Pas mane irgi tas pats,reikia laikyti mygtuka visa laika,kad pustu saltas oras
Jeigu pirkčiau feną, (dar kol kas turiu) tai tik su kelių padėčių nustatymu, t.y. kad būtų šalta srovė. Dabar niekuomet nedžiovinu plaukų karštu oru, tik šaltu, mažiau jiems kenkiama. Dar nepirkčiau visai pigaus feno, nes tokie greit perdega ir jų nieks netaiso, nes yra kaip ir vienkartiniai. Nepirkčiau ir labai brangaus su visokiais papildomais šepečiais ir pan., nes jais pačiam neišeina pasinaudot be kažkieno pagalbos, tokį turėjau bet taip ir nesugebėjau kažko mandresnio išgaut iš savo plaukų. Patinka galingi fenai, nes mėgstu jais džiovint batus, kojines, pėdkelnes, kartais ir didesnius rūbus.
manau,kuo brangesni sfenas,tuo geriau(mazdaug)
mano drauge turi kazkoki is naujausiu,kuris net turi spec srove,kad plaukai nesielekktrintu
mano drauge turi kazkoki is naujausiu,kuris net turi spec srove,kad plaukai nesielekktrintu
Turiu Clatronic fena, jau kokie 7 metai, gavau dovanu Nieko ypatingo jis, bet laiko tikrai gerai, ir nei karto nebuvo sugedes!
Nemanau,kad verta mokėti didelius pinigus už džiovintuvą. Skirtumo nepastebėjau.
Manu, geriausiai nusipirkti Maximose ar Ermitaže. Kainos tikrai nedidelės, o ir garantiją suteikia. Svarbu galingesnį pasirinkti.
Manu, geriausiai nusipirkti Maximose ar Ermitaže. Kainos tikrai nedidelės, o ir garantiją suteikia. Svarbu galingesnį pasirinkti.
Sveikutes. kas vis dar domisi plauku dziovintuvais-man kirpeja patare pirkti toki, kuriame butu jonu sistema( ant dziovintuvo buna parasyta-ION).Sako, kad taip maziau kenkia plaukams.
taip, tikrai patariu pirkti su jonu sistema ypac artejant salciams - nesielektrina taip plaukai
gavau dovanu labai gera dziovintuva: ROWENTA provital. 1800 W. yra tinklelis, kad plauku neitrauktu (tai labai rekomenduojama, jei norit, kad ne taip greit perdegtu ir pan). norincioms pakelti plaukucius - butent tas variantas labai geras - kadangi tas difuzeris masazuojantis ir tie "pagaliukai" juda ijungus fena. nuostabus ir atpalaiduojantis dalykas tiksu situo garbanos nelabai iseina, nors mano plaukuciai banguojasi, tai be vargo ir su situo pavyksta but garbanei taip pat jis padarytas, kad tyliau veiktu ir butu lengvesnis, nes pakankamai didelis. reguliuojasi karstis ir vejo stiprumas (viso 6 pozicijos + saltas oras ir jonu sistema). be to, nusistato, vital funkcija, kai yra optimaliausias vejo greitis ir karstis, kai saugomas plaukas
aviteloj mokejom 166lt, o topo centre - 175lt maciau. Kaunietes pameginkit i Elix nukeliaut, ten technika, kiek maciau, pigiausia. tik nezinau ar yra tas fenas...
labai dziaugiuosi ji turedama
gavau dovanu labai gera dziovintuva: ROWENTA provital. 1800 W. yra tinklelis, kad plauku neitrauktu (tai labai rekomenduojama, jei norit, kad ne taip greit perdegtu ir pan). norincioms pakelti plaukucius - butent tas variantas labai geras - kadangi tas difuzeris masazuojantis ir tie "pagaliukai" juda ijungus fena. nuostabus ir atpalaiduojantis dalykas tiksu situo garbanos nelabai iseina, nors mano plaukuciai banguojasi, tai be vargo ir su situo pavyksta but garbanei taip pat jis padarytas, kad tyliau veiktu ir butu lengvesnis, nes pakankamai didelis. reguliuojasi karstis ir vejo stiprumas (viso 6 pozicijos + saltas oras ir jonu sistema). be to, nusistato, vital funkcija, kai yra optimaliausias vejo greitis ir karstis, kai saugomas plaukas
aviteloj mokejom 166lt, o topo centre - 175lt maciau. Kaunietes pameginkit i Elix nukeliaut, ten technika, kiek maciau, pigiausia. tik nezinau ar yra tas fenas...
QUOTE(anille @ 2005 11 13, 11:33)
manau,kuo brangesni sfenas,tuo geriau(mazdaug)
su joniniu srautu
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 13, 17:20)
Nemanau,kad verta mokėti didelius pinigus už džiovintuvą. Skirtumo nepastebėjau.
kai nusipirksi brangesni, iskart pastebesi
anksciua turejau Clatronic mazuti. apie 10 metu laike. 1800W galingumo, tikrai geras. nezinau kiek kainavo, gavau dovanu.
toliau seke philips fenas su visokiais antgaliais - sukti, lyginti plaukams ir tt. isvada - nei vieno antgalio nenaudojau, nepatogu. imdavau apavalu sepeti ir sukdavau plaukus. vargsiukas kol isdziovindavo su savo 1000W....mano draugas skubindavo istisai mane
neseniai isigijau Philips dziovintuva 2100W galingiausias koki turejau, dziovina nepaprastai greitai - 3 sroves stiprumo ir 3 siltumo padetys, oro sroves greito atsaldymo mygtukas, joninio srauto funkcija, nusiimantis dangtelis isvalyti plaukams, difuzorius. kaina : 149 lt atrodo.
komentaras- tikrai geras ir galingas.
kazkas dar minejote, kad Braun lyg reikia ta mygtuka nuspaudus laikyti, kad butu saltas oras...kazka ne taip supratote gal? iprastas rezimas jau yra vesus oras - melynu rutuliuku pazymeta. tas atskiras mygtukas skirtas tam, kad pasinaudojus siltesniu ar karstu rezimu, galima butu greitai atsaldyti oro srove. jo laikyti tikrai nereikia istisai, 3-5 sekundes ir srove tampa vesi. po to jau atleidziate ta mygtuka ir naudojates normaliai.
Man puikiausisai tinka ir Scarlet plauku dziovintuvas. Vatu dabar nepamenu,bet grizus paziuret galesiu. Jis Turi difuzoriu ir siaura antgali, turi 3 temperaturas ir 2 greicius. Dziovina greitai ir gerai. Jonizatoriaus man kaip ir nereikia,nes naudoju preiemone nuo elektrinimosi,kuri puikiai veikia
QUOTE(CrazySun @ 2005 11 15, 17:42)
taip, tikrai patariu pirkti su jonu sistema ypac artejant salciams - nesielektrina taip plaukai
As taippat turiu toki pati ROWENTA dziovintuva. Tikrai nesigailejau, kad isigijau, nors parduotuveje labai ilgai dvejojau ir rinkausi tarp jo ir Philipsiuko.. tiesa, tais masazuojanciais pirsciukais, kuriais taip zavejausi, naudojuosi ne ypatingai daznai Bet vis tiek Rowenta labai geras fenas...
QUOTE(fidele @ 2005 11 17, 21:47)
As taippat turiu toki pati ROWENTA dziovintuva. Tikrai nesigailejau, kad isigijau, nors parduotuveje labai ilgai dvejojau ir rinkausi tarp jo ir Philipsiuko.. tiesa, tais masazuojanciais pirsciukais, kuriais taip zavejausi, naudojuosi ne ypatingai daznai Bet vis tiek Rowenta labai geras fenas...
mano drauges philips'iukas jau 2kart nestas taisyt...gal tik brokas, bet...
ROWENTA valdo