Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

QUOTE(DovileGajauskiene @ 2012 02 01, 17:32)
Sveikos, gal ir man patarsit  ax.gif  Gal kuri turit Valera gamintojo profesional linijos plauku džiovintuvą, ar teko girdėt apie juos ką nors???  g.gif
Išsirinkau tokį:
user posted image
VALERA SN 9200T RC
2000 W, profesionalus
6 srauto/temperatūros parinktys + šaltas
2 siauri antgaliai (6 ir 7,5 cm)
„Tourmaline" jonų technologija
3 m laidas su „Rotocord"
Kompaktiškas (ilgis 17 cm)
Lengvas: 540 g.
Ilgaamžis AC variklis (2000 val.)
Garantija 2 metai.
Valera plaukų džiovintuvus, plaukų tiesinimo žnyples, nagų šlifavimo prietaisus bei įrankius gamina savo gamykloje esančioje pačioje Šveicarijoje - tai užtikrina ypatingai aukštą produktų kokybę.

Techniniai duomenys geri, na ir gražus mirksiukas.gif . Na, o rankoje turėjote- patogus laikyti?
Tik man (gal kam pasirodys ir juokinga, bet tai tik mano nuomonė) tiesą pasakius tas Nano nelabai liptų, kažkaip man nelabai patikimai atrodo tos Nano molekulės- kažkas dar mažai žinoma ir ištirta kaip jos veikia mūsų organizmą g.gif g.gif g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 01 vasario 2012 - 19:55
QUOTE(DovileGajauskiene @ 2012 02 01, 18:32)
Sveikos, gal ir man patarsit  ax.gif  Gal kuri turit Valera gamintojo profesional linijos plauku džiovintuvą, ar teko girdėt apie juos ką nors???  g.gif

Laba smile.gif
turiu valera plaukų džiovintuvą, esu labai patenkinta, jau kokius 1-2 metus, net nežinau tiksliai kiek, puikiai veikia, greitai džiovina smile.gif swiss nano 9200, tik pas mane juodas, lygiai toks pats thumbup.gif patenkinta aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 02, 11:44)
Laba smile.gif
turiu valera plaukų džiovintuvą, esu labai patenkinta, jau kokius 1-2 metus, net nežinau tiksliai kiek, puikiai veikia, greitai džiovina smile.gif swiss nano 9200, tik pas mane juodas, lygiai toks pats  thumbup.gif patenkinta aš  mirksiukas.gif

Kiek Jūs, jei ne paslaptis, už savąjį mokėjot blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
[quote=pantera72,2012 02 01, 21:54]
Techniniai duomenys geri, na ir gražus mirksiukas.gif . Na, o rankoje turėjote- patogus laikyti?
Tik man (gal kam pasirodys ir juokinga, bet tai tik mano nuomonė) tiesą pasakius tas Nano nelabai liptų, kažkaip man nelabai patikimai atrodo tos Nano molekulės- kažkas dar mažai žinoma ir ištirta kaip jos veikia mūsų organizmą g.gif g.gif g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Laikiau rankoj jis man patogus, tik aisku mano 7metus atitarnaves Braun džiovintuvas smagesnis ir lengvesnis buvo, bet sita paemus i rankas jaučiasi aukštos kokybės daiktas, kiek žiūrėjau kitus varijantus tai nei vienas nebuvo toks, kad pasakyčiau Vau... thumbup.gif ir net nežinau iš kokių kitų gamintojų dar pasižiūrėt g.gif
Atsakyti
[quote=DovileGajauskiene,2012 02 02, 14:26]
[quote=pantera72,2012 02 01, 21:54]
Laikiau rankoj jis man patogus, tik aisku mano 7metus atitarnaves Braun džiovintuvas smagesnis ir lengvesnis buvo, bet sita paemus i rankas jaučiasi aukštos kokybės daiktas, kiek žiūrėjau kitus varijantus tai nei vienas nebuvo toks, kad pasakyčiau Vau... thumbup.gif ir net nežinau iš kokių kitų gamintojų dar pasižiūrėt g.gif
[/quote]

Na jei kainos atžvilgiu didelės reikšmės neteikiate, nors ir šis ne iš pigiųjų, tai dar galit pasižiūrėti iš Parlux (profesionalūs ir vertinami kirpėjų) bei BaByliss Pro (būtent Pro, nes tai profesionalūs, yra lb panašaus dizaino ne profesionalių schmoll.gif ) mirksiukas.gif . Aš irgi turiu Zepterį atitarnavusį 7 metus ir dar veikiantį, bet jau netenkinantis galingumas, tai šį kart pirkau BaByliss Pro šį: http://www.krinona.l...p...926&lang=lt irgi nėra pigus, nors kurį mieliau bučiau pasiėmusi, žymiai brangesnis ir negalėjau sau to leisti verysad.gif , bet nesiskundžiu ir šiuo, žiūrėsiu kiek tarnaus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zino kur gauti toki daikta ar kazka panasaus ir ar isvis vertas demesio. Cia tos sukos paspaudus mygtuka pacios sukasi, nerandu niekur lietuvisko aprasymo, tik youtubeje prisiziurejau kaip paprasta ir lengva darbuotis su juo ir uzsinorejau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 02 06, 20:31)
Sveikos, gal kas zino kur gauti toki daikta ar kazka panasaus ir ar isvis vertas demesio. Cia tos sukos paspaudus mygtuka pacios sukasi, nerandu niekur lietuvisko aprasymo, tik youtubeje prisiziurejau kaip paprasta ir lengva darbuotis su juo ir uzsinorejau  bigsmile.gif
user posted image

Kažkada panašų rodydavo per TV "Top Shop". O šiaip gal čia: http://pigu.lt/buiti...brush?id=464621 , http://www.azon.lt/S...AS130E.html#top g.gif . Na pažiūrėjus atrodo puikus daiktas, gerai būtų, tik norėčiau gal kiek galingesnio ir su didesniu šepečiu (iš dydžiojo), aš taip žaidžiu su apvaliu šepečiu ir plaukų džiovintuvu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 02 06, 20:31)
Sveikos, gal kas zino kur gauti toki daikta ar kazka panasaus ir ar isvis vertas demesio. Cia tos sukos paspaudus mygtuka pacios sukasi, nerandu niekur lietuvisko aprasymo, tik youtubeje prisiziurejau kaip paprasta ir lengva darbuotis su juo ir uzsinorejau  bigsmile.gif

panasiu maciau euronics parduotuveje:
user posted image

norejau irgi tokio, bet apsisprendziau pirkti gera dziovintuva, dabar ieskau, irgi noreciau galbut is Babyliss g.gif
Atsakyti
Įsigijau Philips H8183 su jonais už 100lt. ir sėkmingai naudojuos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Na isigijau visgi philips hp 8665
user posted image
Dabar plauku dziovinimas tapo vienas malonumas, vis laukiu sekancio galvos plovimo ir plauku dziovinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 04 11, 16:57)
Na isigijau visgi philips hp 8665
user posted image
Dabar plauku dziovinimas tapo vienas malonumas, vis laukiu sekancio galvos plovimo ir plauku dziovinimo  lotuliukas.gif

Kiek mokėjot? Ir ar su jonizatoriumi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 11, 16:03)
Kiek mokėjot? Ir ar su jonizatoriumi  g.gif ?

Su jonizatorium, su keraminiais elementais, turi salta ora, na laidas galetu buti kiek ilgesnis, mokejau siektiek virs 200 lt, tiksliai nepamenu. Bet tokiai kaip man, kurios abi rankos kairios, plauku dziovinimas budavo kosmaras kazkoks biggrin.gif o dabar imi sruoga, spaudi mygtuka ir tas aparatas viska padaro pats biggrin.gif Tik lengviau formuoti jau gerokai padziuvusius plaukus, kazkaip tik ranksluosciu nusausintus plaukus sunkiau suka, tai as kai niekur neskubu, pradziovinu plaukus naturaliai ir po to suo fenu jau formuoju, kai kur skubu, tai prapuciu ispradziu paprastu dziovintuvu.
Atsakyti