Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

Na taip [greičiau išdžiovina] ir plaukai žvilga smile.gif dėl to ir pirkau joninį, tai buvo vienas iš mano kriterijų, nes prieš tai turėjau remington [2000w] su jonais, tai patiko ir ilgai tarnavo ir vis dar tobulai veikia, nematau jokio pakitimo, dbr persikrausčiau, tai nusprendžiau įsigyti geresnį, o aną palikau mamai smile.gif Jonai, ne mažesnė galia kaip 2000w [žinoma norėjosi ir daugiau, bet nuo to kaina didėja], ilgas laidas ir kt. kriterijai.
O beje, babyliss už šiek kiek mažesnę kainą buvo su jonais, didesnė galia [berods 2500w], bet džiovintuvas toks lengvutis, kaip žaislinis rankose atrodė, pardavėja sakė, kad jis buitiniam naudojimui. Žinok, ilgai dvėjojau vien dėl to, kad jo galia yra didesnė ax.gif bet nusprendžiau pirkti profesionalų ir ne prancūzišką, bent jau pardavėja sakė, kad mano pasirinktas džiovintuvas tinka darbui [pasakiau kad perku dovanų sesei, o ji užsiima kirpimu, tad buitiniai netinka]. Sakė, kad buitiniai tik lengvesni. Kaži, kuom dar skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 16, 15:09)
Na taip [greičiau išdžiovina] ir plaukai žvilga smile.gif dėl to ir pirkau joninį, tai buvo vienas iš mano kriterijų, nes prieš tai turėjau remington [2000w] su jonais, tai patiko ir ilgai tarnavo ir vis dar tobulai veikia, nematau jokio pakitimo, dbr persikrausčiau, tai nusprendžiau įsigyti geresnį, o aną palikau mamai smile.gif Jonai, ne mažesnė galia kaip 2000w [žinoma norėjosi ir daugiau, bet nuo to kaina didėja], ilgas laidas ir kt. kriterijai.
O beje, babyliss už šiek kiek mažesnę kainą buvo su jonais, didesnė galia [berods 2500w], bet džiovintuvas toks lengvutis, kaip žaislinis rankose atrodė, pardavėja sakė, kad jis buitiniam naudojimui. Žinok, ilgai dvėjojau vien dėl to, kad jo galia yra didesnė  ax.gif  bet nusprendžiau pirkti profesionalų ir ne prancūzišką, bent jau pardavėja sakė, kad mano pasirinktas džiovintuvas tinka darbui [pasakiau kad perku dovanų sesei, o ji užsiima kirpimu, tad buitiniai netinka]. Sakė, kad buitiniai tik lengvesni. Kaži, kuom dar skiriasi?

Na, manau, ne vien dėl to, kad lengvesni, juk profesionalių irgi yra pakankamai lengvų (juk visą dieną svorį turėti rankoje g.gif ), tiek ir buitinių yra pakankamai sunkių. Profesionalūs nuo buitinių skiriasi, manau, labiausia kokybe ir patvarumu, juk profesionalūs naudojami vos ne visą dieną ištisai, o buitiniai retai. Aš taip pat ieškosiu profesionalaus, naudoju dažnai- galima sakyti kasdien jei kur iš namų einu blush2.gif ax.gif , nors ir maniškis buitinis Zepteriukas vis dar veikia, jau 6-tus metus, tik jau noriu galingesnio ir su vėsiu oru, kad nereiktu nuspaudus mygtuką laikyti norint jo g.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti kiek kainuoja ZEPTER palukų džiovintuvas ir kaip jo kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 08 26, 16:48)

Labas. Aš kai pirkau prieš 6 metus mokėjau 125lt., kiek kainuoja dabar nežinau blush2.gif . O kokybė gera, nei karto nebuvo sugedęs ir jei tenkina 1600w galingumas, tai puiku g.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif nusprendziau isigyti dziovintuva. plaukai gan ilgoki, plonoki. kadangi plaunu kiekviena ryta reikia gero dziovintuvo. cia kai prisiskaiciau jusu atsiliepimu visai galva susisuko doh.gif siaip plaukai patys l greit isdziusta. kokio stiprumo geriausias? kdl patariama su jonais? koks skirtumas tarp joninio ir keraminio? kuris geriau butu? dekinga uz bet kokia info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IceTeja @ 2011 10 01, 01:18)
Sveikos merginos  4u.gif  nusprendziau isigyti dziovintuva. plaukai gan ilgoki, plonoki. kadangi plaunu kiekviena ryta reikia gero dziovintuvo. cia kai prisiskaiciau jusu atsiliepimu visai galva susisuko  doh.gif  siaip plaukai patys l greit isdziusta. kokio stiprumo geriausias? kdl patariama su jonais? koks skirtumas tarp joninio ir keraminio? kuris geriau butu? dekinga uz bet kokia info smile.gif

Sveika. Šiaip negirdėjau, kad būtų atskirai joninis ar keramikinis g.gif. Būna paprasti ir su jonų generatoriumi ir abu arba turi arba ne keramikines groteles, keramika tolygiau paskirsto šilumą, o jonai padeda išlaikyti reikiama plaukų drėgmę ir su joninių džiovintuvu greičiau išdžiūsta plaukai (bent jau man). thumbup.gif Aš turėjau sena su jonai, naudojau 6 metus, kai pirkau joninių buvo dar tik pradžia ax.gif . Dabar prieš porą mėnesių pirkau nauja, nes senajam jau truko galingumo ir ieškojau tik joninio, ir su keramikinėmis grotelėmis lotuliukas.gif , beje ir šepečius plaukų džiovinimui naudoju su keramikos danga- ne taip degina plaukus, o kadangi maniškiai labai sausi, o dar ir šviesinami, tai stengiuosi, kad kuo mažiau jiems kenkti. Leisti patiems išdžiūti negaliu, nes juos glotninu džiovindama, o savaime išdžiuvusių negaliu jų pakęsti, kai pučiasi doh.gif schmoll.gif .
Sėkmės tau renkantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2011 01 18, 12:26)
Na, manau, ne vien dėl to, kad lengvesni, juk profesionalių irgi yra pakankamai lengvų (juk visą dieną svorį turėti rankoje  g.gif ), tiek ir buitinių yra pakankamai sunkių. Profesionalūs nuo buitinių skiriasi, manau, labiausia kokybe ir patvarumu, juk profesionalūs naudojami vos ne visą dieną ištisai, o buitiniai retai. Aš taip pat ieškosiu profesionalaus, naudoju dažnai- galima sakyti kasdien jei kur iš namų einu  blush2.gif  ax.gif ,  nors ir maniškis buitinis Zepteriukas vis dar veikia, jau 6-tus metus, tik jau noriu galingesnio ir su vėsiu oru, kad nereiktu nuspaudus mygtuką laikyti norint jo g.gif

Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 16, 15:09)
O beje, babyliss už šiek kiek mažesnę kainą buvo su jonais, didesnė galia [berods 2500w], bet džiovintuvas toks lengvutis, kaip žaislinis rankose atrodė, pardavėja sakė, kad jis buitiniam naudojimui. Žinok, ilgai dvėjojau vien dėl to, kad jo galia yra didesnė  ax.gif  bet nusprendžiau pirkti profesionalų ir ne prancūzišką, bent jau pardavėja sakė, kad mano pasirinktas džiovintuvas tinka darbui [pasakiau kad perku dovanų sesei, o ji užsiima kirpimu, tad buitiniai netinka]. Sakė, kad buitiniai tik lengvesni. Kaži, kuom dar skiriasi?

Na, o aš nusipirkau Babyliss Pro ir tikrai nepasakyčiau, kaip rašai, kad labai jau lengvutis- mačiau ir lengvesnių. ax.gif Ir kaina maniškio brangesnė nei tavojo verysad.gif blush2.gif , be to jis Itališkas (bent taip rašo ant jo) serija Itališka. Rašei nepasitiki Prancūziška, bei Itališka buitine technika, aišku kiekvieno pasirinkimas, bet kiek žinau apie džiovintuvus iš kirpėjų- būtent labiausia pasitiki Itališkais blush2.gif . Aš ir pati norėjau Parlux'o, bet kuris labai patiko- neįpirkau verysad.gif , nors ir šis brangokas- bus matyti kiek tarnaus g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 01 spalio 2011 - 10:05
QUOTE(pantera72 @ 2011 10 01, 11:17)
Papildyta:
be to jis Itališkas (bent taip rašo ant jo) serija Itališka. Rašei nepasitiki Prancūziška, bei Itališka buitine technika, aišku kiekvieno pasirinkimas, bet kiek žinau apie džiovintuvus iš kirpėjų- būtent labiausia pasitiki Itališkais  blush2.gif . Aš ir pati norėjau Parlux'o, bet kuris labai patiko- neįpirkau  verysad.gif , nors ir šis brangokas- bus matyti kiek tarnaus  g.gif .

Tai žinoma, kad kiekvienam savo mirksiukas.gif girdėjau ir aš, kad kirpėjai naudoja itališkus. Net neabėjoju, jog ir tavasis geras ir ilgai tarnaus.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 01, 12:17)
Tai žinoma, kad kiekvienam savo  mirksiukas.gif girdėjau ir aš, kad kirpėjai naudoja itališkus. Net neabėjoju, jog ir tavasis geras ir ilgai tarnaus.

Na tikėkimės jog abiejų tarnaus ilgai ir nepaves 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokius šepečius džiovinimui naudojate? Ir iš kur pigiau siunčiatės kokybiškus džiovintuvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2011 11 26, 18:49)
Kokius šepečius džiovinimui naudojate? Ir iš kur pigiau siunčiatės kokybiškus džiovintuvus 4u.gif

Plaukų džiovinimui aš naudoju apvalius šepečius su skylutėmis ir keramikos danga, kažką iš tokių: http://www.juneta.lt.../olivia-garden/ mirksiukas.gif .
O plaukų džiovintuvą taip pat pirkau čia Lietuvoje, nerizikavau siųstis (transportavimas ir t.t.), na nebent kas nors iš pažįstamų parvežtų, nes aš mėgstu pačiupinėti, apžiūrėti daiktą kurį perku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 08 26, 17:48)

as turejau zepter jonini,bet siand jis pas mane sugedo smile.gif
Manau ieskosios kito varianto, man njis neprilipo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 12 06, 01:23)
as turejau zepter jonini,bet siand jis pas mane sugedo smile.gif
Manau ieskosios kito varianto, man njis neprilipo smile.gif

buvau gavusi dovanu tad kainos negaliu tau pasakyti
Papildyta:
kokie atsiliepimai apie si dziovintuva?
gal kas naudojate?
http://www.b-a.lt/ka...r...8&pr=109984
Dar kazkaip sitas labai prilipo smile.gif gal kas naudoja?
http://www.krinona.l...p...626&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 06 gruodžio 2011 - 00:47