QUOTE(pantera72 @ 2011 01 18, 12:26)
Na, manau, ne vien dėl to, kad lengvesni, juk profesionalių irgi yra pakankamai lengvų (juk visą dieną svorį turėti rankoje

), tiek ir buitinių yra pakankamai sunkių. Profesionalūs nuo buitinių skiriasi, manau, labiausia kokybe ir patvarumu, juk profesionalūs naudojami vos ne visą dieną ištisai, o buitiniai retai. Aš taip pat ieškosiu profesionalaus, naudoju dažnai- galima sakyti kasdien jei kur iš namų einu

, nors ir maniškis buitinis Zepteriukas vis dar veikia, jau 6-tus metus, tik jau noriu galingesnio ir su vėsiu oru, kad nereiktu nuspaudus mygtuką laikyti norint jo
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 16, 15:09)
Na taip [greičiau išdžiovina] ir plaukai žvilga

dėl to ir pirkau joninį, tai buvo vienas iš mano kriterijų, nes prieš tai turėjau remington [2000w] su jonais, tai patiko ir ilgai tarnavo ir vis dar tobulai veikia, nematau jokio pakitimo, dbr persikrausčiau, tai nusprendžiau įsigyti geresnį, o aną palikau mamai

Jonai, ne mažesnė galia kaip 2000w [žinoma norėjosi ir daugiau, bet nuo to kaina didėja], ilgas laidas ir kt. kriterijai.
O beje, babyliss už šiek kiek mažesnę kainą buvo su jonais, didesnė galia [berods 2500w], bet džiovintuvas toks lengvutis, kaip žaislinis rankose atrodė, pardavėja sakė, kad jis buitiniam naudojimui. Žinok, ilgai dvėjojau vien dėl to, kad jo galia yra didesnė

bet nusprendžiau pirkti profesionalų ir ne prancūzišką, bent jau pardavėja sakė, kad mano pasirinktas džiovintuvas tinka darbui [pasakiau kad perku dovanų sesei, o ji užsiima kirpimu, tad buitiniai netinka]. Sakė, kad buitiniai tik lengvesni. Kaži, kuom dar skiriasi?
Na, o aš nusipirkau Babyliss Pro ir tikrai nepasakyčiau, kaip rašai, kad labai jau lengvutis- mačiau ir lengvesnių.

Ir kaina maniškio brangesnė nei tavojo

, be to jis Itališkas (bent taip rašo ant jo) serija Itališka. Rašei nepasitiki Prancūziška, bei Itališka buitine technika, aišku kiekvieno pasirinkimas, bet kiek žinau apie džiovintuvus iš kirpėjų- būtent labiausia pasitiki Itališkais

. Aš ir pati norėjau Parlux'o, bet kuris labai patiko- neįpirkau

, nors ir šis brangokas- bus matyti kiek tarnaus

.