QUOTE(noisy-B @ 2011 01 14, 12:36)
Na, babyliss'o nepirkau berods dėl to, kad gamintojas - prancūzai. Kažkaip italais ir prancūzais nelabai pasitikiu buitinės technikos atžvilgiu [mano kaprizas gal būt]

O dėl Nano net neklausiau, kažkaip nekrito man tas nano, nu net nežinau dbr rimtai kai pagalvojau, kodėl neklausiau... Įdomu būtų sužinoti...

o mokėjau ~250lt. Kol kas veikia puikiai, džiovinu plaukus 2-3 kartus per savaitę [kitais kartais leidžiu patiems plaukams išdžiūti], tai kol kas nepastebėjau kažkokių tais problemų

Plaukai mano ilgi - pakankamai greitai išdžiūsta, nepraranda blizgesio, nesusivelia. Esu patenkinta šiuo pirkiniu.
Na aišku, kiekvienam savo, vieni vienais gamintojais nepasitiki ar turi nusistatymų, kiti kitais ir nieko čia blogo

, bet kas link plaukų džiovintuvų dauguma skirtų profesionaliam naudojimui, netgi kirpyklose naudojamų, kiek teko pastebėti- dažniausia Italų gamybos, dar Prancūzų

. Man asmeniškai pačiai buitinė technika didžiausią pasitikėjimą kelia Vokiška, bet deja, ne visada išeina pagal galimybes jos įsigyti
Joniniai greičiau išdžiovina plaukus, nes drėgmę išgarina ir kartais, ypač naujiems džiovinant būna jaučiamas keistas (kaip elektros, žaibo) kvapas- nepastebėjai? Man joninis labiausia ir patiko- netgi labai prireikus, greit išdžiovina kokią nors dar drėgna vieta drabužiuose