Sveiki,
Atleiskit, jei jau buvo apie tai kalbėta, bet vis vargstu su nuotraukų įkėlimu, tad nutariau kreiptis į Jus. Kaip jas įkelti į forumą prie žinutės? Įsikėliau foto į SM internt. albumą, bet parašius žinutę nėra ikonėlės ,,naršyti", tad kaip man jas sukelti. Padėkit, prašau. Laaabai noriu įmesti nuotraukėles į rankdarbių skyrelį, skelbimų lentą.
Dėkoju.
QUOTE(sija8 @ 2010 12 28, 19:55)
vis vargstu su nuotraukų įkėlimu, tad nutariau kreiptis į Jus. Kaip jas įkelti į forumą prie žinutės?
Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba
QUOTE(Borzika @ 2010 12 29, 09:43)
Visą šią info perskaičiau. Tiesiog man įdomu, kodėl pas mane nerodo ikonėlės ,,naršyti"? Juk turiu žinučių surinkusi daugiau nei 100.... Per ją būtų patogiau įkelti.
QUOTE(sija8 @ 2010 12 29, 10:27)
kodėl pas mane nerodo ikonėlės ,,naršyti"? Juk turiu žinučių surinkusi daugiau nei 100...
Ne pas jus vieną Ši funkcija yra tik keliuose skyreliuose.
Labas rytas,
... dingo rubrika "Pieška", taip pat forume negaliu įeiti į "favorite" sąrašą - tiesiog neatidaro....
... dingo rubrika "Pieška", taip pat forume negaliu įeiti į "favorite" sąrašą - tiesiog neatidaro....
QUOTE(ezytee @ 2010 12 30, 08:59)
Labas rytas,
koks apvalkalas?
man "Paieška" nerodo Kulinarijos skyrelyje
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 30, 12:15)
visuose skyriuose, sm.lt/forumas
o favorite visai neatidaro
dar prieš sav. viskas buvo o.k.
ezytee, neatsakėt, kokį apvalkalą esat pasirinkusi? SuperMama?
Beje, nebandėt/nežiūrėjot per kitą naršyklę?
Beje, nebandėt/nežiūrėjot per kitą naršyklę?
QUOTE(Borzika @ 2010 12 30, 12:53)
ezytee, neatsakėt, kokį apvalkalą esat pasirinkusi? SuperMama?
Beje, nebandėt/nežiūrėjot per kitą naršyklę ?
Beje, nebandėt/nežiūrėjot per kitą naršyklę ?
atsiprašau už savo kvailumą, bet nesuprantu koks tas kitas apvalkalas
Supermama - taip.
QUOTE(lorus81 @ 2010 12 30, 15:36)
noreciau i kelti nuotraukas i skelbimus.bet ten reikia surinkti zinutes.tai kaip jas surinkti,kur reikia bendrauti.aciu
Foto įkelt galima ir neturint nė 1 žinutės - žr. čia
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2010 12 30, 11:05)
Supermama - taip.
Kurią naršyklę naudojat? Nebandėt kitos?
as turbut ne cia rasau tai iskart persiprasau nebesiskaiciuoja zinutes, kaip ant to skaiciaus sustojo taip ir sustojo, kas daryti?