va va...labai cia jus i tema As kaip tik vakar i tuos daikciukus ziurejau - irgi masciau ar mano plaukams tiktu ir...apskritai ar juo naudotis mokeciau:) A tai dabar plaukai i nevilti varo kartais. Nera jie tiesus, bet ir ne garbanoti, nei ilgi nei trumpi. Buna kad puse ryto as juos glostau glostau, klijuoju visaip..kol iki darbo nueinu vel jie man vienam shone i viena puse raitosi, kitam i kita... A dar paskutini karta tai ir kirpeja "paguode". Kirpo kirpo, o paskui sako..."nesuprantu...raitosi cia jie kazkaip" eh...tai jai jau profei problema su jais, tai gal difuzorius man padetu:)
buvau vakar parduotuvej tai man sake kad reikia atsines savo fena ir pritaikys ta difuzoriu. bet tada apziurejau ju tuos turimus difuzorius ir jie kazkokie keisti, nedaug tu danteliu. ir nera is ko pasirinkti ar su ilgais ar trumpais danteliais
as visad galvojau kad tas antgalis naudojamas tik pakelti plaukus nuo galvos, o cia matai suraitymams jis ir maciau ta su koala purskikli u kazkur 8lt, bet nieko nepirkau
as visad galvojau kad tas antgalis naudojamas tik pakelti plaukus nuo galvos, o cia matai suraitymams jis ir maciau ta su koala purskikli u kazkur 8lt, bet nieko nepirkau
Tai taip dabar ir pasimeciau...ar tas prietaisiuks plaukus dziovindamas pakelia nuo shaknu ar ir sugarbanoja? Ir apskritai kokiu principu jis veikia, neisivaizduoju jei garbanoja, kaip jis tas garbanas daro...
Asta, lengviau parodyciau kaip veikia ....Zodziu tik isplautus plaukus issukuoji- sutepi pacios stipriausios fiksacijos putomis ir plaukus dziovini tuo fenu kur yra antgalis su strypukais....i ta difuzoriaus bliuda dedi plaukus, taip dziovini- pradzioj galva palenkus....zodziu jei nei karto nesi bandzius- geriau nueik i kirpykla, paprasyk kad padarytu sukuosena su difuzorium- ir sekanti karta puikiausiai pati pasidarysi tokia pacia
Niu va as ir isigijau fena su difuzorium (vyras dovanu nupirko )
Tai jau viena karta isbandziau, nu susisuko jie man, bet ne taip kaip buvo kirpykloj sugarbanoje Kazkaip labai greit jie man isdziuvo, nespejo kaip reikiant susigarbanot, nu bet dar tik pirmas kartas, gal igusiu veliau ir geriau pavyks
Ziuresim, bet dabar nors fena gera turiu Ir dar mastau, gal su per trumpais danteliais nusipirkau bet ten pas mane visokio ilgio jie, ir trumpesni ir ilgesni
Tai jau viena karta isbandziau, nu susisuko jie man, bet ne taip kaip buvo kirpykloj sugarbanoje Kazkaip labai greit jie man isdziuvo, nespejo kaip reikiant susigarbanot, nu bet dar tik pirmas kartas, gal igusiu veliau ir geriau pavyks
Ziuresim, bet dabar nors fena gera turiu Ir dar mastau, gal su per trumpais danteliais nusipirkau bet ten pas mane visokio ilgio jie, ir trumpesni ir ilgesni
Ingute ot gerai, kad gera daikta isigijai, as dar neturiu, kaledu senelio prasysiu ...Tik ziurek spec. putas plaukams isigyk, is dziovink vis kisdama plauku sruogas i ta difuzoriaus bliuda...O del spygliu ilgio, tai man kirpeja sake, kad kuo ilgesni plaukai, tuo ilgesni ir sereliai difuzoriaus turi buti..., bet bandyk su abiem antgaliais ...
QUOTE(babarskas @ 2004 09 09, 10:44)
buvau vakar parduotuvej tai man sake kad reikia atsines savo fena ir pritaikys ta difuzoriu. bet tada apziurejau ju tuos turimus difuzorius ir jie kazkokie keisti, nedaug tu danteliu. ir nera is ko pasirinkti ar su ilgais ar trumpais danteliais
o kur galima pirkti atskirai antgalius?
Užsimaniau įsigyti difuzorių, bet turiu gerą BRAUN feną, gerai būtų prie jo tik antgalį, bet niekur nemačiau, kad atskirai būtų pirkti.
Dar klausimas dėl antgalių:
mačiau fenų su įvairiais - yra lygtai pusiau guminių pusiau plasmasinių - jie brangesni.
Tie kurie pigesni - tik plasmasiniai, ar nelabai skauda, nes kai man kirpykloje šukuosena darė, tai taip galvos odą masažavo
As turiu fena su dideliu difuzorium,pas mane tie spygliai plastmasiniai,
bet man tai nieko ten neskauda. As isiplaunu galva,sutepu zele arba ne,
ziurint kokio efekto noriu ir palenkus galva i difuzoriu "sudedu" daly plauku, ir palaikau kol pradzius ir taip visa galva, galima dar sukamaisiais judesiais bandyt pakelti saknis.
Jei abejojat ar pirkti tai is kokios draugeles galima pasiskolinti ir pabandyti-bus matyt ar tinka ir patinka.
bet man tai nieko ten neskauda. As isiplaunu galva,sutepu zele arba ne,
ziurint kokio efekto noriu ir palenkus galva i difuzoriu "sudedu" daly plauku, ir palaikau kol pradzius ir taip visa galva, galima dar sukamaisiais judesiais bandyt pakelti saknis.
Jei abejojat ar pirkti tai is kokios draugeles galima pasiskolinti ir pabandyti-bus matyt ar tinka ir patinka.
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 02, 17:12)
o kur galima pirkti atskirai antgalius?
Užsimaniau įsigyti difuzorių, bet turiu gerą BRAUN feną, gerai būtų prie jo tik antgalį, bet niekur nemačiau, kad atskirai būtų pirkti.
mačiau fenų su įvairiais - yra lygtai pusiau guminių pusiau plasmasinių - jie brangesni.
Tie kurie pigesni - tik plasmasiniai, ar nelabai skauda, nes kai man kirpykloje šukuosena darė, tai taip galvos odą masažavo
tas difuzorius per 50 lt kainuoja , maciau juos toj superinej pardej, vilkpedej. bet pastebejau kad galima nusipirkti uz tokia kaina ir visa fena su difuzorium , nu aisku ne braun, bet...
QUOTE(babarskas @ 2005 01 02, 20:43)
tas difuzorius per 50 lt kainuoja , maciau juos toj superinej pardej, vilkpedej. bet pastebejau kad galima nusipirkti uz tokia kaina ir visa fena su difuzorium , nu aisku ne braun, bet...
jau šilčiau , o jei dar tiksliau? numanau kad gali būti tik shwarzkopf parduotuvė, kitų skirų plaukų prekėms ten nežinau
o kas dar tiksliau? daugiau neturiu ka prideti