokios trašos?
Dekui keramzitas ant vazoneliu pavirsiaus.