Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

Bet dabar noriu tik T3 džiovintuvo, su kirpėja kalbėjau, kad šios firmos iki 1600w per akis, nes ne tik nuo Watų kiekio kokybė priklauso....

aciu uz nuomone mirksiukas.gif ,tikrai sureguosiu i pastabas.jau bandau issivaizduoti pardaveja KARVE g.gif .

BEJE O ,KUR GALECIAU RASTI INFORMACIJOS APIE T3
ACIU
Atsakyti
aciu uz nuomone  mirksiukas.gif ,tikrai sureguosiu i pastabas.jau bandau issivaizduoti pardaveja KARVE g.gif .

BEJE O ,KUR GALECIAU RASTI INFORMACIJOS APIE  T3

kas blogiausia, kad ten ne pardavėja, jos ne tokios drąsios, ten buvo Krinonos savininkienė doh.gif

įsivesk į google T3 tourmuline hair dryer mirksiukas.gif
mano kirpėja su tokiais darbuojasi, tai aš sužavėta esu, tyliai tyliai dirba, ir tai džiovina švelniai, ir ne karštai.... Man rekomendavo pirktis užsienyje, ten jie pigesni. Pas kaip visad kaino žiauriai užlenktos...
Atsakyti
naudoju philips hp 4991, 2200 galia, jonizatorius, man labai patinka smile.gif kadangi plaukus tiesinu su dziovintuvu, tai man jis kuo puikiausiai ir greitai pasitarnauja smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Prisijungiau ir aš į džiovintuvo paieškas, 5 metus naudojau zepter joninį džiovintuvą ir man sunekontaktavo laidas, tad vyras jį pataisė, bet nežinau ar niekas nepasikeitė, nedingo jonai, nes trumpino laidą. Taigi pradėjau dairytis naujo, žinau, kad noriu tik joninio, bet beskaitydama atsiliepimus apie Jūsų naudojamus visai pasimečiau g.gif doh.gif . Galvoju apie Philips HP 4991 arba HP 4992 ir dar blaškausi tarp ETI, IMETEC bei WIK firmų g.gif doh.gif . Tad gal kuri turit ir naudojat ką nors iš šių, ypač WIK bei ETI, nes apie juos pasisakymų visai neradau ax.gif ar nei viena neturit, ar nieko gero? Labai lauksiu info... ax.gif
Papildyta:
Tiesa, dar pamiršau paklausti kas naudojasi Philips HP 4991 bei HP 4992 ilgiau nei 2-3metus? Ir kaip jie po ilgesnio naudojimosi? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2010 04 16, 17:26)
Sveikos merginos. Prisijungiau ir aš į džiovintuvo paieškas, 5 metus naudojau zepter joninį džiovintuvą ir man sunekontaktavo laidas, tad vyras jį pataisė, bet nežinau ar niekas nepasikeitė, nedingo jonai, nes trumpino laidą. Taigi pradėjau dairytis naujo, žinau, kad noriu tik joninio, bet beskaitydama atsiliepimus apie Jūsų naudojamus visai pasimečiau g.gif  doh.gif . Galvoju apie Philips HP 4991 arba HP 4992 ir dar blaškausi tarp ETI, IMETEC bei WIK firmų g.gif  doh.gif . Tad gal kuri turit ir naudojat ką nors iš šių, ypač WIK bei ETI, nes apie juos pasisakymų visai neradau ax.gif ar nei viena neturit, ar nieko gero?  Labai lauksiu info... ax.gif
Papildyta:
Tiesa, dar pamiršau paklausti kas naudojasi Philips HP 4991 bei HP 4992 ilgiau nei 2-3metus? Ir kaip jie po ilgesnio naudojimosi?  ax.gif  blush2.gif

patikek el laido jonai tikrai neprapuole,tai kam pirkti nauja jai ir senas veikia.Jonus gamina ne laidas o joninis generaturius
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2010 04 16, 22:22)
patikek el laido jonai tikrai neprapuole,tai kam  pirkti nauja jai ir senas veikia.Jonus gamina ne laidas o joninis generaturius

Žinau, kad joninis generatorius juos gamina, bet nežinau ar jį išardžius viską sudėjo į savo vietas g.gif , gal tik pažiūrėjo jog veiktu ir vsio, juk žinot kaip su tais vyrais būna schmoll.gif blush2.gif

Gal kuri turit ir naudojatės šveicarišku ,,VALERA nano" džiovintuvu, ką galit pasakyti apie šią firmą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2010 04 19, 17:17)
Gal kuri turit ir naudojatės šveicarišku ,,VALERA nano" džiovintuvu, ką galit pasakyti apie šią firmą? ax.gif

Noriu paklausti o kaip patiko Zepter dziovintuvas ar turi nusiskundimu?
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2010 04 19, 20:44)
Noriu paklausti o kaip patiko Zepter dziovintuvas ar turi nusiskundimu?

Kai pirkau Zepter džiovintuvą kitokių joninių kaip ir nebuvau mačiusi, o ir nebrangiai už jį mokėjau 125lt., likau tikrai patenkinta, visą šį naudojimosi laiką neturėjau jokių nusiskundimų, tik dabar dar norėtusi priedų (difuziriaus, plaukų pakėlimo nuo šaknų antgalio), truputį galingesnio ir šalto oro, kad nereiktu laikyti paspaudus jungtuką jį naudojant, tai tik tiek.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pradejau dziovintuvo paieskas ir visai pasimeciau... blush2.gif noriu dziovintuvo su jonais, kad plaukuciai greit iszdiutu.. ax.gif
gal kuri pirkot is krinona.lt? kokie atsiliepimai? kuri rekomenduotumet, nes ju ten tiek daug, kad niekaip negaliu issirinkt.... doh.gif
Atsakyti
mane taip pat domina valera swiss dziovintuvai.
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 05 19, 11:01)
mane taip pat domina valera swiss dziovintuvai.
Kokie atsiliepimai?

Turiu ir naudoju valera kažkurį modelį jau ketvirtus metus. Tikrai patenkinta - patogus, galingas, jokių gedimų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolasrokas @ 2010 01 27, 15:27)
KUR GALECIAU RASTI INFORMACIJOS APIE  T3

pati ieskau dziovintuvo su jonizatoriumi, todel smalsu, kuo jau toks ypatingas T3?
Beje, gal kuri toki dziovintuva pirkot is uzsienio?
Atsakyti