Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 16, 12:39)
atejas tas metas, kada reikia naujo plauku dziovintuvo. vis prisiskaiciau cia visko, tai esme tame, kad butina pirkti su jonais, taip?
jie:
neelektrina plauku
stipriai neperdziovina plauku

o kokia firma patartumete?nenoriu labai brangaus, iki 100 lt

Kad plaukų neperdžiovintų, man atoro turi būti drėgmės jutiklis fene g.gif Aš įsivaizduoju, kad jo funkcija ir yra apsaugoti plaukus nuo perdžiuvimo g.gif O jonai - apsaugo nuo įsielektrinimo.
Aš irgi kaip tik dairausi naujo feno ir niekaip neapsisprendžiu ar labai jau reikalingas tas drėgmės jutiklis doh.gif
Atsakyti
Pats geriausias ir labiausiai plauka puoselejantis, bent jau man, yra Zepter kompanijos plauku dziovintuvas su paziangia jonine technologija smile.gif turiu ir firmos philips su jonais uz 250 lt., bet jis sausina plauka..nieko gero, nepalygisnsi pries Zepter smile.gif ir mokejau vos 150 Lt. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu senuka fena su difuzorium,bet jau kaip sakant palaidot reik verysad.gif .Tik kur toki pati rast tai net neisivaizduoju unsure.gif .Jis tinka ne tik plaukams garbanot tongue.gif .Kadangi mano plaukai labai priglude ties saknimis - difuzorius juos laaabai sauniai pakelia blush2.gif .Tik mano plauku daug ir mazi spygliukai netinka doh.gif verysad.gif .O su ilgais dar nemaciau....arba neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2009 05 08, 12:33)
Pats geriausias ir labiausiai plauka puoselejantis, bent jau man, yra Zepter kompanijos plauku dziovintuvas su paziangia jonine technologija smile.gif turiu ir firmos philips su jonais uz 250 lt., bet jis sausina plauka..nieko gero, nepalygisnsi pries Zepter smile.gif ir mokejau vos 150 Lt.  thumbup.gif  wub.gif

nusipirkau ir as toki is Zepter. Dar nebandziau.
Skaiciau koks jis gera, bet nelabai ji ten ir gyria, instrukcijoj tik puse puslapio parasyta apie ji smile.gif
O tikrai jauciasi kad nesausina plauku?
Atsakyti
na jei neatsakot nieko, tai pasisakysiu pati wink.gif
snd isbandziau ji. ar del to , kad jo galingumas silpnesnis nei manojo seno dziovintuvo, ar del to kad tikrai stebuklingas, bet dziovino lb svelniai, ne per karstai. o ir plaukai tokie vslenus ir purus dn thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 02, 10:03)
ir as isigyjau philips 2100W galingumu - labai geras daiktas - su jonu sistema, 3 greiciai, 3 silumos padetys, mygtukas saltam orui (atskirai), 2 antgaliai  thumbup.gif

esu labai patenkinta savo dziovintuvu iki siol drinks_cheers.gif thumbup.gif tobulas daiktas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 23 liepos 2009 - 12:54
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 23, 13:53)
esu labai patenkinta savo dziovintuvu iki siol  drinks_cheers.gif  thumbup.gif tobulas daiktas  wub.gif

user posted image

Ir aš šitą turiu jau tikriausiai apie 2 metus. Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 23, 18:00)
Ir aš šitą turiu jau tikriausiai apie 2 metus. Super  thumbup.gif

maniskiam jau 2.5 metukai ir puikiai veikia thumbup.gif ne karto nebuvo taisykloj biggrin.gif tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 23, 12:53)
esu labai patenkinta savo dziovintuvu iki siol  drinks_cheers.gif  thumbup.gif tobulas daiktas  wub.gif

user posted image

Pas mane toks, pirkau pries 3 metus biggrin.gif Dar veikia tfu,tfu,tfu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau bosch difuzerį. Išsiploviau galvą, sutepiau putom visiškai šlapius plaukus, palenkiau galvą, įdėjau visus plaukus į tą bliudą, bet man absoliučiai nesigavo garbanos, toks vos vos pabangavimas, toli gražu iki norimo efekto. Nusistačiau maximumą (2000) tai plaukai išdžiuvo per minutę.(mano ilgoki). Kokių patarimų turit? Gal putų spec reikia?
Atsakyti
Aš naudoju kažkokį profesionalų džiovintuvą, pirkau iš Medinių šukų ir visai jis nieko: galingas ir greit džiovina. O mano kirpėja naudoja su jonų technologija, tai skirtumas didelis, kur su jonais ir kur be jonų bigsmile.gif Pas jas toks kainuoja 800lt bigsmile.gif dabar labai užsimasinau ir ieškau joninio, patraukliausiai atrodo iš amwėjaus ax.gif tik dar reiktų gerai parametrus išanalizuot ax.gif

Solo, mano kirpėja visad deda spec. priemones prieš difuzorių mirksiukas.gif aš su tom priemonėm dukrai bandiau garbiniuot, tai man vistiek taip nesigauna doh.gif reik kažkaip su temperatūrom žaist...
Atsakyti
Merginos, kam naudojamas tas antgalis? blush2.gif
user posted image
Atsakyti