Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

O pasakykit, kas tas difuzorius? Žinau, kad juo susukami plaukučiai, bet ar čia tik antgalis užsideda ant džiovintuvo, ar čia visai kitas prietaisas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 09 11, 10:18)
O pasakykit, kas tas difuzorius? Žinau, kad juo susukami plaukučiai, bet ar čia tik antgalis užsideda ant džiovintuvo, ar čia visai kitas prietaisas?  blush2.gif

Taip, tai antgalis storais pirstais.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 09 10, 14:57)
O maždaug  į kokią kainą orientuotis, kokio užtektų?  ax.gif

nu va pvz http://www.senukai.l...id=000050781816
difuzorius tai tokios ale šukos- antgalis, kuris padeda palankius plaukus sugarbanoti. daug kam pavyksta- mano kai itin tiesus plaukai- pirkau be difuzoriaus, nes jokio efekto man sad.gif O šiaip paslankius plaukus tai super sugarbanoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virze1 @ 2007 09 11, 17:05)
Taip, tai antgalis storais pirstais.

Aišku, aš taip ir galvojau ax.gif . Tik kažkodėl nepastebėjau, kad kur rašytų "difuzorius". Kiek žiūrėjau, parduotuvėse rašo "antgalis". Užtai ir iškilo toks klausimas blush2.gif

QUOTE(LIAN @ 2007 09 11, 21:16)
nu va pvz http://www.senukai.l...id=000050781816
difuzorius tai tokios ale šukos- antgalis, kuris padeda palankius plaukus sugarbanoti. daug kam pavyksta- mano kai itin tiesus plaukai- pirkau be difuzoriaus, nes jokio efekto man sad.gif O šiaip paslankius plaukus tai super sugarbanoja  thumbup.gif

Ačiū smile.gif .
Atsakyti
O as turiu Bliss, pirkau seniai, gal pries 5 metus ir papigiai, iki siol veikia nepriekaistingai thumbup.gif
Atsakyti
Na va, jau turiu naują Philipsiuką ax.gif . Jūsų patarimais iškart ieškojau šios firmos džiovintuvo. Ko gero toks pat kaip Tiffany ir Giselle - keraminis SalonPro 2100 W, yra jonizatorius, trys padėtys karščiui reguliuoti, trys padėtys oro srautui reguliuoti ir du antgaliai smile.gif. Tikiuosi geras, nes Philips firma žinau, kad gera thumbup.gif .
Atsakyti
Džiovinau šiandien plaukus nauju džiovintuvu. Galėtų lengvesnis būti, truputį pavargsta rankos verysad.gif ir valdyti matyt reikia priprasti. Turėjau (tiksliau dar turiu, reikia bandyti atgaivinti) nediduką Mirage, man jis toks patogus buvo, tarnavo 10 metų, tik jis be jonizatoriaus ir galingumas 1200 W, nors galingumo visai man užteko ax.gif
Dabar galvoju, gal geriau reikėjo ne keraminį pirkti, buvo toks pat Philpsas, tik ne keraminis, truputį lengvesnis.
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
gal galėtų kas nors iš patirties(ar šiap savo nuomonę) parašyti kokiį atsiliepimą apie Rowenta BRUSH ACTIV

http://www.brushacti...brushactiv.html

noriu pirkt, bet nėr kaip išbandyt, tai abejoju vis rolleyes.gif
ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 30 lapkričio 2007 - 11:21
Gal kas man galvą nusuks, bet Philps feno niekam nerekomenduočiau. Kiek aš jų neišbandžiau... nei viens nesugebėjo net garantinio laikotarpio atlaikyti... Kol galiausia neatlaikiau ir nusipirkau skirtą profesionalams. Tiesa sunkus kaip velnias, bet veikia nepriekaištingai... na kokius 4 metukus naudoju ir nieko naujo nebenoriu...
Tai dabar ir į kitą Pfilips produkciją žiūriu gana atsargiai ir jei yra galimybė, renkuosi kito gamintojo, dabar turiu tik Philips dantų šepetuką, lyg ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 30 lapkričio 2007 - 14:52
Įsigijau Pfilips džiovintuvą, 2200 W, su jonu sistema (čia paskaičiau, kad imti tik tokį). Ir ką gi, jau po pirmo džiovinimo elektrinosi plaukai. o kai parodžiau džiovintuvą draugui, dirbančiam Topo centre, įvertino kaip vieną iš geresniu džiovintuvu, tik va, pasake, kad tie jonai tai tik mėlyna lemputė ir didelė reklama.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 01 03, 17:31)
Įsigijau Pfilips džiovintuvą, 2200 W, su jonu sistema (čia paskaičiau, kad imti tik tokį). Ir ką gi, jau po pirmo džiovinimo elektrinosi plaukai. o kai parodžiau džiovintuvą draugui, dirbančiam Topo centre, įvertino kaip vieną iš geresniu džiovintuvu, tik va, pasake, kad tie jonai tai tik mėlyna lemputė ir didelė reklama.

Rimtai? verysad.gif Tai ne kas tada.. As turejau toki paprasta, Vido. Tarnavo ilgai, bet meciau sonan ir sugalvojau, kad reikia man sustro naujo kokio nors blush2.gif Tai visgi ar yra skirtumas - ar uz 20lt, ar uz 200lt dziovintuvas? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 15, 21:53)
va turiu sita zveriuka, kelios minutes siltu oru ir plaukai isdziovinti bigsmile.gif
dar jis keramikinis  biggrin.gif galingas, labai geras iplauku dziovintuvas  thumbup.gif

user posted image

Ir as isigijau toki dziovintuva, kaip tik Elektromarkte buvo jam nuolaida. Labai esu patenkinta, daiktas thumbup.gif
Atsakyti