Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai

QUOTE(pego @ 2010 04 22, 22:41)
o kaip išsaugot paveikslėliu ax.gif

Temoje apie PrintScreen-ą tai yra paaiškinta. Jei vis tiek nesuprasit, kaip ir ką daryt, tai klauskit toje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Aabima @ 2010 04 16, 12:00)
kodel negaliu skaityti pasisakymu ir temu?

Kokias temas ir žinutes turit omeny?
Atsakyti
sveikos visos-paneles,moterys.. 4u.gif ..esu visiska naujoke..ka tik uzsiregistravau siame portale..ir jauciuosi nelabai jaukiai unsure.gif ...net nezinau nuo ko pradeti... g.gif pati manau,kad tureciau kaip ir "priklausyti" norinciu susilaukti vaikelio kuo greiciu skyriui,bet kaip ten patekti... blush2.gif blush2.gif tikrai aciu labai visoms ,kurios galetu patarti ir pagelbeti....gero vakaro visiems! smile.gif smile.gif
Atsakyti
dabdouby, forume yra štai tokie skyreliai:
- Nėštumo planavimas.
- Planuojančių pašnekesiai.
Atsakyti
Sveiki,
Nebegalėjau apsikęsti, tai rašau. Jau kelintą temą skaitau skaitau ir bac - tema uždaryta pasiekus max žinučių skaičių. Tvarkoj - bet kodėl NEĮDEDAT NAUJOS TEMOS NUORODOS????? Per supermamą arba per google randa begales temų, o tęstinumo jokio. Jei prieš uždarant arba po uždarymo (nes tema dar ir nebūna sukurta) įdėtumėt naujos temos nuododą į "uždarymo" žinutę, palengvintumėt paiešką ne tik man, bet visiems. Va čia ir būtų tikrasis admino darbas. Bent jau nauda, o uždaryt gali bet kas. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
kodel nebegalima perziureti zinutes (SAVO)? pvz. idedu skelbima ir kai noriu ji pakartoti - einu per savo profili, zinuciu perziura, kai paspaudziu parziureti reikiama posta - ismeta tos temos paskutini puslapi (pvz. idedu skelbima 13psl., kad parduodu triratuka. uz 10-ies psl. noriu ji pakartoti, tai paspaudus posto perziura (per profili) man atidaro ta 23 puslapi ir paskutine tos temos zinute doh.gif) sitas reikalas jau uzkniso juodai doh.gif seniau viskas buvo tvarkoj, bet jau kelis menesius sitos nesamones... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 05 10, 20:41)
kodel nebegalima perziureti zinutes (SAVO)? pvz. idedu skelbima ir kai noriu ji pakartoti - einu per savo profili, zinuciu perziura, kai paspaudziu parziureti reikiama posta - ismeta tos temos paskutini puslapi (pvz. idedu skelbima 13psl., kad parduodu triratuka. uz 10-ies psl. noriu ji pakartoti, tai paspaudus posto perziura (per profili) man atidaro ta 23 puslapi ir paskutine tos temos zinute  doh.gif) sitas reikalas jau uzkniso juodai  doh.gif seniau viskas buvo tvarkoj, bet jau kelis menesius sitos nesamones...  blink.gif

Pabandžiau savo patikrint, tai paspaudus ant žinutės numerio atidaro būtent tą vietą, kur ji yra, nors ir prieš kelias savaites rašyta g.gif
Atsakyti
labo, kokia naršykle naudojatės? Man su Internet Explorer ir Google Chrome nekyla jokių problemų peržiūrint konkrečią žinutę.
Atsakyti
Sveiki, ka tik uzsiregistravau ir noriu suzinoti kaip prie bet kokios temos parasyt nauja zinute kuri galbut jau yra? o jei nera tai reikia nauja tema skelbti?
Atsakyti
Alina:), atsakymą rasit temoje Kaip rašyti atsakymą, žinutę?
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti kodėl man nerodo kiek žinučių esu parašiusi forume? 4u.gif

Atsiprašau, jau rodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dream85: 15 gegužės 2010 - 08:56
dream85, temoje Kodėl nesikeičia žinučių skaičius? yra parašyta, kuriuose skyreliuose žinutės neskaičiuojamos.

Atsakyti