Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(Hebe @ 2009 11 23, 14:40)
ar pavyko susitarti mirksiukas.gif

kolkas kalbejom telefonu, sia savaite susitiksim, tada bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2009 11 23, 14:02)
kolkas kalbejom telefonu, sia savaite susitiksim, tada bus matyti.

ir visai nebaisu buvo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o nuo kelintos savaiteles reikia jau tartis su gydytoju? g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes. labai noreciau i az sio gydytojo telefono jeigu nesunku kam parasyti. bandysiu tartis su siuo gydytoju, nes turiu ir maziau pasirinkimo, kadangi man yra nesciuju diabetas, o jis kaip tik vienas is tu, kurie tame ir specializuojas. bukit gerutes, atsiuskit jo mob tel, ir gal kas turite patirties kiek kainavo susitarimas ir pan, buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
dekui labai uz numeriuka, o jei dar kas atsiustumet kiek kainavo susitarimas butu isvis puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2009 11 23, 15:40)
ar pavyko susitarti mirksiukas.gif

Sveikutes, gal galite ir man parašyti, kiek kainavo pas šį gydytoja gimdymas? Ir ar duodavot pinigėlių per konsultacijas?
Atsakyti
Sveikos merginos o nestumo prieziura irgi sitas gydytojas atliko? As pas ji vis nueinu man jis labai patinka, tik su nestumo prieziura sudetinga, reikia persirasyti i klinikas ir tada pas ji galima. Patarkit ar didele procedura jei kas daret.
Man sitas zmogus tikras gydytojas - jam galima duoti GYDYTOJO pavadinima, atsidaves jautrus. Pries metus jis dirbo kitam skyriuje tai toks jautrus ir tokia prieziura...
Atsakyti
tikrai pritariu, gydytojas nerealus...kai dabar jau supuoju dukryte tai apima nostalgija tiek apsilankymams pas si gydytoja, tiek ir paciam gimdymui rolleyes.gif lankydavausi trecadieniais tai dabar kai tik treciadienis taip ir prisimenu, atrodo nors imk ir nuvaziuok kaip seniau biggrin.gif ech..fainas daktaras tikrai... 4u.gif
o a per nestuma lankiaus pas savo gine, tik paskui gavau siuntima pas birzieti del gestacinio debeto, tai tada ir pas ji pradejau lankytis...ir taip iki nestumo galo lankiaus pas du ginius-pas birzieti ir pas savaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 11 29, 12:54)
tikrai pritariu, gydytojas nerealus...kai dabar jau supuoju dukryte tai apima nostalgija tiek apsilankymams pas si gydytoja, tiek ir paciam gimdymui  rolleyes.gif lankydavausi trecadieniais tai dabar kai tik treciadienis taip ir prisimenu, atrodo nors imk ir nuvaziuok kaip seniau  biggrin.gif ech..fainas daktaras tikrai... 4u.gif
  o a per nestuma lankiaus pas savo gine, tik paskui gavau siuntima pas birzieti del gestacinio debeto, tai tada ir pas ji pradejau lankytis...ir taip iki nestumo galo lankiaus pas du ginius-pas birzieti ir pas savaja smile.gif

Kai mes su juo kalbejom taip jis patare lankytis pas poliklinikos gyd. Pasius visus tuo tyrimus kraujo ir pan. O lygiagreciai ateit pas ji sake pasakys kada... blush2.gif kuriom savaitelem blush2.gif nes tarkim i klinikas reiketu persirasyt tai daug vargo ir darbo doh.gif nuosirdus zmogus. Beje nezinau kaip jam atsiskaityt doh.gif kazkur buvau skaicius kad bande kazkuri tai supyko. Cia kalba eina apie vizitus...apie gimdyma viskas aisku ax.gif manau nepyks ax.gif
Sake jis man pats kad treciadieniais tokios eiles buna kad ateina 2 iseina 6 moterys doh.gif jis skiria demesi kiekvienai ir rupinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 11 29, 13:24)
Kai mes su juo kalbejom taip jis patare lankytis pas poliklinikos gyd. Pasius visus tuo tyrimus kraujo ir pan. O lygiagreciai ateit pas ji sake pasakys kada... blush2.gif kuriom savaitelem blush2.gif nes tarkim i klinikas reiketu persirasyt tai daug vargo ir darbo doh.gif nuosirdus zmogus. Beje nezinau kaip jam atsiskaityt  doh.gif kazkur buvau skaicius kad bande kazkuri tai supyko. Cia kalba eina apie vizitus...apie gimdyma viskas aisku ax.gif manau nepyks ax.gif
Sake jis man pats kad treciadieniais tokios eiles buna kad ateina 2 iseina 6 moterys doh.gif jis skiria demesi kiekvienai ir rupinasi ax.gif

jo manau geriausia taip kaip jis sako...tieiosg pasakys kada ateit ir ateisi, o gali lankytis pas savo gine smile.gif del treciadieniais eiliu tai taip...ten sededavom ir laukdavom visos...nes visoms laiko skirdavo pakankamai..kazkada rpalaukiau praktiskai 2,5 val..bet sulaukiau:) manau neverta prisirasyt..smile.gif
o del atsiskaitymo..as kai su siuntimu buvau, tai tik atsidekojau po gimdymo, nes sutarus buvau...o del apsilankymu irgi kazkur girdejau kad nenene..ir geriau nepykdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 11 29, 13:24)
Kai mes su juo kalbejom taip jis patare lankytis pas poliklinikos gyd. Pasius visus tuo tyrimus kraujo ir pan. O lygiagreciai ateit pas ji sake pasakys kada... blush2.gif kuriom savaitelem blush2.gif nes tarkim i klinikas reiketu persirasyt tai daug vargo ir darbo doh.gif nuosirdus zmogus. Beje nezinau kaip jam atsiskaityt  doh.gif kazkur buvau skaicius kad bande kazkuri tai supyko. Cia kalba eina apie vizitus...apie gimdyma viskas aisku ax.gif manau nepyks ax.gif

as taip ir lankiausi. Oficialiai savo poliklinikoj, neoficialiai pas si gydytoja - tada kada jis liepdavo, arba kilus neaiskumams. Su juo toks kaip ir nerasytas susitarimas -atsiskaityti po viskam - t.y. po gimdymo, po eiliniu vizitu jis tiesiog neima jokiu pinigu, net supyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 28, 12:12)
o nuo kelintos savaiteles reikia jau tartis su gydytoju?  g.gif

Aš susitariau 36 savaitę. Šiaip gal nuo kokios 30 reiktų.

QUOTE(Daisiuke @ 2009 11 29, 13:40)

o del atsiskaitymo..as kai su siuntimu buvau, tai tik atsidekojau po gimdymo, nes sutarus buvau...o del apsilankymu irgi kazkur girdejau kad nenene..ir geriau nepykdyt smile.gif

Kai nuvykom susitart, jis apžiūrėjo, pasiskaitė visus tyrimus, echo padarė, . Padaviau krepšelį su savo miestelio firminiais gaminiais ( Zanavykų sūriu ir šokoladiniais " Urigos" sūreliais). tai kelis kartus perklausė, ar tikrai čia tik vaišės, net patikrino, nes sakė supyksiąs, jei kas kitaip. Po cezario atsiskaitėm. smile.gif
Atsakyti