Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

sveikos, va artejau saltas metas, kai plaukai savaime nespeja isdziuti(bent jau man). prireike plauku dziovintuvo, noriu tokio su difuzorium ar kaip ten vadinasi, zodziu kad plaukus papustu. pardutuves apejau ir kainos labai skirias, yra uz pora simtu bet yra sutuo difuzeriu iki 50 lt. patarkit 4u.gif
Atsakyti
As pirkau pavasari Hyper Rimi dziovintuva su defuzeriu,firma Sirijus (jei neklystu lietuviska firma g.gif ),tai va yra 2 greiciai ir salta ora padaryti irgi galima,mokejau apie 40lt,dar veikia biggrin.gif
Atsakyti
o plaukus papucia?
Atsakyti
Nesuprantu tavo klausimo blush2.gif
Atsakyti
man ir prireike dziovintuvo, nes manasis sudege, patarkit ka pirkt smile.gif gal kur nuolaidos yra?

Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 10 16, 19:34)
Nesuprantu tavo klausimo  blush2.gif

nu as taip isivaizduoju kad tas difuzeris turetu isdziovint plaukus puriau nei paprastas, kazkaip papust, jei tuos spyglius i plaukus ileidi... kazkaip pakelt nuo saknu, padaryt puresnius, didesnes apimties ir pan.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 10 16, 22:58)
nu as taip isivaizduoju kad tas difuzeris turetu isdziovint plaukus puriau nei paprastas, kazkaip papust, jei tuos spyglius i plaukus ileidi... kazkaip pakelt nuo saknu, padaryt puresnius, didesnes apimties ir pan.? blush2.gif

as tai turiu philipsa su difuzorium, bet tiesa sakant nemoku isvis su juo naudotis doh.gif kazkur mamoj skaiciau kad reikia ten sruogas kazkaip i ta difozoriaus antgali suraityti ir dziovinti po viena, tada jie purus ir banguoti gaunasi g.gif
Atsakyti
Siandien buvau Vilkpedej ir maciau ten labai daug ir ivairiu dziovintuvu,kainos nuo 40lt iki 200lt,yra ir su defuzeriais mirksiukas.gif
Mano plaukai tikrai tampa puresni kai jos dziovinu su defuzeriu,o jei plaukai linke garbanuotis tai isvis super sukuosena galima padaryti ax.gif
Atsakyti
tai va mano linke garbiniuotis, tai sakau gal su tuo difuzeriu gautus grazios garbanos sruogom... ax.gif nes su paprastu dziovintuvu tai tokie nususe plaukai gaunas cry.gif
Atsakyti
Pirkau Akropolio Ermitaze 2 aukste dziovintuva. Ziurejau, kad butu gaingesnis, t.y. per trumpesni laika isdziovintu. Issirinkau 1600W uz 26Lt., o kad butu puresni, naudoju putas ir dziovinu plaukus nuleidus galva zemyn, pusdama oro srove riesinga augimo kryptimi, i saknis, o baigiant dar su apvaliu sepeciu pamodeliuoju ir suteikiu reikiama forma smile.gif
Difuzeriu nesinaudoju, nes man jis nepatinka. Sesuo nusipirko, tai ji graziai su juo susigarbanoti nemoka, tai irgi paguldytas guli - tik pinigus sumokejo ir vistiek su suktukais miega, kai reikia garbanas pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
as visada turejau problemu su fenais,kadangi mano ilgi plaukai,kai as juos dziovindavau nuolat i fena itraukdavo mano plauku(i gala feno) ir po kiek laiko jis sugesdavo.Tai dabar nusipirkau Philips fena uz 76lt,su apsauga nuo plauku,turiu omeny specialiai padaryta kad neitrauktu propeleris plauku. Ir esu laaabai patenkinta 4u.gif Greitis 1900Wt,kitaip su letesniu ilgai dziovinsiu plaukus.2 greiciai 3 temperaturu lygiai.Manau reikia rinktis pagal galinguma,ir kad butinai ta apsauga butu ,nes ant pigesniu nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 18 spalio 2005 - 10:44
as tai mamai padovanojau Brauna, buna ten ir su difozoriais ar kitokiais pribumbasais nuo ko priklauso kaina mirksiukas.gif mamai reikejo butinai mazo, nes mano philipsas jai buvo labai nepatogus laikyti, nes is didziuju jis yra blush-anim-cl.gif2 tada as ziurejau kad galingas butu - emiau 1800W, nes kuo galingesnis tuo greiciau plaukai isdzius mirksiukas.gif yra spec. tinklelis uzdetas - apsauga nuo plauku, ji galima ir nuimti. smile.gif atrodo yra trys greiciai ir tris skirtingus karscius putimo galima nustatyti. Garantija 2 metams suteikiama, vienintelis kas nepatiko kad salto oro srove yra atskiras mygtukas ir ji reikia nuspaudus laikyti pastoviai jai nori kad pustu doh.gif
Atsakyti