Brr kaip sudetingai uzvadintas...
Crassula gražūs augaliukai .Pasirodo dar neužmigom kartu ant palangių su savo kaktusais,o aš jau galvojau,kad be pavasario nebus ko pažiūrėti .
Tina kaip tavo lithopas ?Tik jau labai nesimaivyk nes bijau kad neįkristum man per monitorių
Tina kaip tavo lithopas ?Tik jau labai nesimaivyk nes bijau kad neįkristum man per monitorių
QUOTE(Crassula @ 2009 11 06, 11:50)
Kokie grožiai.
Jau sakiau, kas daugiau jokių naujų kaktusų, bet pamačiusi bent dviejų užsimaniau.
Na kaip juos reikia persodint suzinojau, tik vat klausimas iskilo ar galima ji persodint dabar, nes man ji padavanojo plasmasiniam vazone, o saknys jau lenda pro apatines vazonelio skylutes
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2009 11 07, 13:48)
Na kaip juos reikia persodint suzinojau, tik vat klausimas iskilo ar galima ji persodint dabar, nes man ji padavanojo plasmasiniam vazone, o saknys jau lenda pro apatines vazonelio skylutes
galima ir dabar, nors geriau atideti pavasariui, nes kad jis mazam vazone jam nepakenks, be to kaktusas iki pavasario turetu miegoti, tad tegul stovi taip kaip yra
o kaip isskaiciau molinis vazonas kaktusams nelabai, o kaip glazuruotas keramikiinis?
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2009 11 07, 17:03)
o kaip isskaiciau molinis vazonas kaktusams nelabai, o kaip glazuruotas keramikiinis?
blogai iskaitet, molinis kaip tik
QUOTE(RasiukasR @ 2009 11 06, 21:23)
Nuvariau patikrint palanges, tai toks 1 cm pumpuras islindes. Gal be saules neprasiskleis? uzsimarinaves man jis toks...