QUOTE(Vitalma @ 2012 01 04, 11:49)
Ojei kaip sunku lysti vėl į nežinomą gamintoją, tuo labiau, kad labai mažai informacijos internete apie ETI , IMETEC
Mane irgi domina tas antras variantas iš mano įmestų, man parduotų už 250lt., na reikia susitaikyti su ta suma arba vėl praleisti pusdienį nagrinėjant naujus gamintojus
Aš irgi jį nusipirkau už 250lt. Tik pirkau iš Krinonos per "Medines šukas" nes buitiniam naudojimui jie suteikia 2m. garantija

. Bet noriu apie "Medines šukas" papasakoti kaip jos negražiai pasielgė

, tad, manau, daugiau iš jų nieko nebepirksiu- ieškosiu kitur įsigyti reikiamą daiktą. O istorija tokia: išsirinkau pagaliau plaukų džiovintuvą, užsisakiau "Medinėse šukose", pagal jų tvarką palikau 100lt. užstatą. Džiovintuvą (priedo dar pirkau difuzoriu) užsisakiau liepos viduryje, mano išsirinktas be nuolaidos tada kainavo 264lt. Atvežė mano užsakymą, užsakyta dar senąja kaina, atsiimti ėjau 07-19d. ir atsiimant pareiškė, jog nemalonu, bet prekės po 5lt. pabrango (sakė "Krinona" pabrangino)

, na susimokėjau brangiau, su nuolaida vis vien gavosi pigiau, nei būčiau mokėjusi pilna kaina, bet, manau, jei parduotuvė priėmė užsakymą sena kaina, tai ir turi prekę pristatyti kaina galiojusia užsakymo metu

. Grįžusi namo parašiau "Krinonai" ir išsiaiškinau, jog nuo rugpjūčio "Krinonoj" dauguma BaByliss Pro prekių brangs, kas po 5lt. kas daugiau. Tai va "Medinės šukos" tuo pasinaudojo anksčiau nei pabrango prekės

.