Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai

QUOTE(giedruze @ 2009 11 06, 09:10)
sveikos gal as ne i tema bet vaikas kazka paspaude ir visas sm mazom raidelem vos iziurimom. Kaip padidinti?

paspausk ctrl ir pliusiuką - pasididins , pamazinimui ctrl ir minusiuką smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,nezinau kur klaust klausiu cia,zodziu is Vistos man perdare y xp viskas ciki,bet dabar kuriant tema as negaliu graziu sriftu rasyt blink.gif kodel,gal dar ka reikia kompiuteri ijungt ar kaip g.gif nesusigaudau tai ir nesuprantu rasydavau tokiu .Aciu kas teigsis atsakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 19 lapkričio 2009 - 12:55
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 11 19, 12:54)
nezinau kur klaust

Čia arba čia.
Atsakyti
Ir as noriu paklausti ,kodel kai pasidarai fona supermamos pvz (gerber) istikruju bet kuri kita tik ne supermama ,ir iejus i favorites pas save nerodo nei vienos temos sektos
kodel tai yra ???
Atsakyti
laba diena noreciau paklausti kodel mano profilio nustatymuose rodo issiustas zinutes o pas manodrauge profilyje nerodo kokias zinutes jinai issiunte o mano jinai mato
Atsakyti
QUOTE(geruvila @ 2009 11 24, 21:42)
kodel mano profilio nustatymuose rodo issiustas zinutes o pas mano drauge profilyje nerodo kokias zinutes jinai issiunte o mano jinai mato

Jei teisingai supratau klausimą, taip yra dėl to, kad esate naujokė, ir ta funkcija jums kol kas nėra aktyvuota.
Plačiau - temose Funkcija "Rasti nario žinutes" ir Dalyvių statusas.
Atsakyti
Bandziau rasyti kelias zinutes, bet nesuprantu kaip isijungti i pokalbi, gal reikia, kad kas pakviestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2009 12 02, 17:50)
Bandziau rasyti kelias zinutes, bet nesuprantu kaip isijungti i pokalbi, gal reikia, kad kas pakviestu?

Jokių pakvietimų nereik. Kuriose temose bandėt parašyt?
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2009 12 02, 17:50)
Bandziau rasyti kelias zinutes, bet nesuprantu kaip isijungti i pokalbi, gal reikia, kad kas pakviestu?  g.gif

na jeigu žinutės bendro pobūdžio, į kurias jokio atsakymo nereikia, tai ir neatsakys niekas. Arba jei prieš kelias žinutes rašė tai, ko jūs klausiat.
susiraskit bendraamžių, savo miesto, rajono temą, ten greičiau jus pastebės. Kviesti niekas nekvies 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,norejau paklausti,ar siemet nebus "Kaledinio pasto" pas jus?Mum labai patiko ir tikrai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 05, 11:51)
ar siemet nebus "Kaledinio pasto" pas jus?

- Kalėdinis paštas
- Ar jau parašei laišką Kalėdų Seneliui?
- Parašyk laišką Kalėdų Seneliui!
Atsakyti
Kaip man uzduoti klausima? As cia pirma karta...Noreciau surasti privatu vaiku darzeli vienam menesiui. Geriausia Vilniaus centre, Karoliniskese arba Zveryne. mano dukrytei 4 metai. Mes gyvenam uzsienyje, taigi i valstybinius darzelius turbut negalime pretenduoti. Aciu wub.gif
Atsakyti