Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

Niekaip neišsirenku plaukų džiovintuvo doh.gif Noriu kokybiško, su jonais, keraminio ir, kad būtų su difuzerio antgaliu (atskirai nesinori pirkti). Gal galėtumėt parekomenduoti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
na as turiu Zepter, toks pilkas. jau kokie...5 metai naudoju, patinka, ir salta pucia gerai, ir silta ir karsta. tik noretusi kad lyg stipriau pustu arba butu susiaurintas galas...man tada puresni plaukai buna,pasikelia nuo saknu...bet kol kas nei sugedo nei ka.geras daiktas.
Atsakyti
Man tai gerai Babyliss tarnauja thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

ką manote apie philips plaukų džiovintuvus su jonais ir keramika? Gal kuri naudojate ne vienerius metus?
Čia skaitinėjau, gyrė zepter, bet kažkodėl visiškai prieš juos esu blush2.gif kaip manote, kuri firma geriausia plaukų džiovinuvams? happy.gif
Papildyta:
O tuos Babyliss perkate paprastuose parduotuvėse [kaip elektromarkt ar topocentras], ar kur nors kitur?
Atsakyti
Merginos gal kuri turit Philips HP 8183, kokie atsiliepimai g.gif

Ppaildyta:
Dar sis domina Philips HP4991
Atsakyti
Gal galėtumėte parekomenduoti koks plaukų džiovintuvas geriausiai atitiktų šiuos kriterijus?
Greitai džiovintų, įvairios thermo funkcijos nereikalingos;
LENGVAS.
Na ir aišku kokybiškas ax.gif

Ir dar klausimas, kur juos perkate? (prekybos centrai, internetu, iš užsienio)
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2010 11 21, 19:31)
Laba diena,

ką manote apie philips plaukų džiovintuvus su jonais ir keramika? Gal kuri naudojate ne vienerius metus?
Čia skaitinėjau, gyrė zepter, bet kažkodėl visiškai prieš juos esu  blush2.gif  kaip manote, kuri firma geriausia plaukų džiovinuvams?  happy.gif
Papildyta:
O tuos Babyliss perkate paprastuose parduotuvėse [kaip elektromarkt ar topocentras], ar kur nors kitur?

Laba,
turiu Filips dziovintuva su jonais. esu labai patenkinta. Plaukai nesielektrina man visai, plius tokie svelnesni pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Na wa, nesulaukiau Jūsų komentarų dėl tų kitų džiovintuvų ir vis dėlto nusprendžiau surizikuoti ir nusipirkau "Valera Professional" - SwissNano 9200 [2000w, su jonais].
Jau turiu kažkur mėnesį laiko, gal šiek tiek mažiau, nu tobulas man po mano senojo ax.gif

http://www.valera-sh...00_55830001.htm

Kaip tokiai kainai, tai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2010 09 22, 09:15)
na as turiu Zepter, toks pilkas. jau kokie...5 metai naudoju, patinka, ir salta pucia gerai, ir silta ir karsta. tik noretusi kad lyg stipriau pustu arba butu susiaurintas galas...man tada puresni plaukai buna,pasikelia nuo saknu...bet kol kas nei sugedo nei ka.geras daiktas.

Sveika. Nesuprantu kaip pas tave jam nėra susiaurinto antgalio g.gif ? Pas mane, tai buvo komplekte kai pirkau smile.gif , nėra tik difuziriaus vadinamo ,,dušo".

QUOTE(noisy-B @ 2011 01 07, 20:05)
nusipirkau "Valera Professional" - SwissNano 9200 [2000w, su jonais].
Jau turiu kažkur mėnesį laiko, gal šiek tiek mažiau, nu tobulas man po mano senojo  ax.gif

Krito jie ir man į akį. Gražiai žiūrisi, reikiamos funkcijos yra ir kainos prieinamos. Kiek Tu už šį mokėjai? Ir ar paaiškino tau kas tas nano? Šiaip nauji gaminiai su tomis neaiškiomis nano molekulėmis nelabai kelia pasitikėjimą g.gif Šiaip labai patiko naujasis Babyliss Pro BAB V2RE (http://www.babylisspro.co.uk/products/volare-v2-red), bet labai jau brangus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2011 01 13, 13:51)
Sveika. Nesuprantu kaip pas tave jam nėra susiaurinto antgalio g.gif ? Pas mane, tai buvo komplekte kai pirkau  smile.gif , nėra tik difuziriaus vadinamo ,,dušo".
Krito jie ir man į akį. Gražiai žiūrisi, reikiamos funkcijos yra ir kainos prieinamos. Kiek Tu už šį mokėjai? Ir ar paaiškino tau kas tas nano? Šiaip nauji gaminiai su tomis neaiškiomis nano molekulėmis nelabai kelia pasitikėjimą  g.gif  Šiaip labai patiko naujasis Babyliss Pro BAB V2RE (http://www.babylisspro.co.uk/products/volare-v2-red), bet labai jau brangus verysad.gif

Na, babyliss'o nepirkau berods dėl to, kad gamintojas - prancūzai. Kažkaip italais ir prancūzais nelabai pasitikiu buitinės technikos atžvilgiu [mano kaprizas gal būt] smile.gif
O dėl Nano net neklausiau, kažkaip nekrito man tas nano, nu net nežinau dbr rimtai kai pagalvojau, kodėl neklausiau... Įdomu būtų sužinoti... blush2.gif o mokėjau ~250lt. Kol kas veikia puikiai, džiovinu plaukus 2-3 kartus per savaitę [kitais kartais leidžiu patiems plaukams išdžiūti], tai kol kas nepastebėjau kažkokių tais problemų smile.gif Plaukai mano ilgi - pakankamai greitai išdžiūsta, nepraranda blizgesio, nesusivelia. Esu patenkinta šiuo pirkiniu.
Atsakyti
Idomu kodel philips fenas hp 8183 ir hp 8182 skiriasi kaina, nors konsultantas sake, kad visiskai tokie pat, tik spalva skiriasi. Ar del spalvos gali kaina skirtis?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 14, 12:36)
Na, babyliss'o nepirkau berods dėl to, kad gamintojas - prancūzai. Kažkaip italais ir prancūzais nelabai pasitikiu buitinės technikos atžvilgiu [mano kaprizas gal būt] smile.gif
O dėl Nano net neklausiau, kažkaip nekrito man tas nano, nu net nežinau dbr rimtai kai pagalvojau, kodėl neklausiau... Įdomu būtų sužinoti...  blush2.gif  o mokėjau ~250lt. Kol kas veikia puikiai, džiovinu plaukus 2-3 kartus per savaitę [kitais kartais leidžiu patiems plaukams išdžiūti], tai kol kas nepastebėjau kažkokių tais problemų smile.gif Plaukai mano ilgi - pakankamai greitai išdžiūsta, nepraranda blizgesio, nesusivelia. Esu patenkinta šiuo pirkiniu.

Na aišku, kiekvienam savo, vieni vienais gamintojais nepasitiki ar turi nusistatymų, kiti kitais ir nieko čia blogo mirksiukas.gif , bet kas link plaukų džiovintuvų dauguma skirtų profesionaliam naudojimui, netgi kirpyklose naudojamų, kiek teko pastebėti- dažniausia Italų gamybos, dar Prancūzų ax.gif bigsmile.gif . Man asmeniškai pačiai buitinė technika didžiausią pasitikėjimą kelia Vokiška, bet deja, ne visada išeina pagal galimybes jos įsigyti blush2.gif g.gif
Joniniai greičiau išdžiovina plaukus, nes drėgmę išgarina ir kartais, ypač naujiems džiovinant būna jaučiamas keistas (kaip elektros, žaibo) kvapas- nepastebėjai? Man joninis labiausia ir patiko- netgi labai prireikus, greit išdžiovina kokią nors dar drėgna vieta drabužiuose biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti