QUOTE(*mamyte27* @ 2009 11 19, 17:35)
Sveikos, gal galite parasyti sio gydytojo mobilu tel. numeri i AZ, buciau begalo dekinga.
jau issiiunciau
pas si gydytoja gimdziau pries menesi ir likau labai patenkinta, buvo prieslaikinis atvaziavau nakti i klinikas ir buvo jo budejimas.kad ir kaip jaudinausi viskas buvo labai gerai gydytojas nuotaika pakeldavo vis uzeidamas paziuret kaip jauciuosi.super gydytojas
QUOTE(Milanka @ 2009 11 21, 12:15)
As irgi lankausi pas si gydytoja. Terminas gimdyti buvo vakar, bet jis dabar kursuose, tai laikau kumscius, kad gimdyciau ryt arba poryt - tada jis jau bus grizes is kursu. Na, ir tikiuosi, kad nesirgs gripu...
Uch isivaizduoju kokia tiksinti bombute esate Linkiu kad leliukas paklausytu ir sulauktu gydytojo
QUOTE(Milanka @ 2009 11 21, 12:15)
As irgi lankausi pas si gydytoja. Terminas gimdyti buvo vakar, bet jis dabar kursuose, tai laikau kumscius, kad gimdyciau ryt arba poryt - tada jis jau bus grizes is kursu. Na, ir tikiuosi, kad nesirgs gripu...
sekmes sulaukiant
as vis svarstau ar tartis ar vaziuoti, koks bebus budintis
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 21, 20:48)
Tik susitarus!!! As db irgi galojau ka dryti, bet gerai kad buvau sisitarusi, nes kai nuvaziavau i KMUk, atejo du rezidentai .. nesamoniu prisvaige... iskart CP norejo daryti mat gi pasivaideno kad virkstele eina pirma poto tik vaiko galvyte, tampesi ten jie maivesi, issidirbinejo... ko galiausiai mano vyras susinervijes pareiske kad nieko man neleis daryti kol neatvaziuos Birzietis, oi kaip uzsirauke oi koki snukuciai nepatenkinti buvo... nu ir ka atvaziavo Birzietis, paziurejo, ir juotis pradejo..sako nieko cia nera 2h pagimdysi pati..nera jokiops virksteles...asciu D kad jis buvo salia manes... nes jeigu ne jau buciau pjaustyta supjaustyta uz nieko tad as tik uz susitarima
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 21, 19:48)
as vis svarstau ar tartis ar vaziuoti, koks bebus budintis
O aš irgi svarstau. Pirmąjį važiavau gimdyt nesitarus ir užtaikiau ant T.Biržiečio. Gimdymas truko 17 val., gydytojas net pasiliko po savo budėjimo laiko, kol pagimdžiau. Bet pagimdžiau pati, be epidūro (pati atsisakiau dėl galimo šalutinio poveikio kaip kojų ir galvos skausmas, kurio nepernešu visiškai), tik pats gydytojas pasiūlė ir intraveninį nuskausminimą ir linksminančias dujas, kurių daugiau prisikvėpavo mano vyras, besistengdamas man duoti rekomendacijas kaip kvėpuoti ). Lyg ir būtų logiška tartis ir nesukt galvos, bet... man nesmagu, kad yra galimybė atitraukti žmogų ne darbo metu nuo šeimos, nuo savo kažkokių užsiėmimų, galų gale svarstyti sirgs-nesirgs, bus išvykęs-nebus... Todėl ir galvoju, kad vėl važiuosiu nesitarusi . Vienintelis variantas, kada skambinčiau, jei dabar, eigoje paaiškėtų, kad yra kokių nesklandumų (neapsiverstų leliukas žemyn galva ar pan.), tada ko gero jau tarčiausi.
QUOTE(*mamyte27* @ 2009 11 23, 11:34)
Sveikos, gal galite i AZ parasyti kiek mazdaug mokejote gydytojui uz gimdyma?
Dekoju.
Dekoju.
ar pavyko susitarti