Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

nuejau rinktis dziovintuvo, o kad labai jau visokiu tu spygliu yra... tai ir pasimeciau blush2.gif vieni spyglai ilgi, kiti trumpi, kiti tokie smaili . tai dabar patarkit del tu spygliu i ka man ziuret??? kuo ten skirias? su kuriais patogiau ar ilgesniais, ar trumpesniais? ar geriau kai ju yra daug, ar kai maziau???
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2004 09 04, 15:00)
Hmmm, ir man paidare idomu  g.gif
Bet jauciu difuzorius tinka tik toms kuriu plaukai linke suktis, nes mano tai visai tiesus, labai nepaslankus sukimui. Ir pakankamai ilgi, tai irgi jauciu netiks, cia jauciu geriau pas ka trumpesni plaukai? ane?

Šiaip jei turi pusilgius plaukus, tai labai gerai pakelia juos nuo šaknų thumbup.gif . Man labai tinka šis daiktas. Tai pat ir garbanikės neblogos gaunasi smile.gif
Atsakyti
PHILIPS KUR 160 LITU thumbup.gif SUKOS,FENAS,DU SEPECIAI ,KARSATAS,SALTAS ORAS,JONIZATORIUS,KERAMINIS PAVIRSIUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga saule: 08 vasario 2007 - 17:22
naudojau n metų mažytį Brown feną, vidutinio galingumo ir patį elemetariausią. difuzoriaus jam pritaikyti nepavyko, matyt per senas modelis. tai kai susiruošiau pirkti galingą feną šuniui džiovinti, pažiūrėjau kad su difuzorium būtų. galvojau, gal kada ir pasinaudosiu kokį kartelį g.gif na ir Maximoj nuroviau 2000 W kažkokį Babyliss ne patį brangiausią... šunį išdžiovinau, kurią dieną ir pati pasibandžiau thumbup.gif dabar tik su tuo difuzorium ir džiovinuosi thumbup.gif
Atsakyti
ir as isigyjau philips 2100W galingumu - labai geras daiktas - su jonu sistema, 3 greiciai, 3 silumos padetys, mygtukas saltam orui (atskirai), 2 antgaliai thumbup.gif

va turiu sita zveriuka, kelios minutes siltu oru ir plaukai isdziovinti bigsmile.gif
dar jis keramikinis biggrin.gif galingas, labai geras iplauku dziovintuvas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
ekstra atveji reikejo dziovintuvo. tai nuvariau i maxima ir uz 15 ar 20 Lt nusipirkau AFK su difuzorium. nesitikejau nieko gero, taciau pasirodo galingas koks. ir kitos, kurioms buvau davus pasinaudot sako "oho kaip pucia" smile.gif
lyginant su kitais kuriuos turiu tai sis taikrai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkite dar patirtimi dėl plaukų džiovintuvo:reikia labai skubiai nupirkti dukrai gimtadienio proga(vasario 23). Jos plaukai stori, ilgi, mėgsta dažnai plautis...mėgsta kad būtu kiek galima labiau tiesesni...
Kiek paskaičiau tai niekas nesiskundžia Philips firma...gal reikėtu kad būtu su tais jonais
Maniau dar už šimtą litų gausiu, bet jei geresnis tai tikriausiai i 100 Lt neįtilpsiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarra @ 2007 02 21, 17:18)
Merginos, pasidalinkite dar patirtimi dėl plaukų džiovintuvo:reikia labai skubiai nupirkti dukrai gimtadienio proga(vasario 23). Jos plaukai stori, ilgi, mėgsta dažnai plautis...mėgsta kad būtu kiek galima labiau tiesesni...
Kiek paskaičiau tai niekas nesiskundžia Philips firma...gal reikėtu kad būtu su tais jonais
Maniau dar už šimtą litų gausiu, bet jei geresnis tai tikriausiai i 100 Lt neįtilpsiu... g.gif

su jonais butinai, nes tada plaukai nesielektrina drinks_cheers.gif maniskis kainavo 129 lt, bet cia ilgaamzis daiktas mirksiukas.gif manau vertetu nusipirkti kokybiska, negu kelis kartus pirkti pigesniu 4u.gif na, cia mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Mano plaukų džiovintuvas "baigiasi". Noriu gero. Kokį patartumėt? Gal būna kartu su difuzoriumi?
Atsakyti
Turiu Philips Salon Pro su jonizatoriumi, labai patenkinta, tiek greitis, tiek karstis, tiek saltis reguliuojasi. Plaukuciai lieka blizgus ir taip nesauseja. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 09 09, 11:12)
Mano plaukų džiovintuvas "baigiasi". Noriu gero. Kokį patartumėt? Gal būna kartu su difuzoriumi?

Būtinai su jonizatorius- pvz philips. Mano visos kolegės nusipirko kai pamatė efektą plaukam- nesielektrina, plaukas toks glotnus, švelnus. ir auga sakyčiau greičiau. ir galai nedžiūsta, nelūžinėja. turiu jau gal 2 metus- super tarnauja (ir šunį džiovinu su juo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2007 09 10, 17:06)
Turiu Philips Salon Pro su jonizatoriumi, labai patenkinta, tiek greitis, tiek karstis, tiek saltis reguliuojasi. Plaukuciai lieka blizgus ir taip nesauseja. Rekomenduoju smile.gif

QUOTE(LIAN @ 2007 09 10, 17:23)
Būtinai su jonizatorius- pvz philips. Mano visos kolegės nusipirko kai pamatė efektą plaukam- nesielektrina, plaukas toks glotnus, švelnus. ir auga sakyčiau greičiau. ir galai nedžiūsta, nelūžinėja. turiu jau gal 2 metus- super tarnauja (ir šunį džiovinu su juo smile.gif)

O maždaug į kokią kainą orientuotis, kokio užtektų? ax.gif
Atsakyti