Aš turiu patirties su KRINONA

Daugiau tikrai nieko gyvenime nepirksiu iš šios firmos. Aš turėjau nusipirkus itališka, profesionalų džiovintuvą ir džiovinuos jau gal kokius 4 metus, bet jis jau eina į pabaigą, per kitą galą pučia stipriau, nei kur plaukus džiovina

Bet didžiules problemas turėjom su jų garantiniu. Anytai rekomendavau pirkt iš ten, nusipirko ir galvą išsidžiovino tik vieną kart. Antram kartui užgeso varikliukas. Išsiuntė garantiniam į Krinoną (nes ji importuoja ir teikia garantinį servisą), pralaikė pusantro mėnesio, paskambino ir aprėkė, kad kaip drįstam sudaužyrą jiems siųst. Vat tada ir užvirė reikalai. Žodžiu, ten, už viską ataskinga tokia KARVĖ moteris, kuri yra ir boso žmona, tai patikėkit, nesu dar tokios karvės gyvenime sutikus. Reziume, iš pačių \medinių šukų išreikalavom, kad būtų pakeistas...
Mano mergatinis Philipsiukas jau 16 metų ir puikiai dirba, tik dabar galingumas jo juokingas, bet kelionėse labai tinkamas
Čia jau manau laimės dalykas, kaip su technika pasiseks...
Bet dabar noriu tik T3 džiovintuvo, su kirpėja kalbėjau, kad šios firmos iki 1600w per akis, nes ne tik nuo Watų kiekio kokybė priklauso....