QUOTE(miligerta @ 2010 09 23, 15:24)
Kodel pas mane neatsiranda Browse.nors zinuciu skaicius virsija 100?
Žr. čia.
QUOTE(miligerta @ 2010 09 23, 15:51)
beda ta kad pas mane neatsiranda browse
Toje temoje nurodyta, kad ši funkcija ne visuose skyreliuose yra padaryta.
seniau keliau is albumo fotki.com bet ir ten uzluzo
Reik tikėtis, kad fotki.com artimiausiu metu pradės normaliai veikt Arba galima dar vieną (atsarginį) fotoalbumą susikurt
QUOTE(miligerta @ 2010 09 23, 16:21)
Bet tame sarase kur turetu veikti browse tikrai yra vaikiski drabuziai
Ko gero, bus neatnaujintas sąrašas, nes Browse yra "Vaikams" ir "Berniukams", o mergaitės kažkodėl liko nuskriaustos
Papildyta:
QUOTE(miligerta @ 2010 09 23, 16:39)
gal kas zino nauja sarasa?
Pasiteirausim SuperMamos, gal jai iš valdymo skydo iškart matysis, nes kitaip reikėtų eit ir tikrint kiekvieną forumo subforumą/paforumį ir pan. - o čia jau kruvinas darbas
QUOTE(Borzika @ 2010 09 23, 16:43)
Ko gero, bus neatnaujintas sąrašas, nes Browse yra "Vaikams" ir "Berniukams", o mergaitės kažkodėl liko nuskriaustos
Borzika, o nėra taip kad jums kaip moderatorėms kiek daugiau tų "Browse" rodo? Nes po teisybei man nerodo nei pas "Vaikams", nei pas "Berniukams". Nėra man aktualu, tik šiaip pasižiūrėjau.
Apskritai tai patogesnis variantas per albumus. Kada reikia tada išsitrini ir ramu. Jai tai ne koks albumėlis su savo "stebuklais" :]]]
Kuo gilyn į mišką, tuo medžių daugyn
Nežinau, bet lyg ir neturėtų O kaip dabar patikrint? Yra kelios kolegės SM prisiregistravusios, ale 100 žinučių neturi Aišku, tai nėra gyvybiškai svarbu, bet cekavumas jau pagavo
QUOTE(hi:) @ 2010 09 23, 17:10)
o nėra taip kad jums kaip moderatorėms kiek daugiau tų "Browse" rodo?
Nežinau, bet lyg ir neturėtų O kaip dabar patikrint? Yra kelios kolegės SM prisiregistravusios, ale 100 žinučių neturi Aišku, tai nėra gyvybiškai svarbu, bet cekavumas jau pagavo
QUOTE(hi:) @ 2010 09 23, 17:10)
Apskritai tai patogesnis variantas per albumus.
Kada reikia tada išsitrini ir ramu. Jai tai ne koks albumėlis su savo "stebuklais" :]]]
Kada reikia tada išsitrini ir ramu. Jai tai ne koks albumėlis su savo "stebuklais" :]]]