Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai

QUOTE(Borzika @ 2012 02 20, 16:39)
Galima, jei tas narys nėra parašęs nė vienos žinutės.

o jei 1 parases?ta diena ir viskas?ir kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 02 20, 22:14)
ir kaip tai padaryti?

Parašykit Rustei .
Atsakyti
Kodel skelbimo lenteleje patalpinus savo skelbima apie pardavima negaliu imest nuotrauku?Raso kad neturiu administracijos sutikimo.Koki dar reikia sutikimo?
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 02 21, 12:05)
Kodel skelbimo lenteleje patalpinus savo skelbima apie pardavima negaliu imest nuotrauku?

Apie nuotraukų įkelimą kalbama šioje temoje.
Atsakyti
Sveiki, kaip padaryti, kad paspaudus "rodyti visas nario zinutes", turiu omeny savasias parasytas zinutes, rodytu visas arba bent jau nemazai, nes va siandien rodo 4 psl., po 1 zinute puslapyje, anksciau rodydavo 3 psl. tu zinuciu,o dabar tik 4 zinutes blink.gif
Atsakyti
QUOTE("maxima" @ 2012 03 03, 09:08)
kaip padaryti, kad paspaudus "rodyti visas nario zinutes", turiu omeny savasias parasytas zinutes, rodytu visas arba bent jau nemazai, nes va siandien rodo 4 psl., po 1 zinute puslapyje, anksciau rodydavo 3 psl. tu zinuciu,o dabar tik 4 zinutes blink.gif

Kol kas ši funkcija yra atjungta - žr. čia.
Atsakyti
Labas,atsiprašau,bet nežinau kur ir į kokį forumą kreiptis.Esu naujokė bet man reikalinga jūsų pagalba.Man žuvo brolis,darbe.jis vienas buvo šeimoje dirbantis ar privalo darbdavys skirti laidojimo pašalpą.Gal kas nors žinote,atsiliepkite
Atsakyti
QUOTE(etyzak @ 2012 03 03, 12:57)
nežinau kur ir į kokį forumą kreiptis

Klauskit šitoj temoj 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, esu nauja mamyte jusu forume.Bet labai noreciau kuo daugiau suzinoti apie cezario pjuvi blush2.gif Gal kas yra tiesiogiai su juo susidures?
Kokiu komplikaciju ar ko reiketu laukt?
Atsakyti
QUOTE(Rebroviene @ 2012 03 04, 19:44)
labai noreciau kuo daugiau suzinoti apie cezario pjuvi blush2.gif Gal kas yra tiesiogiai su juo susidures?

Jums reikėtų eiti į skyrelį Gimdymas, kuriame rasite ne vieną temą apie CP 4u.gif
Atsakyti
Gal galite paaiškinti kas nutiko su supermama ar čia tik man taip ??? matau tokį vaizdą
user posted image
user posted image

Negaliu matyti nieko apart 1 puslapio primos pastraipos, kitų puslapių neatverčia tiesiog g.gif nei 2, nei 3 ir t.t.t
Nieko nebesuprantu ....
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 03 07, 10:56)
Gal galite paaiškinti kas nutiko su supermama ar čia tik man taip ??? matau tokį vaizdą

Matau (viršutinėj eilutėj), kad pas jus pažymėtas [Linijinis] rodymas - paspauskit Standartinis ir viskas turėtų susitvarkyti 4u.gif
Atsakyti