Kodel skelbimo lenteleje patalpinus savo skelbima apie pardavima negaliu imest nuotrauku?Raso kad neturiu administracijos sutikimo.Koki dar reikia sutikimo?
Sveiki, kaip padaryti, kad paspaudus "rodyti visas nario zinutes", turiu omeny savasias parasytas zinutes, rodytu visas arba bent jau nemazai, nes va siandien rodo 4 psl., po 1 zinute puslapyje, anksciau rodydavo 3 psl. tu zinuciu,o dabar tik 4 zinutes
kaip padaryti, kad paspaudus "rodyti visas nario zinutes", turiu omeny savasias parasytas zinutes, rodytu visas arba bent jau nemazai, nes va siandien rodo 4 psl., po 1 zinute puslapyje, anksciau rodydavo 3 psl. tu zinuciu,o dabar tik 4 zinutes
Labas,atsiprašau,bet nežinau kur ir į kokį forumą kreiptis.Esu naujokė bet man reikalinga jūsų pagalba.Man žuvo brolis,darbe.jis vienas buvo šeimoje dirbantis ar privalo darbdavys skirti laidojimo pašalpą.Gal kas nors žinote,atsiliepkite
Labas vakaras, esu nauja mamyte jusu forume.Bet labai noreciau kuo daugiau suzinoti apie cezario pjuvi Gal kas yra tiesiogiai su juo susidures? Kokiu komplikaciju ar ko reiketu laukt?