Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovintuvai

Sveikos mergaitės gal sureguosit i mano klausimelį biggrin.gif
užmačiau vakar rimi kataloge šį rinkinuką user posted image Aišku kol čia aiškinuosi ar verta man jį pirkti jo galiu jau ir neberasti doh.gif lotuliukas.gif bet už 26lt mane ypač sugundė tas antgalis ant feno kiek supratau jis pakele plaukus g.gif Džiovintuvą aš turiu gerą AEG jau 10 metų jis man veikia bigsmile.gif thumbup.gif Tik va tie šepečiai ir tas dantytas antgalis sudomino. Bet ryt jau jaučiu neberasiu išpirks unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuzas @ 2009 12 10, 01:57)
o gal galit patart koki geriau fena-sukas imti, su smulkiais sereliais ar tokiais stambesniais plastmasiniais spygliais?

Turiu plastmasiniais spygliukais, tai mamai thumbup.gif pavyksta plaukus sutvarkyti trumpa sukuosea pas ja, tai gražiai gaunas rolleyes.gif Su šereliais dar nebandžiau užtat ir gundausi tam rimio prietaisiukui tik jauč nušluota šita prekė gali būti už tokią kainą unsure.gif
Atsakyti
Nugis praciokinau tą džiovintuvą selection šudukas doh.gif Bet užmačiau philipsiuką thumbup.gif su 30% nuolaida 70lt su jonais difuzeriu ir srovei nukreipt toks antgalis buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 30, 14:52)
Gal kas man galvą nusuks, bet Philps feno niekam nerekomenduočiau. Kiek aš jų neišbandžiau... nei viens nesugebėjo net garantinio laikotarpio atlaikyti... Kol galiausia neatlaikiau ir nusipirkau skirtą profesionalams. Tiesa sunkus kaip velnias, bet veikia nepriekaištingai... na kokius 4 metukus naudoju ir nieko naujo nebenoriu...
Tai dabar ir į kitą Pfilips produkciją žiūriu gana atsargiai ir jei yra galimybė, renkuosi kito gamintojo, dabar turiu tik Philips dantų šepetuką, lyg ir nieko smile.gif

Mane irgi atkalbėjo nuo philipso unsure.gif
Tai surizikavau ir nusipirkau Itališka Labai knieti išbandyti lotuliukas.gif
user posted image
Salon expert Imetex profesional
• Jonizatorius "Ion77"
• Galingumas - 1900W
• Profesionalus variklis
• 8 oro srovės srauto / temperatūros nustatymai
• Šaltas oras
• Nuimamas apsauginis filtras
• Difuzorius (oro srovės sklaidytuvas)
• Oro koncentratorius (antgalis)
• Laido ilgis - 2m
• Pakabinimo žiedas

Jonizatoriaus pranašumai:
• pagyvina plaukus
• greitai džiovina
• suteikia natūralų spindesį
• anti-statinis efektas
• ilgai išlaiko plaukų stilių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 18 gruodžio 2009 - 17:50
gavau dovanu jonini dziovintuva...hm...Mano plaukai trumpi, tankus, bet vidutinio storumo.Veidas pailgas, tad man labai svarbu, kad purus plaukai butu...isbandziau ir palikau dukrai ilgaplaukei ,kurios plaukai ilgi ,labai tankus ir amzinai veliasi.
Mano pastebejimai:elektrinimasi nuima, plaukai svelnus ir ...visiskai prilipe prie galvos...niekuo nesukelsi, nepapurinsi ju.
O dukra patenkinta, palukai lengvai issisukuoja, bet irgi salnys labai prisiploje prie galvos.
Atsakyti
Noreciau patarimo del dziovintuvo. Maniskis kaip tik nusprogo ir reikia naujo. Kaip suprantu, tai kuo galingesnis, tuo greiciau isdziovina, bet ar ir labiau kenkia plaukams? o seip man reiketu, kad greitai isdziovintu ir gerai pakeltu nuo saknu. o tas jonizatorius - tai negi jis padaro plaukus prigludusius prie galvos? juk tada nesimato ju purumo. Ar kaip cia su tuo jonizatoriumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner.s: 01 sausio 2010 - 22:38
QUOTE(ataner.s @ 2010 01 02, 00:30)
Noreciau patarimo del dziovintuvo. Maniskis kaip tik nusprogo ir reikia naujo. Kaip suprantu, tai kuo galingesnis, tuo greiciau isdziovina, bet ar ir labiau kenkia plaukams? o seip man reiketu, kad greitai isdziovintu ir gerai pakeltu nuo saknu. o tas jonizatorius - tai negi jis padaro plaukus prigludusius prie galvos? juk tada nesimato ju purumo. Ar kaip cia su tuo jonizatoriumi?

Turiu trumpus plaukus ir džiovinuosi joniniu Zepter firmos plauku džiovintuvu,visus plaukus atkelia ir pasidarau norima sukuosena.Ne džiovintuvas kaltas kad plaukai nepakeliami papildomai nenaudoju jokiu priemoniu tokiu kaip putos tik isdžiovintus plaukus formuoju su žele.Esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 12 18, 18:48)
Mane irgi atkalbėjo nuo philipso unsure.gif
Tai surizikavau ir nusipirkau Itališka Labai knieti išbandyti lotuliukas.gif

Kur pirkai šitą džiovintuva ir kiek mokėjai mirksiukas.gif
Aš ir noriu su jonų technologija. Kirpėja mano darbuojasi su tokiu, (galingumas gal didesnis, bet T3), tai aš esu apžavėta ir tik tokio noriu.
http://www.t3micro.c...?...ex&cPath=65
Amwėjaus man per mažas galingumas.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 02, 11:34)
Kur pirkai šitą džiovintuva ir kiek mokėjai mirksiukas.gif
Aš ir noriu su jonų technologija. Kirpėja mano darbuojasi su tokiu, (galingumas gal didesnis, bet T3), tai aš esu apžavėta ir tik tokio noriu.
http://www.t3micro.c...?...ex&cPath=65
Amwėjaus man per mažas galingumas.

Sveika tikiuosi dar pagelbėsiu ax.gif

http://www.krinona.l...p...857&lang=lt

Mokėjau už jį 130lt mirksiukas.gif
Atsakyti
As nusipirkau stai si Philips dziovintuva:
http://www.topocentr...ps-hp-8183.html
esu labai juo patenkinta, galingumas 2200 W tai savo ilgus iki juosmens plaukus per 2 min isdziovinu, super thumbup.gif ir tas jonizatoriaus poveikis jauciasi, plaukai labiau blizga nei su senuoju fenu isdziovinus, minsktesni net, na man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 01 15, 12:53)
As nusipirkau stai si Philips dziovintuva:
http://www.topocentr...ps-hp-8183.html
esu labai juo patenkinta, galingumas 2200 W tai savo ilgus iki juosmens plaukus per 2 min isdziovinu, super  thumbup.gif  ir tas jonizatoriaus poveikis jauciasi, plaukai labiau blizga nei su senuoju fenu isdziovinus, minsktesni net, na man patinka  4u.gif

Buvau jį išsirinkusi, bet atkalbėjo ir patarė rinktis profesionalų blush2.gif Pritariu su jonais net labai didelis skirtumas thumbup.gif pas mane čiut maž-esnis galingumas, bet ir plaukai iki juosmens greit džiūna rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas turit nuomone ar patirties su siuo dziovintuvu
http://www.krinona.l...p...391&lang=lt
Atsakyti
Aš turiu patirties su KRINONA doh.gif Daugiau tikrai nieko gyvenime nepirksiu iš šios firmos. Aš turėjau nusipirkus itališka, profesionalų džiovintuvą ir džiovinuos jau gal kokius 4 metus, bet jis jau eina į pabaigą, per kitą galą pučia stipriau, nei kur plaukus džiovina lotuliukas.gif Bet didžiules problemas turėjom su jų garantiniu. Anytai rekomendavau pirkt iš ten, nusipirko ir galvą išsidžiovino tik vieną kart. Antram kartui užgeso varikliukas. Išsiuntė garantiniam į Krinoną (nes ji importuoja ir teikia garantinį servisą), pralaikė pusantro mėnesio, paskambino ir aprėkė, kad kaip drįstam sudaužyrą jiems siųst. Vat tada ir užvirė reikalai. Žodžiu, ten, už viską ataskinga tokia KARVĖ moteris, kuri yra ir boso žmona, tai patikėkit, nesu dar tokios karvės gyvenime sutikus. Reziume, iš pačių \medinių šukų išreikalavom, kad būtų pakeistas...

Mano mergatinis Philipsiukas jau 16 metų ir puikiai dirba, tik dabar galingumas jo juokingas, bet kelionėse labai tinkamas tongue.gif

Čia jau manau laimės dalykas, kaip su technika pasiseks...

Bet dabar noriu tik T3 džiovintuvo, su kirpėja kalbėjau, kad šios firmos iki 1600w per akis, nes ne tik nuo Watų kiekio kokybė priklauso....
Atsakyti