Sveikos ir sveiki,nezinau kur klaust klausiu cia,zodziu is Vistos man perdare y xp viskas ciki,bet dabar kuriant tema as negaliu graziu sriftu rasyt kodel,gal dar ka reikia kompiuteri ijungt ar kaip nesusigaudau tai ir nesuprantu rasydavau tokiu .Aciu kas teigsis atsakyt
Yra žmonės jaukūs kaip namai. Apkabini juos ir supranti - aš namie...
Ir as noriu paklausti ,kodel kai pasidarai fona supermamos pvz (gerber) istikruju bet kuri kita tik ne supermama ,ir iejus i favorites pas save nerodo nei vienos temos sektos kodel tai yra ???
laba diena noreciau paklausti kodel mano profilio nustatymuose rodo issiustas zinutes o pas manodrauge profilyje nerodo kokias zinutes jinai issiunte o mano jinai mato
na jeigu žinutės bendro pobūdžio, į kurias jokio atsakymo nereikia, tai ir neatsakys niekas. Arba jei prieš kelias žinutes rašė tai, ko jūs klausiat.
susiraskit bendraamžių, savo miesto, rajono temą, ten greičiau jus pastebės. Kviesti niekas nekvies
Kaip man uzduoti klausima? As cia pirma karta...Noreciau surasti privatu vaiku darzeli vienam menesiui. Geriausia Vilniaus centre, Karoliniskese arba Zveryne. mano dukrytei 4 metai. Mes gyvenam uzsienyje, taigi i valstybinius darzelius turbut negalime pretenduoti. Aciu